Last news in Fakti

21 Февруари, 2017 09:04 1 693 1

Хлапаци планирали атентат в Лондон

  • лоднон-
  • атентат-
  • деца

Задържани са петима души

Полицията в Лондон арестува петима младежи, планирали терористични атаки в града, съобщи „The Telegraph”.

И петимата задържани са на възраст от под 20 години. Счита се, че те са планира да се присъединят към забранена организация. От Скотланд Ярд не уточняват, дали става въпрос за Ислямска държава.

Арестът е станал след обиски в четири дома в Лондон. В южните части на Лондон са били арестувани двама тийнейджъри на възраст от 16 и 17 години. В западната част на града са били задържани младежи 17 и 19 години.

Момче на 15 години е било арестувано в Източен Лондон. И петимата задържани са в ареста. Не е ясно какви атентати са планирали. В момента се води разследване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    0 0 Отговор
    До там се стига, след предложенията за пари. Всеки отритнат тинейджър е готов за пари, да продаде дори и майка си, даже и да не я познава.
Новини по държави: