Last news in Fakti

20 Март, 2016 22:21, обновена 20 Март, 2016 23:05 4 051 3

Отново проблем със самолет в Русия

  • самолет-
  • внуково-
  • boeing

След вчерашния трагичен инцидент на летището в Ростов на Дон, тази вечер се появи проблем и с друг самолет, който кръжи вече близо 2 часа над московското летище „Внуково”, готвейки се за аварийно кацане. Малко след излитане от Москва за Сургут се е включил датчикът за повреда в една от системите на машината. Командирът е решил да се върне на летище „Внуково”.

„В момента самолетът, който извършва полет UT-247 Москва-Сургут, кръжи над Обнинска и Серпухова области на височина 2130 мета, изхвърляйки горивото и подготвяйки се за аварийно кацане”, съобщиха от Службата за извънредни ситуации към летището.

В 22.30 часа българско време самолетът с 90 пътници на борда е кацнал благополучно на летище "Внуково". Предстои да бъде установено какъв точно е проблемът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гостенин

    0 1 Отговор
    Да се чуди човек в самолетите ли е проблема, в Русията ли.....

    Коментиран от #3

  • 2 123

    3 2 Отговор
    Не се чуди,а почисти пред прага си...Всички станаха специалисти по всичко.Не се чудите в каква кочина живеем,КОРУПЦИЯ,МАФИЯ...,чудна работа...
  • 3 ВВМА

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гостенин":

    Самолета в момента кръжи и изпуща гориво на безопасна височина. На борда му има 90 пасажера (без екипажа). Решението на капитана е да се приземи аварийно, защото се е включил вибрационен датчик на единия двигател след излитане. Самолетът е от компанията ЮТеър - доста добре организирана и с опитни пилоти! Самолета току-що се приземи без проблеми!