12 Юни, 2016 19:03 1 094 1

Камерън: Ако останем в ЕС, влиянието ни ще е по-силно

  • дейвид камерън-
  • brexit-
  • ес-
  • влияние-
  • референдум-
  • великобритания

Референдумът ще се проведе на 23 юни

Камерън: Ако останем в ЕС, влиянието ни ще е по-силно - 1
Снимка: БТА/ AP

Влиянието на Великобритания в Европейския съюз ще се увеличи, ако гласуваме за оставане в съюза. Това заяви министър-председателят на страната Дейвид Камерън в интервю за Би Би Си.

Продължават дебатите и дискусиите за бъдещето на Лондон преди предстоящия референдум, който ще се проведе на 23 юни.

Британският премиер е на мнение, че ако той и сънародниците му се събудят на 24 юни и са в ЕС, то авторитета и властта на Великобритания ще бъдат по-големи.

Освен политическо, предстоящото решение ще има и огромни икономически последствия за страната.

Дейвид Камерън подчерта, че британците гласуват за оставане в ЕС, то това решение ще бъде последвано от много инвестиции. „Компаниите, които са отговорни за наемането на хора в тази държава, ще искат да направят повече, да наемат повече... Ако гласуваме за излизане, предстои десетилетие на несигурност“, заяви премиерът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    0 0 Отговор
    Нагли кучета , влияние искате само , на какво отгоре , че окрадохте света ли ? Той Хитлер добре ви беше подбрал .........
Новини по държави: