Last news in Fakti

20 Януари, 2016 15:37 1 132 1

Германският президент: Ограничаване на бежанците е политически необходимо

  • йоахим гаук-
  • бежанци-
  • президент-
  • германия-
  • политика-
  • давос

Йоахим Гаук добави, че затваряне на границите не е добро решение

Германският президент: Ограничаване на бежанците е политически необходимо - 1
Снимка: БТА/ AP

Германският президент Йоахим Гаук заяви, че европейските политици трябва да намерят начин да ограничат притока на бежанци, съобщи „Блумбърг“.

Според държавния глава тази стъпка е необходима, за да се засили обществената подкрепа.

„Ограничаване притока на имигранти може да е морално и политически необходимо“, заяви германският президент на Световния икономически форум в Давос, Швейцария.

Йоахим Гаук добави, че затваряне на границите не е добро решение и добави, че няма магическа формула, която да изчисли какъв е капацитетът на дадена страна за прием на бежанци.

През месец декември Гаук заяви в коледното си слово, че употребата на сила и подбуждането на омраза не са отговор на въпроса как да се реши проблема с бежанците.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 еее

    0 0 Отговор
    не маже така ,първо питайте БХК и г-н Меркел
Новини по държави: