Last news in Fakti
  Тема: Украйна

18 Април, 2016 21:51 3 324 19

Обама благодари на Путин

  • владимир путин-
  • донбас-
  • киев

Той е заявил това в телефонен разговор с президента на САЩ Барак Обама

Обама благодари на Путин - 1
Снимка: БТА/AP

В телефонен разговор с президента на САЩ Барак Обама, руският президент Владимир Путин е изразил надежда, че с формирането на новото правителство в Киев, украинските власти ще предприемат конкретни стъпки към спазването на договореностите от Минск, съобщи ТАСС.

Путин очаква новото украинско правителство да установи пряк диалог с Донбас. В това число влизат и обявяването на амнистия, осъществяване на конституционни промени. Важност се отдава и на въвеждането на съгласувания с Донецк и Луганск закон за особения статус. Това се съобщава в съобщение на пресслужбата на руското президентство.

Още новини от Украйна

На 14-ти април Върховната рада назначи Владимир Гройсман  за нов премиер на Украйна.

Телефонният разговор се е състоял по инициатива на американската страна. Путин е изразил нуждата от разграничаване на сирийските опозиционни групи от групировки като Ислямска държава и Джабха ал Нусра. Отново е била заявена необходимостта двете страни да координират действията си при съблюдаването на евентуални нарушения на примирието в Сирия.

На 10-ти април роднините на американския фотограф Патрик Даус , благодариха на правителствата на САЩ, Русия и Чехия за съдействието за неговото освобождаване от сирийски затвор. Обама е отправил специални благодарности за действията на Русия по случая.

 

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЯГВЧ

    2 0 Отговор
    Тюю барем тея двамата се разберат и почнат да гледат към общи проекти. Писна ми в тоя сайт да чета джафкането на тролове в коментарите. Сякаш ако дойде джихадиста да те коли и ще го питаш, колко му плащат американците, за да стреля с руско оръжие, докато си повтаря "Аллах Акбар"
  • 2 Мишка

    2 2 Отговор
    Ще се разберат приятелю ще се разберат.Просто трябваше да събудят и да раздранят мечока та да си покаже зъбите и да сложи ред в гората.
  • 3 стоян георгиев

    2 2 Отговор
    ех тая раша тудеи :)))!американския президент благодарил на руския с нови санкции и нова бригада в източна европа.тва трябваше да е заглавието,но руските лъжци почнаха като през 1980 година да лъжат ,но вече няма кой да им се връзва!трябвало е да спомене руската медия ,че обама е казал русия да върне крим и да изтегли основните групи редовни военни дето са окупирали донбас за да се спазят минските договорености,а не да се трескат глупости, че украинцит били проблема :))!нищо и тази година нека потънат ,пък догодина доамина може и да има някакво развитие.все пак глада е по-силен и от тока!

    Коментиран от #4, #10, #11

  • 4 999

    0 2 Отговор

    До коментар #3 от "стоян георгиев":

    Ей неграмотник със сигурност знаеш силата на глада щом се продаваш евтино и бръщолевиш неграмотни простотии за жълти стотинки.Толкова са гладни руснаците ,че всички туристически световни дестинации се борят за този гладен народ, не разбрали,че човек които изписва България с малка буква мястото му е в кочината.

    Коментиран от #5, #6

  • 5 Мишка

    1 2 Отговор

    До коментар #4 от "999":

    Ма той от кочината и пише от при прасето и коня.Погледни че и името на ника си е изписал с малки букви.Нито може да разбереш кое е изречение нито има ред на мисли и някакъв смисъл в писанията му. Много Ме развеселяват такива като него.
  • 6 стоян георгиев

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "999":

    руснаците дето ходят на почивка в чжбина са едва 10% от населението на русия,другите 90% бият г.з да не се.ат щото въпреки огромните руски богатства са превърнати в крепостни селяни .много бих се радвал, че те боли, че изписвам българия с малка буква,не за съжаление знам, че не е вярно.ти като мизерен путинов трол нееднократно си заявявал желание твоя идол да ни удари с ядрено оръжие ,та едва ли след подобен призив ти пука как пиша българия!

    Коментиран от #7, #8, #9

  • 7 Мишка

    2 2 Отговор

    До коментар #6 от "стоян георгиев":

    стоенчо бацин.Малко да те ограмотя мале.Ново изречение и име на човек се почват с главна буква.Ако незнаеш къде е на клавиатурата пак ще ти кажа.Натискаш Shift и буквата едновременно.Това го знам от школата в Москва.Пробвай и ще видиш че ще се получи.Ние школниците от Москва не крием знанията си а кое незнаем питаме не е срамно.
  • 8 999

    2 3 Отговор

    До коментар #6 от "стоян георгиев":

    А бе човек ходи на доктор и сменяй редовно памперса, че тотално изплесна.Първо никога Русия няма да използва ядрено оръжие към която и да е държава камоли към България и никога не съм говорил подобни неща, само болен мозък може да твърди такива простотии.За разлика от твоите работодатели които вече са използвали ядрено оръжие и избили стотици хиляди Японци.Ти с памперса на задника да говориш за мизерия е наглост, но тя в същност е присъща за лакеите.

