Last news in Fakti

11 Юни, 2016 03:00 1 272 0

Една лисица в заклещено положение ... в съдомиялна (видео)

  • лисица-
  • съдомиялна-
  • съдомиялна машина-
  • заклещена-
  • ветеринар-
  • великобритания

Слисаното зверче търсело храна, когато се заклещило в уреда

Една лисица в заклещено положение ... в съдомиялна (видео) - 1

Спасителна акция, по спасяването на малко лисиче, заклещено в миялна машина, завърши с щастлив край във Великобритания, пише вестник "Индипендънт".

Четири-месечното лисиче се промъкнало в дома на ветеринаря Саймън Хейс и успяло да влезе в миялната му машина.

Наложило се д-р Хейс да използва своя опит с животни, за да убеди изплашеното животинче да излезе от машината.

В своя блог ветеринарят пише: "В 22:00 в неделя вечерта, заредих съдомиялната както обикновено и излязох от стаята за няколко минути. Когато се върнах, то беше там - малка лисица на около 4-5 месеца се беше заклещила в машината. То беше влязло, за да търси храна. Горкото същество се беше вкаменило от ужас и дращеше по стелажите. Опитах да го извадя, но то очевидно беше твърде уплашено."

Д-р Хейс е публикувал и видео на инцидента в YouTube, документирало как лисичето се е свило в ъгъла на електроуреда и ръмжи на всеки опит да бъде измъкнато.

Ветеринарят продължава: "Аз обичам всички животни, но не съм сигурен, че моята миялна машина е най-доброто място за една лисица, така че взех една метла и нежно го побутнах навън. Животинката изтича в градината и аз чувах как майка му го вика да иде при нея."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: