Last news in Fakti

21 Февруари, 2017 08:39 811 0

Да пропаднеш в леда заради селфи

  • лед-
  • пропаднеш-
  • ню йорк

Група тийнейджъри паднаха в замръзнало езеро

Да пропаднеш в леда заради селфи - 1
Снимка: БТА/AP

Група тийнедйжъри са паднали през ледена дупка, докато са се опитвали да си направят селфи в Ню Йорк, съобщи „Ню Йорк Пост“.

Инцидентът е станал в езеро в „Сентрал Парк“.

„Децата си играеха. Някои от тях пропукваха леда. Имаше такива, които казваха, че е опасно. Някои от децата обаче решиха да си направят селфи. Тогава всички се събраха заедно за снимка. В този момент ледът се пропука. Всички пропаднаха в езерото“, заяви Мая Рамирез. Тя е била очевидец на случая.

Паднали са поне седем момчета. Те са били на възраст между 15 и 16 години.

„Те са правили детски работи. Смятам, че това е добър пример за хората, които да разберат, че е опасно да си играеш с леда“, заяви полицейският комисар Джон Скоф.

Децата са били извадени бързо от водата. Някои от тях страдат от лека хипотермия. При падането им в Ню Хорк е имало изключително ниски температури.

„Наистина се уплаших за тях. Радвам се, че всичко приключи добре. Беше плашещо“, заяви Рамирез.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА