Last news in Fakti

13 Юли, 2016 15:35 982 1

Джордж Буш направи шоу на възпоменателна церемония (ВИДЕО)

  • джордж буш-
  • церемония-
  • шоу

Той се посмя и потанцува, въпреки тъжния повод

Бившият президент на САЩ Джордбж Буш – младши си навлече множество критики, след като бе заснет да танцува на възпоменателна церемония в Далас, съобщи The Telegraph.

Церемонията беше в памет на застреляните петима полицая в Далас през миналата седмица. На нея присъстваха и действащият президент Барак Обама, заедно с първата дама Мишел Обама.

Хванал за ръце Мишел Обама и съпругата си Лаура, Буш започна да се усмихва и да танцува по време на изпълнение на „Бойния химн на Републиката“.

Социалните медии избухнаха с критики към Буш. Много хора смятат, че неговото поведение не е подходящо, спрямо тъжният повод за събитието.

Интересното е, че във видеото Мишел Обама изглежда притеснена и незнаеща как да реагира на движенията на Буш. Все пак бившият президент получи похвали за речта си по време на церемонията.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Монго

    1 2 Отговор
    И този умствен инвалид е член на организацията "Череп и кости"!