Last news in Fakti

11 Юли, 2016 07:53 1 653 1

Десетки арестувани в Париж

  • франция-
  • париж-
  • сблъсъци-
  • фенове-
  • арестувани-
  • полиция

Португалия победи домакините от Франция на финала

Десетки арестувани в Париж - 1
Снимка: БТА/ AP

Полицията в Париж е арестувала 40 души преди и след финала между Франция и Португалия на Европейското първенство по футбол, съобщиха френските медии.

Домакините загубиха от португалците, а близо до Айфеловата кула се стигна до сблъсъци между привърженици и униформени.

Десетки хиляди фенове се събраха във фен зоната, за да изгледат двубоя, а с увеличаване броя се е увеличило и напрежението.

Някои от привържениците са започнали да замерят полицаите с бутилки и бомбички, а силите за сигурност са използвали сълзотворен газ.

Парижката полиция съобщи, че по-голямата част от привържениците, създали безредици, са френски.

Факти.бг припомня, че Португалия победи домакините с 1:0 след продължение и спечели за първи път титлата на Стария континент.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Monaco

    1 1 Отговор
    Френски п...расти, Смешници, Цялото първенство им наредиха, атентат срещу Роналдо си устроиха и пак не става. Колко жалко е да си п...л и то френски
Новини по държави: