Last news in Fakti

29 Декември, 2015 03:00 1 199 0

Мъж загина след експлозия в Германия

  • германия-
  • автомат-
  • експлозия-
  • самоделна бомба-
  • загинал

Мъжът искал да извърши обир

Млад мъж от централна Германия почина при трагични обстоятелства на Бъдни вечер след като автомат за презервативи се взриви заради самоделна бомба, съобщава изданието "Ди Локал".

29-годишният мъж от град Мюнстер е бил ударен от стоманено парче от машината, която се намирала на тиха улица, съобщи местната полиция в понеделник.

Заедно с двама приятели, на възраст 27 и 29 години, човекът прикрепил самоделно взривно устройство към машината в очевиден опит да вземе незаконно стоката и парите, които се намират в автомата.

Но за нещастие той не успял да избяга на време и вратата на колата му била все още отворена когато устройството се взривило. След взрива, парче метал го удря по главата, оставяйки го в безсъзнание.

Двамата му съучастници откарали пострадалия в болница, но той починал от раните си малко след това.

Първоначално бандитите твърдели, че техният приятел се контузил след падане по стълбите, преди по-късно да признаят за връзката си с избухналата машина.

Полицията потвърди, че мъжете не са взели нито парите, нито презервативите, които се разпръснали наоколо след експлозията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: