23 Март, 2017 08:49 3 162 5

Дутерте: Ще обеся глупаците от ЕС

  • филипините-
  • рдориго дутерте-
  • ес

Президентът на Филипините бесен заради намеси в АСЕАН

Президентът на Филипните Родриго Дутерте призова ЕС да престане да се меси във вътрешните работи на страните от Южна Азия, съобщи News.com.au.

Според Дутерте повечето от страните от АСЕАН са подложени на финансови наказания. Той смята, че те са притискани от ЕС. Дутерте вече е атакувал ЕС заради критики към Филипините.

„Вие глупаци и кучи синове, спрете да ни се месите. Никой не го ви е казва, но аз ще ви кажа, че сте глупаци. Ще се радвам да ви обеся. Ако имах възможност, щях да го направя. Вие налагате натиск върху всяка страна, която налага смъртно наказание. Вие ни дърпате на долу. Вашите вина и съвест са почти генетични. Те се предават от поколение на поколение“, заяви Дутерте.

Той заяви, че е странно европейците, които са отговорни за смъртта на милиони по време на Първата световна война, да се противопоставят на смъртното наказание. Дутерте е обвиняван в нарушаване на човешките права. Причината е крайната му кампанията срещу наркотрафика в страната.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кики

    30 10 Отговор
    Изключително изказване на Дутерте! Аз бих казал същото към ЕС. Надявам се, че Филипините оценяват какъв водач имат.
  • 2 no name no face no number

    26 9 Отговор
    Прав си много си прав и Сащ до ЕС.
  • 3 шшшт

    10 18 Отговор
    Да не стане като със Садам , той също сипеше закани, че тези ще заколи , онези ще обеси и размахваше чифтето на импровизираните митинги в Багдат , накрая обесиха него.
  • 4 8888

    15 3 Отговор
    Ха така, де! Кокво го е заусуквал? Да действа.
  • 5 Тръмп

    2 0 Отговор
    ще пратя един самолетоносач - и те няма, м...л. Пускай дрогата, че без нея не може да вържем бюджета..