Last news in Fakti

17 Юли, 2016 14:11 4 317 15

Путин се обади на Ердоган

  • владимир путин-
  • турция-
  • реджеп ердоган

Двамата може да се срещнат през август

Руският президент Владимир Путин е провел телефонен разговор с турския държавен глава Реджеп Ердоган, съобщи Lenta.ru.

От Кремъл съобщават, че разговорът се е състоял по инициатива от руска страна.

Путин е коментирал опита за преврат в Турция, като е подчертал, че Русия категорично отхвърля антидемократичните действия и насилие. Той е поднесъл съболезнования на Ердоган за големия брой цивилни жертви и военни, в следствие на метежа.

Путин е изразил надежда, че турските власти ще вземат нужните мерки за осигуряването на безопасността на руските туристи в тяхната страна. Потвърдено е и споразумението за провеждане на лична среща между Путин и Ердоган в близко време. Обсъден е вариантът това да стане през август.

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Goro Lafchi

    3 0 Отговор
    Това политиката е най-мръсното нещо!

    Коментиран от #7

  • 2 Маурчи IV

    2 0 Отговор
    Е па вечна му памят на рускио пилот.
  • 3 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор
    ДА БЪРЗО ГО ЗАБРАВИХА РУСКИЯ ПИЛОТ
  • 4 раптор

    0 0 Отговор
    Защото е свестен! И мастиите трябва да се приспиват! А и се извини дюнерджията! ФАЛАФЕЛ?!?!
  • 5 раптор

    0 0 Отговор
    Ако мислите, че ще разчитаме на нечия добросъвестност - много сте се объркали! Особено на турската... ХАХА!
  • 6 раптор

    0 0 Отговор
    Ще ви кажа една тайна: Путин има една идея за Ердоган! Да го побърка! Западняците да му обърнат гръб, и турция да стане пирон в ковчега на НАТО! Да мили мои! Само гледайте! Путин е гросмайстор!

    Коментиран от #8

  • 7 раптор

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Goro Lafchi":

    Как го изчисли точно сега? Куртоазията следва официален глава на велика държава да подкрепи главата на държава с която води активен диалог! По принцип сме задължени да действаме по вашите селски вкусове! ЗНАМ! Ганио има важно мнение за галактиката!
  • 8 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "раптор":

    рапторе,тва ли са новите хуморески дошли от кремъл.сега ще смачкат турция след като почнат да и пращат туристи и да и купуват доматите :)!до колкото виждам ердоган не е мръднал и сантиметър от политиката си до сега и купените домати и туристите ще налеят доларчета в турската икономика,явно тва е плана за смазването!

    Коментиран от #9

  • 9 раптор

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "стоян георгиев":

    Аграрино - смазването е прекалено явно действие! Разрухата чука на турската портичка! Са ако не ви харесва на специалистите - сори! И ние живеем в този сложен свят и се адаптираме доста успешно! Ако имаше възможност, непременно щяхме да разрушим турция по военен път! Тая паплач държи нашия Константинопол! Не е и ваш, защото сте мнооо важни!
  • 10 раптор

    0 0 Отговор
    Са... Константинопол няма да е наш! НИКОГА! Ама на тъпите телета от турция ще им стане лошичко! Както на всички дето са срещу нас! Баба Ванга ви го е казала! А и други! Превъзходството в бъдещето е наше! Дали българите ще се присъедините към общославянската инициатива или ще се суетите като някакви кифли си е ваше решение! Идеята е такава - Русия е водач, лидер, защото е могъща! Има ресурси - всякакви! Другите следват и обогатяват! Няма как да сме наравно в чисто държавно отношение с малки държави! Гръбнака е Русия!

    Коментиран от #15

  • 11 раптор

    0 0 Отговор
    Кофтито е, че се дърпате защото искате да сте прекалено хитри за ваше добро! Разнищите нещо и гледате с ехидни очи! Самовлюбени в това колко сте хитри!
  • 12 раптор

    0 0 Отговор
    Хитростта е прекалена и е заложена от тия турци! Хитростта е проява на интелект в повечето случаи, но не и в конкретния! Проява е на слаба сговорчивост и недоверие!
  • 13 TC PACHA

    0 0 Отговор
    prost narod slava dırjavaa....tıpite hora samo pravyat komentari,i samo layatt...
  • 14 Киро

    0 0 Отговор
    Прост народ - слаба държава да - разделена на кюрди, фенове на ердогрух, фенове на Гюлен и кемалисти!

    Ниво на образованието - централно африканско!

    При това положение Турция НИКОГА няма да бъде мирна държава, освен ако военните не управляват!

    Или неграмотния фес под мене ще извади доводи против тези факти??
  • 15 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "раптор":

    рапторе ,сега пак стана небългарин а?ние-вие наш-ваш!запомни го като мяучиш следващия път къв си български патриот,а и не ми каза кво сте се адаптирали в турската си политика за да смачкате турция или е толкова тайно и непредвидимо, че дори и ти не го знаеш :)!
    мога да ти дам жокер рапторе,адаптацията на путин е руската икономика дето залязва като зимно слънце и тва е опит поне малко да се забави процеса,но се съмнявам, че е възможно.та руснаците сега поварят грешките на сърбите от преди 15-20 години почнаха със солта ,после минаха на тоягите и накрая и ще си платят като в поучителния виц!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания