Last news in Fakti
  Тема: Украйна

26 Февруари, 2016 19:57 3 235 12

Порошенко: Русия превръща Крим в голяма военна база

  • петро порошенко-
  • крим-
  • русия

Президентът на Украйна иска повишаване на военните възможности за неговата страна по крайбрежието на Черно море

Украинският президент Петро Порошенко е наредил на месното Министерство на отбраната и на Генералния щаб на украинските въоръжени сили да излязат с предложения за възможни подобрения на бойните способности на страната в района на Херсон и крайбрежието на Черно море, съобщи „Интерфакс“.

„Поисках от Министерството на отбраната и Генералния щаб да излязат с предложения във връзка със значително повишаване на военните възможности на Украйна в районите на Херсон и крайбрежието на Черно море“, заяви Порошенко в специално изявление, публикувано от неговия офис.

Според Порошенко Русия значително е засилила присъствието си в региона, като превръща Крим в „голяма военна база, представляваща заплаха, включително и ядрена, не само за Украйна, а и за всички страни в района на Черно море“.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Годжи

    0 1 Отговор
    Ти кои беше бе

    Коментиран от #5

  • 2 ФАНИ М

    0 1 Отговор
    ЗАЩО ПУСКАТ ЧЕТВЪРТИЯ ЧОВЕК ТОЙ Е СЪОЧАСНИК ЗАЩО ТОЙ НЕ ГИ Е СПРЯЛ ТОВА Е ПРОПУСК И УМИШЛЕНО НАПРАВЕНО ДАЛИ ГО ПОЗНАТ КОЛАТА И ШОФИОРЪТ СА СЪОЧАСНИЦИ И ЕТО ОЩЕ ЕДНА КОРУПЦИЯ НА ПРОКОРАТУРАТА .......АКО ЕДИН ПИАН ВОДАЧ СЕ КАЧИ В АВТОМОБИЛ И ДО НЕГО ЧОВЕКЪТ КОЙТО СЕ ВОЗИ И Е РАЗРЕШИЛ ДА ОПРАВЛЯВА АВТОМОБИЛЪТ Е СЪЩО ПОДСЪДИМ А ТОЗИ ШОФИОР ПРЕСТЪПНИК Е НЕВИНЕН БРАВО НА ПРОКОРАТУРАТА И МЕДИИТЕ ЧЕ СА СЪГЛАСНИ С ПРОКОРАТУРАТА
  • 3 факт

    0 2 Отговор
    А САЩ превърнаха вече Украйна в още по-голяма военна база и плацдарм за завземане на ресуристе на Сибир!
  • 4 раптор

    0 2 Отговор
    Крим изначално още от имперски времена е п-в на военни! Но все пак този път се изразил доста уместно... За тия дето искат да ни прекръстват на Московие, за тия за които бандера е супер герой, за тия в чиито парламент се споменава, че трябва да се опожари Русия сме ОГРОООМНА ЗАПЛАХА! ТАКА Е! Няма кво да ви лъжа и да разтягам локуми колко сме благородни! Благородството го проявяваме когато спечелим и то с особено подозрения! Малко ли е! Днес в България се повдигна инициатива дали Русия и Турция не са нарушили правата ви през 1878г.... Доста позорно! Казвайте как да се чувстваме!

    Коментиран от #6

  • 5 aaaa

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Годжи":

    "Ти кои беше бе" попитал Сульо.
  • 6 стоян георгиев

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "раптор":

    а ние как да се чувстваме с теб българина ренегат?
  • 7 Дядо поп

    0 1 Отговор
    Малко сбъркаха пътя братята украинци,като нас по това
    се познава,че сме братя.Вместо да си оправят държавата,
    да изчистят корупцията да направят адекватни закони,те
    си мислят, че ЕС ще ги оправи и юруш към ЕС и НАТО.
    Не виждат,ли,че ние след почти 10 години в ЕС
    изоставаме все повече и повече.
  • 8 честно

    0 3 Отговор
    20 еврови пенсии 100 еврови заплати МАСОВО. Разграбени . от Атлантически фирми най важни заводи и цели ОТРАСЛИ а ДРУГИ УНИЩОЖЕНИ НАПЪЛНО Битовата им газ им я вдигнаха 10 пъти защото сега я взимат от Европа щот руската била ""скъпа""Народа вече се усети че е прецакан но насадените евроолигарси по бг тертип им продънват медиино съзнанието че някой друг бил виновен?????;;;;;!!!!
  • 9 Съвет

    0 3 Отговор
    Ама тя си е тяхна, бе Порох, каквото си искат, такова ще си я правят. Ти си гледай шоколада.
  • 10 раптор

    0 3 Отговор
    С мене как ще се чувствате не е релевантно! На 1во място руснак, после българин!

    Коментиран от #11

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 kcaniba

    0 4 Отговор
    Крим е Русия!
    Малоросия и Новоросия са Русия!!!
    Пара'енко да си гледа бомбоните и хуторите!!!
    Населението му няма какво да яде, тъне в мизерии и анархия, той тръгна да коментира неподвластни на умът му пространства и стихии!!!
Новини по държави: