Last news in Fakti

10 Юли, 2016 19:38 1 659 0

10 юли: Светът в снимки

  • снимки-
  • светът в снимки-
  • светът
10 юли: Светът в снимки - 1
Снимки БТА / АП и Синхуа

Хора празнуват по време на гей парада в Барселона, Испания.

10 юли: Светът в снимки

Американският президент Барак Обама върви до испанския крал Фелипе VI, за да поздрави делегацията в Кралски дворец в Мадрид. Обама е първата и последна президентска визита на Обама в Испания.

10 юли: Светът в снимки

Група монголски жени в традиционни облекла се е събрала за снимка на площад Сухе Батор, Улан Батор ден преди монголците да започнат празненствата, посветени на завоевателския похода на Чингиз хан.

10 юли: Светът в снимки

Едно момче се прозява по време на церемония по ръкополагане в будистко монашество, в пагода в покрайнините на Пном Пен, Камбоджа. Церемонията отбелязва началото на великите пости за будистите, които според традицията забраняват на монасите да пътуват за три месеца по време на дъждовния сезон.

10 юли: Светът в снимки

Непалско момиче се пуска по водна пързалка в новооткрития воден парк в покрайнините на Катманду, столицата на Непал.

10 юли: Светът в снимки

Селяните жънат пшеница по време на традиционния фестивал на реколтата в село в югозападната унгарска област Бараня.

10 юли: Светът в снимки

Жена с чадър се разхожда из Парка ега в град Ерфурт, Централна Германия.

10 юли: Светът в снимки

Китайската панда Ле Бао гледа празнична торта, направена от лед за рождения й ден, който мечката отпразнува днес в увеселителния парк Евърленд в Йонгин, Южна Корея.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА