Last news in Fakti

23 Декември, 2016 12:19, обновена 23 Декември, 2016 15:58 2 304 44

Путин: С ядрената си програма ние отговаряме на предизвикателствата (Видео)

  • путин-
  • пресконференция-
  • сащ-
  • русия
Путин: С ядрената си програма ние отговаряме на предизвикателствата (Видео) - 1
Снимки: БТА/ XINHUA

С ядрената си програма ние отговаряме на предизвикателствата, които идват отвън. Това заяви на традиционната си голяма пресконференция руския президент Владимир Путин.

Това заяви руският държавен глава на традиционната си пресконференция пред близо 1500 журналисти в Москва.

Предпоставката за нова въоръжена ядрена надпревара беше създадена след оттеглянето на САЩ от договора за ПРО, не сме го направили ние, отговори Путин на въпрос на Би Би Си за обвиненията на САЩ, че Русия стои зад хакерски атаки по време на президентската кампания в САЩ и за ядреното въоръжение.

Русия никога не се е стремяла към нова ядрена въоръжена надпревара, никога няма да го направим. До 2021 година повече от 70% от руския арсенал ще бъде модернизиран или нов, продължи президентът.

Фактът, че много републикански гласоподаватели подкрепят президента на Русия говори, че значителна част от американците споделят вижданията ни за глобалните предизвикателства и традиционните ценности. Това е добра основа за развитие на отношенията между Русия и САЩ. Това заяви Владимир Путин.

Мисля, че бившият президент Роналд Рейгън не би се "обърнал в гроба", а би бил щастлив от победите на партията му. Той би бил щастлив за новоизбрания президент, че разбира оскърблението. Той обедини нацията, докато настоящата администрация разедини държавата", добави той и поясни: "Само ние вярвахме, че Тръмп ще спечели. Опонентите му сега търсят някого, за до го обвинят. Демократите трябва да се научат как да губят. Искаме да изградим работни отношения със следващата администрация на САЩ,каза Путин.

„Вчера бях изненадан от думите на представители на действащата американска администрация, които

не са разбрали ясно моето изказване за мощта на руските въоръжени сили.

Пояснявам, Руската федерация е по-силна от всеки възможен потенциален агресор. Това е много важно уточнение“, каза президентът на Русия. Путин уточни, че не поставя под съмнение американската ядрена мощ.

„Но защо някои лица от действащата администрация, побързаха да заявят, че тяхната въоръжена мощ е по-голяма. С това никой не спори. Ние не отричаме това. Но ние сме по-силни от всеки потенциален агресор“, заяви Владимир Путин.

Путин: С ядрената си програма ние отговаряме на предизвикателствата (Видео)

Оръжейният износ на Русия възлиза на 14,5 млрд. долара годишно,

отбеляза държавният глава. По думите му, сериозен ръст има и в сферата на информационните технологии, където експортът се оценява на 7 млрд. долара.

Путин допусна, че в Русия може да се състоят предсрочни президентски избори, но не смята за необходима такава стъпка. "Възможно е, но не е целесъобразно", каза държавният глава в отговор на в. „Уолстрийт джърнъл". Путин отговори шеговито с въпрос: „В коя държава?“.

На въпрос дали след продажбата на значителна част от „Роснефт“ и други крупни руски предприятия ще бъдат сложени на тезгяха, Путин отговори: „Ние продаваме държавни предприятия не защото нямаме пари, а за да подобрим качеството на управлението им“.

Основната част от въпросите към руския президент бяха на икономическа, финансова и социална тематика. Путин отбеляза, че бюджетният дефицит е приемлив – 3,7%, а инфлацията е рекордно ниска – 5,5%.

Путин обяви, че

WADA трябва да е по-прозрачна в действията си

и че не може да й дава оценка.

Коментарът на Путин е обобщение след като през отиващата си година след информация на независима комисия към WADA голяма част от руските лекоатлети бе дисквалифицирана от участие в Олимпийските игри в Рио през 2016 година.

За 12 пореден път в Москва се провежда традиционната голяма пресконференция на руския президент Владимир Путин. Срещата с медиите първоначално бе планирана за 22 декември, но бе отложена е един ден заради прощаването с убития в Турция руски посланик Андрей Карлов.

Тази година са акредитирани рекорден брой журналисти – 1437.

Убийството на посланика Андрей Карлов е покушение срещу Русия и руско-турските отношения, каза още президентът на днешната си голяма пресконференция.

Зад трагедията с руския самолет Су-24 и убийството на посланика Андрей Карлов е възможно да стоят хора, които са искали да навредят на руско-турските отношения, заяви той.

Путин изрази увереност също така, че отношенията на страната му с Украйна ще се нормализират рано или късно.

Държавният глава заяви, че Русия, Иран, Турция и сирийският президент Башар Асад са се споразумели да участват в мирни преговори в казахстанската столица Астана, за да опитат да решат сирийския конфликт и да сложат край на войната.

Путин заяви също така, че след време ще реши дали ще се кандидатира за нов мандат за президент на страната.

По отношение на двустранното сътрудничество и връзки с Китай, Путин заяви, че бъдещето е светло. „Отношенията между Русия и Китай са много добри“, подчерта държавният глава. Той добави, че има известни затруднения, но не уточни какви. Според него отношенията с Китай са стратегически.

Владимир Путин заяви, че руснаците могат да вдигнат ембаргото за стоки, стига и европейските страни да предприемат подобна стъпка за санкциите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дядо Коледа

    13 4 Отговор
    Който може да отговори на предизвикателствата го прави, който не може "лае от страх"!
  • 2 Пеньо

    4 18 Отговор
    Защо джуджето си мисли, че някой в смисъл държава или коалиция от държави иска или дори допуска вероятността да го нападне! Аз не съм чувал за такъв самоубиец!
    Но е важно да се зомбира народа и така да се оправдаят огромните разходиу потъващи незнайно къде! Зомбиран народ се управлява по-лесно!

    Коментиран от #6, #11

  • 3 Бай Иван

    18 5 Отговор
    Нима руснаците са страхлив народ, НЕЕЕЕЕ, не са! 200 тяхни запалянковци разхвърлиха 1000 англета, ама яко ги биха във Франция. А като пътувам забелязвам, навсякъде по света руснаците яко държат един за друг! Страхливи май са изнежените европейци и дебелите американци!
  • 4 rus

    5 6 Отговор
    Имам чувството, че само Путин работи в Русия, другите спят, пият и си траят)))
  • 5 Киро

    6 18 Отговор
    На кои предизвикателства отговаряте с ядрените ракети, таварищ Путин?

    На икономическия колабс?
    Или на безработицата?
    Или на ниските доходи, въпреки природните ресурси?
    Или на изолацията от белия свят?

    На кои точно предизвикателства отговаряте?!?

    Коментиран от #8

  • 6 раптор

    8 2 Отговор

    До коментар #2 от "Пеньо":

    Ти не се праи на невинен! Задължително е да ни имат страх, в противен случай ще дестабилизират всичко що може да се дестабилизира по границите ни. И е адски нормално, че никой не допуска вероятността да ни нападне... Всичко това е само и единствено благодарение на нашите могъщи оръжия, иначе до сега да са инсценирали 1000 пъти преврати, сепаратизъм и прочие. От тяхната демокрация щяха да ни донесат и т.н. Но това, че не се случва не е достатъчно! Искаме хич да не се е..т с нас! Като кажем, да отсичаме тотално, че ни е дошло до гуша от номерца! А пък на нашите врагове хич не държим да се понравим! Сдухвайте капаците и тва е!
  • 7 бббббб

    6 2 Отговор
    Когато предателя Боко направи такава пресконференция ще гласувам за ГРОБ.
  • 8 rus

    7 5 Отговор

    До коментар #5 от "Киро":

    Кирчо що не отиде на пресконференцията? Трябваше да отидеш и да зададеш своите въпросчета лично, а не тук в fakti.bg)))) ... нима мислиш че Путин ще ти отговори лично тук ))

    Коментиран от #9

  • 9 Киро

    4 8 Отговор

    До коментар #8 от "rus":

    Въпросите са риторични, за разни ушанки, дето се напинят тук!
  • 10 Истината

    5 3 Отговор
    Като чета тук тези ШИРОКООБХВАТНИ ПОЛИТИЧЕСКИ АНАЛИЗИ, се чудя защо ли България е на дъното и никаква светлинка не се вижда!

    Коментиран от #12

  • 11 Дядо Коледа

    6 3 Отговор

    До коментар #2 от "Пеньо":

    В този сайт разни "полит-специалисти" коментират колко зомбирани били руснаците, колко измъчени били и страдат, затова че се управляват от Президента на Рсуия!
    На Пеньо, Ганньо и СО не прави впечатле, че България се управлява от Брюксел, нито огромните средства които трябва да плапти данъкоплатеца на всяка дърщава в която се намират НАТО-вските закрилници от САЩ защото считат за "нормално"!
    Та кой е зомбиран, сами си направете извода - тези с насадената "демокрация", гръмки лозунги "ние избрахме Европа", "ние сме члена в НАТО", каква ви е нбационалността бе Пеньо?! НАТО е САЩ, останалото е опушено месо за пълеж!
    Кой взема решенията в НАТО - САЩ, САЩ утре казва гуд бай Европа и ..... гейовете от Западна Европа чао ЕС!
  • 12 Дядо Коледа

    4 2 Отговор

    До коментар #10 от "Истината":

    Поздравления колега!

    Дължи се на умните Пеньо, Ганьо, Киро и разни други "индвиди", които не са зомбирани а просто показват какви са симптомите на шизофренията и параноята!
  • 13 909 БЪЛГАРИЯ

    4 8 Отговор
    Бай Иван , Царска Русия НЕ беше страхлива !А ти Ми разкажи какво стана В Полша с запалянковците на Русия ? Ако не можеш набери в интернет и виж ! Ела в Русия и виж Узбеките и дегистанците какво правят НЕЗАДРУЖНИТЕ РУСНАЧЕТА ! Много Руски филми гледаш където не е така ! И аз си мислех за руснаците едно па илезе друго ! И НЕЗНАМ КАКВО ТОЛКОВА ГИ ХВАЛИТЕ ТИЯ ПИЯНДУРНИЦИ КАТО ТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ НИЩО ХУБАВО НЕ КАЗВАТ !!!!
  • 14 стоян георгиев

    1 10 Отговор
    чакам си парите от трола .днес путин заяви че изведените от алепо са над 100 хиляди в обмена с шиитите от идлиб и другите региони контролирани от бунтовниците.путин нарече операцията по евакуирането на алепо наи-голямата такава хуманитарна акция в съвременния свят.тя още продължава и
    https://www.youtube.com/watch?v=7jxPm3n5FFk
    нагледно се вижда колко много жителите на алепо са харесвали асад след като масово напускат алепо по посока бунтовническите територии.та чакам трола да праща парите ,дето обясняваше как нямало да се изнесат повече от 20000 човека :)))))))))))))))!моля половия ако коментира поста ми ,да го прави след като го е прочел.

    Коментиран от #17, #30, #31

  • 15 стоян георгиев

    1 4 Отговор
    https://www.youtube.com/watch?v=7jxPm3n5FFk
  • 16 СЛАВА РОССИИ !

    7 3 Отговор
    Мармаладените кифли от Запад показаха че са "МЕКУШАВИ" и не им става за никакъв ... ! Да разбият някоя държава еша ин го няма, деРмокрация и ценности боллук. Дето са стъпили - трева не никне, особено след разпадането на СССР. РАЗБИХА Света и СЕБЕ СИ! И защо вряскат меките кифли днес срещу РОССИЯ? Защото на партито или купона се яви и друг юначага и красавец, привлекателен, атрактивен, достатъчно уверен в собствените си сили който заяви , че той също има ИНТЕРЕС към ЕЛИТНИТЕ МОМИ. Кифлите не търпят конкуренти, ръмжат, съскат ама руският красавец им каза , че от днес нататък той първи ще избира а мекушавите кифли на ръка ще блъскат! Днес РУСИЯ в Сирия спря часовника на гов НАТО вските кифли. В радиус от 600 км. Екраните на кифлите са побелели и дори ако този Руски юнак е в пълен контрол във въздуха! А ако пожелае дори и врабчетата може да задължат да ходят и да не летят. Запада тръпнат за сефте, до сега не видели Русия да прави онова дето те не могат от как свят светува. А именно когато любят - любят истински, честно и безкористно, а кога разтриват - разтриват ЯКО! Да има и пиянки да има и бедни, и санкции, и проблеми бая, но момата не я оставят на половина а я любят с РУСКА ЖАР. Честита КОЛЕДА БРАТЯ РУСИ! Нека Господ БОГ да ви закриля в борбата с терора, дето ние Западняците финансираме.Без Вас няма България и затуй рано или късно ние пак ще сме ЗАЕДНО РАМО до РАМО като достойни братя! Но за сега у нас са се насъбрали доста фикалии за чистене за които тр
  • 17 Киро розовата прашка

    10 2 Отговор

    До коментар #14 от "стоян георгиев":

    Е нали сам твърдеше че са избити мирните жители в Алепо-а сега ни даваш пример с Путин--сам си противоречиш бе троле соросоиден...
  • 18 Красимир

    13 4 Отговор
    това е най добрия политик и най властен на новото време колкото и да хуите истината си е истина
  • 19 Истината

    5 0 Отговор
    "Стоянее" като гледам как пишеш (за теб няма иречения,няма главни букви), ми е ясно колко ти е акъла и какво ти е възпитанието!
  • 20 До 909 от Бай Иван

    6 0 Отговор
    Не гледам филми за разлика от теб, гледам как се държат когато са по пътищата на европа, а колкото до поляците, и те са женчовци, живял съм в Полша, братовчед ми е наполовина поляк, в Полша струват, но навън не, макар че и руския и полския народ ги уважавам еднакво
  • 21 onq s konq

    4 13 Отговор
    Те руските бомби сигурно поне 90 процента са им дефекни или ръждасали

    Коментиран от #24

  • 22 демократ

    6 2 Отговор
    Затова Путин е начело на Русия толкова много години.
    В Америка не може да се задържи подобен лидер, не защото е стара демокрация, а защото го нямат.
  • 23 onq s konq

    3 14 Отговор
    Между всичката плява изговорена от самодоволния властелин прави впечатление цитатът"Ние продаваме ДЪРЖАВНИ ПРЕДПРИЯТИЯ/"Роснефт" и други / не защото нямаме пари,а за да подобрим качеството на управлението им".Което си е ОТКРОВЕНО ПРИЗНАНИЕ ЗА НЕСПОСОБНОСТ НА ТРОМАВАТА КОРУМПИРАНА СЪВЕТСКА УПРАВА ДА УПРАВЛЯВА ИКОНОМИКАТА ТА СТРАНАТА.И вярно е че бог е дал на Русия полезни изкопаеми със шепите,но се оказва че "некачествения руски матриал" просто не го оценява и респективно заслужава, и е щастлив когато има в джоба си бутилка фалшив алкохол.Куриозното в члучая обаче е,че се намират все още хора в БГ,които мечтаят да станем "16-та република"!!!
  • 24 бомбата

    10 5 Отговор

    До коментар #21 от "onq s konq":

    Ръждясали са ти копитата!Вземи смени дилъра че не вървиш на добре!
  • 25 Мършата

    4 7 Отговор
    Първи по добив на нефт, а нямат пари за нормален алкохол, тровят се и умират - вече 74 жертви само в Иркутск от Боярышника! Понеже са отчаяни от липсата на демокрация и от това, че слугуването на жестокия тоталитаризъм тотално ги е съсипало морално! 2016 година е - а там средновековен феодализъм! И не само първи по нефт, Бог знае колко още суровини вадят! Всичките пари в джобовете на олигарсите! Мъчно ми е за нещастието на средностатистическия руснак!
  • 26 Мършата

    2 9 Отговор
    Тръгнал ЕС да плаши! Не си вижда уличния стълб отзад, гледа сушката в окото на ЕС!
  • 27 СЛАВА РОССИИ !

    9 2 Отговор
    Защо се възхищавам и прекланям пред Русия? Два пъти ни изправяха на крака а ние като слаби крави падаме и се омърляваме в собствените си .айна. А те колкото и да са зле, винаги защитават своята земя. А ние за Македония днес, дума и лаф не отваряме. А днес берем душа, живеем на помощи а Русия се изправя сама. Слава России! И пак ще продължа. Ние умниците съботираме Русия със санкции и после я оплюваме че е била зле. Та нали санкциите са наше дело. От 1991 г. Русия е административно подчинена на САЩ. А именно : конституция, парламентарна функция и правителство е контролирано от САЩ. Банка РОССИЯ е американски институт и Рублите са американски контрол и бизнеса в Русия е под американско управление чреч ОЛИГАРСИ назначени от САЩ изнасяйки финанси и ресурси за САЩ. И сега да го лъзна на оня с коня. Когато критикуваш Русия вникни в същността на фактите. Затуй се ВЪЗХИЩАВАМ от Русия, че въпреки всички БУКАИ които Запада и налага и юредически ОКОВАВА, тя отново се изправя и доказва че ще живее свободна много скоро. Кога? Когато Русия проведе ТЕФЕРЕНДУМ за изменение на колониялната си конституция и я смени със своя родна народна суверенна РУСКА! Тогава и Русия ще е Истинска, Велика, Мощна, силна и независима. Тогава и в България ще изгрее слънце и селата ще с пълни с хора тъй както преди! Те затуй повтарям: СЛАВА РОССИИ, щото от таз демокрация нещо много оредяхме и намаляхме. А РУСИЯ пак ще ни прости и подкрепи! СЛАВА БОГУ ЩО ЕСТ НА СВЕТЕ Матюшка РУССЬ!

    Коментиран от #34

  • 28 Мършата

    2 12 Отговор
    Решението на проблема е пълно прекратяване на всякаква форма на диалог! Санкции, санкции и пак санкции! Тотална блокада! Всичките пари на олигарсите в Европейските банки - конфискация, не запор! Да живее ДЕМОКРАЦИЯТА
  • 29 Мършата

    3 11 Отговор
    Путин е свикнал да му се казва само - "Так точно", "Совсем верно", "Понял, выполняю", казвам го на тези, който мечтаят България да стане Путински чифлик, та да знаете! Не после "Мършо, ти що не ни каза"! Да си знаете
  • 30 Трол

    4 5 Отговор

    До коментар #14 от "стоян георгиев":

    Абе шашардисано, не мк обяснявай колко е спасил Путин!!! Търсим тези 200 000, които ядяха плевели само и само да не попаднат в ръцете на руските човекоядци. Ти на лудо ли се правиш, на ненормално ли? Пак ли да ти дам цитата ти!
  • 31 Трол

    4 1 Отговор

    До коментар #14 от "стоян георгиев":

    Публикувано във факти.бг: само болни хора могат да вярват че 3-4000 бунтовника са държали на сила 200000 човека в източно алепо.тва технически е невъзможно и се вижда нагледно в мосул където всеки ден кервани от хора излизат от владяната от идил територия,а в алепо хората ядяха плевели само и само да не попаднат при асад.
    Ето го твоя цитат! Айде иди се хвърли някъде, че ми омръзна да ти наливам акъл в лейката!

    Коментиран от #43

  • 32 Ония с охлюва

    10 2 Отговор
    Коняяяяяяя,изтървахме коняяяяяяяя, психиатрите го търсят да си го приберат, ако някой го забележи да сигнализира на тел 112. Ще го познаете по проамериканското му - анти славянско цвилене.
  • 33 Пътя за спасение на България е с Русия

    4 3 Отговор
    Двадесет и пет години РЕГРЕС. Единственият ни прогрес е че ни се увеличиха ЗАЕМИТЕ. Слава РОССИИ!

    Коментиран от #40

  • 34 Бат Ваню

    4 6 Отговор

    До коментар #27 от "СЛАВА РОССИИ !":

    Бате,... ти....ако не си изперкал си на път... ха ха ха.... Искам да си смениш ника на ... СЛАВА НА БЪЛГАРИЯ... тва първо... Руснаците... верно ..братски народи сме... ама от тях... добро... ;(.. Аз тука и преди писах.... пак ше зема да повторя щото... ха ха ха... Секи конфликт на Русия със запада завършва със загуба на Русия!... ама секи! ... Войни печелят и накрая губят....С нас става същото ... освобождават ни...( Дано да си чел кви битки са се водили на Шипка... Плевен...) и... кво стаа ?... Урезване на България... от кой? ... Запада...За Македония пишеш.... що не я дадоха на нас ами на Югославия а?... Тя темата е мноого дълга... В Сирия да не мислиш, че ше спечелят? ха ха ха.... В момента от конфликт Русия със Запада България само печели! ... аха... НАТО да идва насам... ЕУРО за браздата с Турция... тва са приходи... за граничари, техника ... и т.н... Слава... ама на България! ;)
  • 35 Бар Ваньо, тъпан или си или тупанче?

    3 2 Отговор
    Кньожки да читаш больше иначе ей тъй че си идеш бадева от този свят. Да читаш поичку, ръиш ли. Иначе казвам честно - тежко е да си свиня и да няма кой да ти забърка! Те затуй си и Бай ...... . Каунь
  • 36 гост

    2 6 Отговор
    Русия има България за ваг ! Да ги Е,А В ПИЯНИТЕ УШАНКИ !!!
  • 37 Тежко е да си свиня и да няма кой да ти

    11 2 Отговор
    Русията се бори срещу колониалния си статус и умело се защитава а Запада се е вкопчил здраво, санкционира, съботира, провокира, пропагандира и гневно възразява. Кокала не му се дава. Двадесет и пе години влачи и изведнъж мандалото ще падне. Те затуй Русите заслужават уважение а ние само жалост и презрение. Хулим ги за туй, че те живеят зле, та нали ние ги заставяме да са на туй дередже! Кой в виновният, те или ние? Кой ни дава право да ограничаваме правата на друга държава, гласувайки за санкции в ЕС срещу Русия? Кой ни дава моралното право да ги иронизираме? Що за Българи сме когато нашите български лобита по турско бяха в Одеса и от там идваше помощ и подкрепа за Априлското и за Освобождението. Що за измет има между нас, що за наглост демонстрираме срещу тези без които днес нямаше да ни има? Цар Александър със брат си лично пристигат с около 300 хилядна войска за освобождаването ни и предоставяне на възможност за самостоятелно държавно устройване. Само за един ден в бой за Плевен загиват 2,500 руски мъже, после хиляди замръзват на Шипка през зимата, в бой за Шейново за Стара Загора, за Ловеч. Срамувам се от това което слушам и чета. На света няма друг народ дето да е дал поче жертви за нашето освобождение от колкото нас самите. СЛАВА РОССИИ! И поклон пред паметта на хилядите жертви отдадени за България! Ние няма да изм
  • 38 909 БЪЛГАРИЯ

    2 6 Отговор
    До Слава России. Иди да поживееш 3-5 години в Русия под комунистически тъпи закони ! А пък може и да си някоя руска ушанка знам ли !
  • 39 euro-дюнер

    3 1 Отговор
    Браво на вас! А нашите законодатели отговориха на предизвикателствата, с мощно оръжие - до 1 година затвор за неплатена "Гражданска отговорност" и 1000 лева рекет, пердън сега го наричат "глоба". С това ние сме непобедими, направо бетон. И с тия наши законодатели сме по-силни от всеки, защото дори да нямаме други врагове, тия достойно ни пращат в гробищата и ще ни довършат тотално...
  • 40 ескюзми

    3 0 Отговор

    До коментар #33 от "Пътя за спасение на България е с Русия":

    И Ванга е казала, че приятелството с Россия ще е доброто и за България. Аз лично не се съмнявам в това. Въпроса е, че политиците каквито и цветове и партии да смениха все ни геноцидсират по един или друг начин, както при соца така и сега. А това показва, че и авери да сме с руснаците, пак родните врагчетан а власт ще ни мачкат и довършват и в ЕС и където и да се бутнем. тогава няма как да се твърди, че ни чака добро бъдеще. ИЗВОД: Само "Игла" насоченав дисагите на роден политик и то на почти всичките може да ни спаси от този техен номенклатурен враждебен терор - нищо друго и никой друг. Е, може би и поливането им под душ с напалм?
  • 41 misli posle govori

    1 2 Отговор
    Руснаците, които идват да ни освобождават са 185 000, които преминават Дунав.Руската пропаганда посредством продажни български политици-русофили дълги години натяква, че са загинали 200 000 руски войници.Официалните данни са 22 391 човека са загинали за свободата на България.Загиналите българи в същото време са над 30 000, но почти не се споменават, когато се говори за Руско-турската война от нашите политици по време на тържествени събития.
    Руските войници, които участват са действително доброволци и живите войници получават Освобождение от "т.н крепостническо право" в Русията(т.е тогавашните жители по времето на Александър са закрепостени като роби към земята си и нямат право на свободно движение)
    Така, че войниците са бият по фронтовете на България по различни причини.Войната струва 1410млн рубли или 4300т злато по тогавашни цени, Русия е напълно компенсирана с новите владения в Карс и Батуми(Кавказ) и Бесарабия, а на Румъния е дадена Северна Добруджа и получава независимост от Осм. империя.Сърбия заграбва Ниш Пирот Враня и Лесковац територии с преобладаващо българско население.
    България плаща издръжка на Русия, докато се съставят бг. държавни институции в размер на 32т. злато или 10.6млн рубли само за 9месеца.
  • 42 misli posle govori

    1 1 Отговор
    Аз, съм Ви приготвил още доказателства и цитати, за зловредната политика към нашата държава.Някои от тях ще Ви накарат да изпитат погнуса от руската политика и да си дадете сметка за арогантността от висши руски служители, които целят да смачкат националното ни самочуствие като нация.Така, всъщност още не съм започнал по същество.
    С нетърпение чакам теми свързани с денационализаторската политика в Македония, в полза на Сърбия и Гърция, за да проследите самото ЗЛО в реални мащаби.Подготвен съм и по темата със поведението на руснаците по време на Междусъюзническата война, за да се запознаете с циничност и арогантност от трето лице
    Весели празници и след Нова година работете нещо в реалната икономика, а не в слугуване на чужди каузи.Направете нещо смислено в живота си, ако сте още млади и четете, за да не Ви лъжат и манипулират
  • 43 стоян георгиев

    1 1 Отговор

    До коментар #31 от "Трол":

    нали виждаш кво се случва като се опитваш да спориш с мен!сега що не почнеш с призивите ,дето ги правеше след всеки пост ,а?колко се изселиха от алепо според путин в посока джихадистите бе?що не останаха при асад дето толкова са го обичали и не са избягали при него заради страха от джихадистите?има в нета снимки на руски дрон кво е останало от алепо след руското освобождение,може да го гледаш и колко много са хората в източната му част.

    Коментиран от #44

  • 44 Трол

    1 0 Отговор

    До коментар #43 от "стоян георгиев":

    Дори няма да ти дам да ме цункаш някъде. Менталното ти състояние те прави опасно и за околните. След празниците се надявам да се отвори едно място в диспансера.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания