1 Януари, 2017 23:05 1 147 0

Гингрич: Администрацията на Тръмп може да си изпусне нервите

  • нют гингрич-
  • тръмп-
  • президентска администрация-
  • проблеми

Всичко е в ръжете на новоизбрания президент и няма значение, че е загубил народния вот

Гингрич: Администрацията на Тръмп може да си изпусне нервите - 1

По-малко от три седмици преди новоизбраният президент на САЩ да встъпи в длъжност, един от водещите съюзници на Тръмп — Нют Гингрич заяви, че най-голямото му притеснение за новата президентска администрация е, че те ще си "изпусне нервите".

"Вижте, те ще пристигнат във Вашингтон, и за да бъдат успешни, те трябва да наблюдават позиции, които няма да се хареса на демократите, а републиканците ще намразят", заяви бившият председател на Камарата на представителите в интервю за ABC News.

"Притеснявам се, че когато осъзнават колко е голям проблемът, те ще решат да направят най-доброто, на което са способни и ще отстъпят. Най-дълбоката си загриженост е, че когато започнат да пристигат ще се сблъскат с позеленели от гняв служители в Агенцията за опазване на околната среда и Министерството на вътрешните работи", каза Гингрич и допълни: "Те ще бъдат посрещнати от полудели държавни служители, бесни заради реформата в държавната служба."

Гингрич заяви, че не трябва да има притеснения заради това, че Тръмп е загубил народния вот, защото крайният резултат от състезанието се определя от гласовете на Изборната колегия.

"Правилата на тази игра означават, че Доналд Тръмп е президент. Когато си президент, си президент. Ти имаш мандата да бъдеш президент", категоричен бе Гингрич.

"Дали той ще използва този мандат, за да обедини страната и да ни направи единни, което би трябвало да направи, не зависи от размера на народния вот", каза Гингрич и добави: "Зависи от това, какво трябва да направи един добър президент. А един добър президент се опитва да представлява цяла Америка."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА