Last news in Fakti

4 Януари, 2016 22:47 2 091 2

Бежанец, прекосил пеша Ла Манша, получи убежище

  • бежанец-
  • великобритания-
  • ла манш

Британските власти предоставиха убежище на суданецът Абдул Харун, който е проникнал на територията на Великобритания от Франция. Той е преминал 50-километровия тунел под Ла Манша за 12 часа.

През цялото време се е движил в пълна тъмнина, като буквално се прилепял за стената на тунела, когато покарай него със скорост от 160 км/ч е преминавал влака „Евростар”.

Когато суданецът е излязъл на повърхността при град Фолстън, той незабавно е бил арестуван по член от XIX век за възпрепятстване на движенето на железопътните релси. По време на делото за освобождаването му той е бил в килия, от която е наблюдавал онлайн какво се случва в съдебната зала. С него е бил активист на движението за защита правата на човека, който е предоставил на Харун временен адрес, за да може да бъде освободен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 опсмопсус

    1 0 Отговор
    Тея харабели са превзели лондон, смрад, пакита, индийци и тем подобни, а правителството пищи за румънци и българи!Тежко и горко им на лордовете, идва и техния упадък!Английските аристократи ще бъдат претопени или избити!
  • 2 Бен Гън

    0 0 Отговор
    опсмопсус ... Така е ... + много поляци ...