    Коментиран от #12

  • 9 Ь 7777

    2 3 Отговор

    До коментар #6 от "стоян георгиев":

    Стоянчо-ти съвсем оплете жиците баце--ама съвсем.Взимай мерки че като те затворят в ку-ку отделението ще ни е скучно без теб...
  • 10 БУМ БАМ

    2 3 Отговор

    До коментар #3 от "стоян георгиев":

    ЗНАЕШ ЛИ КАК КОКОШКАТА САНКЦИОНИРА ЛЪВА???? С ДЪЪУЛГУУУУУ. КУТКУДЯКАНЕ МАЛКО ПРЕДИ ДА Я ИЗЯДАТ !::!;:;;;
  • 11 Арогантен хамериканец

    2 2 Отговор

    До коментар #3 от "стоян георгиев":

    Стоянко, ти под всяка статия ли си пишеш остроумните хитрини бе ?
    Моля те скрий се някъде или ходи да работиш в САЩ за 5 долара на ден на някой лунапарк !
    Американски защитник !

    Коментиран от #13

  • 12 стоян георгиев

    2 2 Отговор

    До коментар #8 от "999":

    и написа три поста с различни никове :))))))))))))))!!!666 ,7777 и накрая бам-бам.лъжеца си е лъжец особено и като получава пари за да го прави.не бил призовавал русия да ни бомбандира -друга лъжа .тва с бацето е от северозапада предполагам, мястото дето русия ви помогна особено много да пробиете дупка в дъното .помогна ви с манталитет и идеи ,но въпреки това продължаваш да копаеш!!!

    Коментиран от #15, #17

  • 13 стоян георгиев

    2 2 Отговор

    До коментар #11 от "Арогантен хамериканец ":

    пет долара на ден е заплатата в русия ,в сащ минималката е 8 на час :))!та не се кахъри за мен ,ще пиша още дълго тук и няма да ви минават плоските лъжи и тъпите номера с рекламата на путиновизма !

    Коментиран от #16, #18

  • 14 Арогантен хамериканец

    2 2 Отговор
    И 8 на час да са , пак ще трябва да събираш 1-2 години за да си оправиш 1 зъб !
    Аман от "успели горбетчии" дето идват в БГ специално да си оправят зъбния статус !
  • 15 Монго

    1 2 Отговор

    До коментар #12 от "стоян георгиев":

    Десо,пиле избърши си пяната от устата и си пий хапчетата. Не се напъвай, кафяво ще излезе. А за зелена карта от Козяк16 казаха-през крив макарон...
  • 16 Бай хой

    1 2 Отговор

    До коментар #13 от "стоян георгиев":

    Деске толкова ли си бедна, недохранена ли си че все за пари и богатство пишеш. Явно си имала много трудно детство и навярно някой се е възползвал от теб. И сега не можеш да престанеш да се предлагаш обявявайки в писанията си че парите са всичко за теб и няма нещо което не би извършила за тях.Жалко.
  • 17 Ь 7777

    2 2 Отговор

    До коментар #12 от "стоян георгиев":

    Баце съвсем отл-епи бре--такава злоба е присъща на леко"умните" ...А..и още,аз съм с само един ник...а ти тотално доказа че си "КуКУ-РУКУУУУУУ
  • 18 ЧЕСТНО

    2 2 Отговор

    До коментар #13 от "стоян георгиев":

    ПОНЕ ДА СИ ЧУВАЛ ЩОТ ЯВНО НЕ ЗНАЕШ ЧЕ С ТИЯ 8 ИЛИ 12 ДоЛАРЧЕТА НА ЧАС ЗА НИЩО НЕ СТИГАТ И ТРЯБВА ДА РАБОТИШ НА ОЩЕ ЕДНО МЯСТО И НЕДАЙ СИ БОЖЕ НЕЩО ДА СЕ РАЗБОЛЕЕШ ТИ ВЕЧЕ СИ ФАЛИРАЛ С КОСМИЧЕСКО ВИСЯЩО ЗАДЪЛЖЕНИЕ КЪМ БОЛНИЦАТА КОЕТО ЩЕ ПЛАЩАШ ДОКЪТ ТИ ТУПКА МИШЕТО СЪРЧИЦЕ.

    Коментиран от #19

  • 19 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "ЧЕСТНО":

    може да сравниш качеството на живот в сащ и любимата ти раша ,да провериш колко в сащ и колко в русия имат достъп до здравни услуги и на какво качество ,а и да се запиташ що богатите и немного богатите руснаци бягат към сащ ,а няма ни един луд американец да е тръгнал в обратна посока,а и последно може да провериш къде се лекyват руснаците дето са много болни :)))?ако не може да провериш някое от тези горе питаи ще ти се обясни как не им стигат на американците парите :))))!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания