Last news in Fakti

15 Август, 2016 08:50 3 012 1

Ужас и анархия във френски курорт

  • анархия-
  • курорт-
  • франция

Десетки пострадали при масово бягство

Десетки души пострадаха след паническо бягство във френския курорт Жуан ле Пен, съобщи CCTV.

Масовата паника е била предизвикана от сигнали за стрелба на площада в селището. Френската полиция отрече на мястото да е имало стрелба. В момента властите разглеждат кадри от инцидента.

Шумът, подобен на стрелба, е дошъл или от фойерверки или от шумен двигател на намираща се в близост кола. В резултат на паническото бягство около 40 души са получили леки наранявания.

Местната пожарна е пуснала молба, хората да не претоварват телефонните линии, тъй като вече се действа по инцидента. Спасителни екипи също са се отзовали на мястото на събитието.

Жуан ле Пен се намира на 27 километра от Ница. Това е града в който след терористична атака с камион през миналия месец загинаха 84 души.

В курорта не е открита непосредствена заплаха.

 

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    0 0 Отговор
    Терористите постигнаха своето-паника без причина.
Новини по държави: