Last news in Fakti

14 Март, 2016 08:50 1 804 9

Меркел няма да промени политиката към бежанците

  • германия-
  • избори-
  • меркел-
  • бежанци-
  • политика-
  • популисти

Въпреки критиките партията на Меркел няма да промени политиката си

Меркел няма да промени политиката към бежанците - 1
Снимка: БТА/ AP

Християндемократическият съюз няма да промени политиката спрямо бежанците – въпреки нарастващата подкрепа към популистите. Това заяви генералният секретар на партията на Ангела Меркел Петер Таубер, цитиран от ДПА.

Думите му идват като коментар на вчерашните регионални избори, проведени в три германски провинции.

Християндемократите спечелиха вота в Саксония-Анхалт, но загубиха в Баден-Вюртемберг и Рейнланд-Пфалц.

Популисткото движение „Алтернатива за Германия“ - основано преди само три години – отбеляза голям ръст и се нареди на второ място в Саксония-Анхалт с 24.3%. Зелените победиха в Баден-Вюртемберг, а в Рейнланд-Пфалц победители бяха социалдемократите.

Петер Таубер заяви, че въпреки нарастващия скептицизъм и критики към Меркел и политиката й на отворени врати, то партията няма да промени курса си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Румен Янев

    3 0 Отговор
    За колко гроша продаде Германия???А Меркел???Кажи си!!!

    Коментиран от #2

  • 2 А бе да

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Румен Янев":

    обаче де да ставаше въпрос само за Германия. А освен това, аз не смятам, че подобна упоритост се дължи на някакви си пари. Няма как САЩ да не я държат на каишка с някакъв много сериозен компромат или рекет. Нищо чудно, това да е резултат и от скандалните подслушвания, станали известни преди време.

    Коментиран от #8

  • 3 Айде сега де

    3 0 Отговор
    Само, че германците и европейците вече променят политиката си спрямо Меркел. Краят и се вижда, с просто око.

    Коментиран от #4

  • 4 незнайко

    0 3 Отговор

    До коментар #3 от "Айде сега де":

    Каквото и да се случи с Меркел в бъдеще, Европа вече е завладяна от турците. Само в Германия, те са на брой колкото е населението на България. Да не говорим и колко бежанци, със същото вероизповедание като турците, продължават да прииждат. Мирното съжителство между християни и мюсюлмани и МИТ. Не защото християните не искат, а защото мюсюлманите не ПРИЗНАВАТ друга вяра. Това ще ни съсипе.

    Коментиран от #6

  • 5 Бай хой

    1 2 Отговор
    Що за глупости? Факт е че те вече си промениха политиката спрямо бежанците. Неизбежно е и да продължат да я променят тъй като е не реална, пагубна и човеконенавистна. Няма как по друг начин да се назове разрушаването на държавите и живота на милиони и след това да ги приемаш като бежанци (хора със специални права и задължения). Това си е честа проба ново робовладелство.
  • 6 Айде сега де

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "незнайко":

    Той и Милошевич изгони циганите си от Сърбия, но му взеха половината държава и ги настаниха там. Същото я чака и Турция.
  • 7 dal

    1 4 Отговор
    Merkel sledvashtiqt Hitler shte gi strupa posle shte gi nakara da rabotqt na sila taka s evtina rabotna raka i silna ikonomika shte varnat kra4ka na zad Germaniq sled koeto tq shte napravi 2 na pred
  • 8 кроко

    1 4 Отговор

    До коментар #2 от "А бе да":

    Абе САЩ-МАЩ, нещата не опират просто до външната политика на някоя си държава - всичко е заради икономически интереси, включително и германски такива! Това е началото на новия нацизъм, само, че сега е срещу коренното население на Европа, християните.
  • 9 Ханс

    0 0 Отговор
    Очаквам скоро да я разстрелят тая . За такава гавра с немския народ и европейските нации това ще е най лекото наказание .
Новини по държави: