Last news in Fakti

1 Януари, 2017 23:30 1 144 2

Тръмп бил скаран с модерните технологии

  • доналд тръмп-
  • технологии-
  • модерни

Той предпочитал старите начини за комуникация

Новият президент на САЩ Доналд Тръмп има проблеми при ползването на модерни технологии и предпочита по-консервативни средства за получаване на информация, съобщи Politico.

Негов помощник споделя, че никога не е получавал електронни писма от Тръмп. Разкрива се и случай, в който Тръмп е искал да благодари на журналист за ласкателна статия. Той обаче не изпратил имейл.

Тръмп написал писмото ръчно, след което негов помощник го сканирал и изпратил по мейла на журналиста.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 sdcsdc

    1 1 Отговор
    Всичко това са пълни глупости щелящи да 'скарат' Тръмп с поколението на милениумите (родените след 2000г.), за които което не е 'виртуално' - не съществува. Това изобщо няма да се получи и все пак като президент на една Суперсила Тръмп може да влияе доста на това, което ще се случва и има да се случва. Добре, че не избраха Хиларито с нейните глупости, че в този случай щяхме да страдаме целия свят. Както винаги някой 'бди' над Човечеството и избира по-добрия вариант и никой човек не може да повлияе толкова, че да насочи нещата в която той иска посока.
  • 2 Иван

    1 1 Отговор
    Това тролче "sdcsdc", сън не е спало, за да пише глупости