13 Декември, 2015 14:28 1 225 1

Истерия след бомбени заплахи в американски молове

  • истерия-
  • заплахи-
  • молове

Хиляди души бяха евакуирани от магазини в три различни щата

Хиляди купувачи бяха евакуирани от молове в три различни щата на САЩ, заради бомбени заплахи, съобщи „Ройтерс“.

Евакуациите станаха в момент на повишено внимание от страна на местните служби, след като мъж и жена убиха 14 души в Сан Бернардино. 500 души бяха евакуирани от мол във Флорида, след като на един от неговите етажи е бил открит съмнителен куфар. В град Хакенсак, Ню Джърси пък се е наложила евакуация, след като охраната открила изписано предупреждение за бомба в тоалетните. Същият е случая и с мола във Фармингтън, Ню Джърси.

Магазините продължили работа, след като в тях не били открити бомби. Това стана в един от най-натоварените дни за американците търговци. Взети са засилени мерки за сигурност в празничните дни.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.