Last news in Fakti

18 Март, 2017 11:21, обновена 18 Март, 2017 12:31 1 680 0

Втора стрелба в Париж, има ранен полицай

  • париж-
  • стрелба

Минути по-късно нападателят беше застрелян на летище "Орли" във френската столица

Втора стрелба в Париж, има ранен полицай - 1
Снимки: БТА/АР

Нов инцидент със стрелба във френската столица. Мъж стрелял по трима полицаи в предградието на Париж - Сен. Единият от служителите на реда е ранен. Според информация на медиите инцидентът станал по време на пътна проверка.

Парижката полиция твърдо отричаше наличието на връзка между инцидента в Сен и стрелбата на летище "Орли". Минути след случката в предградието мъж опита да изтръгна оръжие от патрулиращ войник на аерогарата. Нападателят беше застрелян на място от униформените. По-късно обаче от френската полиция обявиха, че става въпрос за едно и също лице.

Временно са спрени полетите и на двата терминала на летище "Орли". Самолетите се насочват към "Шарл де Гол"

Втора стрелба в Париж, има ранен полицай

Втора стрелба в Париж, има ранен полицай

Инцидентите от днес съвпадат с визитата на принц Уилям и съпругата му Кейт в Париж. В момента са те отседнали в резиденцията на британския посланик.

Двамата се срещнаха с президента на Франция Франсоа Оланд. По-късно днес те ще разговарят с пострадали от терористичните атаки в столичната зала "Батаклан" и атентата с камион в Ница.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: