Last news in Fakti

22 Юли, 2016 01:20 892 0

Отклониха полет заради пияни пасажери

  • отклониха-
  • полет-
  • пияни-
  • пасажери

Под влияние на поетия алкохол, шестимата австралийци се сбили на борда на самолета

Отклониха полет заради пияни пасажери - 1
Снимка: БТА/АР

Полет от Сидни за Тайланд е бил отклонен към Индонезия, за да свали групичка от пияни австралийци, които се сбили на борда.

Според информация на ABC News, в самолета, пътуващ за остров Пукет, са се намирали 341 пътници, когато бил отклонен към друг тропически остров - Бали. Причината били шестима туристи, които се държали "изключително грубо и вулгарно", а в последствие започнали да си раздават тупаници един на друг.

И шестимата са били свалени от самолета, а петима от тях са или задържани от местните власти в Бали и депортирани обратно към Австралия. Не се споменава какво се е случило с шестия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: