23 Август, 2016 14:08 1 646 1

В Италия заловиха български ТИР с вързан бежанец под него

  • италия-
  • бежанец-
  • тир

Момчето е пътувало така близо 400 км.

В Италия заловиха български ТИР с вързан бежанец под него - 1
Снимка: БТА/AP

Български ТИР беше задържан от полицията в Италия. На рамата на превозното средство е имало завързан нелегален имигрант, съобщи QUOTIDIANO.net.

Проверката е станала, след като властите във Фрозиноне на няколко пъти са получили сигнал за съмнително изглеждащ камион от случайни минувачи. Момчето е било завързано с кола. То е от афганистански произход и на възраст около 20 години. Счита се, че момчето е пътувало така около 400 км.

То е пристигнало в Италия от Гърция. Властите са го намерили полумъртво, задушено от газове. Лекарите са установили обезводняване и недохранване. В момента момчето е настанено в клиника във Фрозиноне.

Шофьорът българин се разпитва. Камионът е пътувал към Германия.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лупатата

    0 0 Отговор
    "В Италия заловиха български ТИР с вързан бежанец под него" ооообаче:
    "Момчето е било завързано с кола"
    Ако можехте да пишете никога не бих чел отразените от вас новини -чесно
Новини по държави: