Last news in Fakti

21 Юни, 2016 03:45 1 252 0

Brexit ще е катастрофа за Великобритания

  • brexit-
  • сандро гоци-
  • великобритания

Италия се надява, че Великобритания ще остане в ЕС

„Евентуалното излизане на Великобритания от ЕС ще се превърне в катастрофа за самата нея.“ Това беше заявено от секретаря на съвета по европейските въпроси на министрите в Италия пред ТАСС.

„Италия се надява, че след референдума на 23-ти юни Великобритания ще остане в ЕС. Трябва да се разясни и дали Съюза е в състояние да изпълни споразумението с Лондон при оставане на Великобритания в ЕС.

Ясно е само, че ЕС трябва да даде нов силен импулс на интеграцията. Без съмнение един Brexit ще доведе до негативни последствия за ЕС и до направо катастрофални за самата Великобритания. Страната ще бъде напълно изключена от общия европейски пазар. Очаква се падане на БВП и на производствените обеми.“, заяви Сандро Гоци. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: