Last news in Fakti

27 Март, 2017 18:56 1 603 7

Льо Пен: Хвърлям оставка, ако не излезем от еврозоната

  • марин льо пен-
  • еврозона-
  • франция

Лидерът на френските националисти готова за референдум за еврото

Лидерът на френските националисти Марин Льо Пен обяви, че ще подаде оставка, ако не бъде прието нейното предложение за излизане на Франция от еврозоната, съобщи Europe 1.

Льо Пен потвърди, че ще инициира референдум за бъдещето на еврото във Франция, ако бъде избрана за президент. Според нея, ако гражданите подкрепят употребата на еврото, то тогава те ще предпочетат модела, налаган от ЕС, който тя иска да отхвърли.

„Подобно развитие би значило, че моят модел не би могъл да се наложи на 70%“, заяви Льо Пен.

Тя най-вероятно ще достигне на балотаж на предстоящите избори, но има малки шансове за победа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Tertuta

    5 2 Отговор
    Tq e prava idva kraqt na eu
  • 2 onq s konq

    4 1 Отговор
    Пена иска Франция да скъса синджира и да не плаща еврофондове на малка и бедна България.Пена е лош човек и иска да ни умори от глад.Нейната работа обаче няма стане,щото направо ще спрем движението по магистралите за да осигурим транзитен път на бежанците към Франция!Отделно че ще си ги возим официално и с наши автобуси,тирове , леки коли че и с каруци!
  • 3 681 БЪЛГАРИЯ

    4 4 Отговор
    Тая луда наркоманка най -добре да подаде за лудница 100% ще я вземат !
  • 4 Живият ТРУП !

    2 1 Отговор
    Без ЕС сме Живият Труп! Без ЕС ние сме Мъртви Души! Без ЕС Мъртвите Сибирски Полета! Ние живеем, на ЗАЕМИ и ще Зацапаме свещите още по-зле от Гърците! Ние сме икономически ТРУП! Как ще връщаме заемите? Усмихващият се Бойко на резултата от изборите се дължи на безумието на народа ни като цяло, защото гласуваме за ГЕРБ и БСП почти 70% . А и двете полит сили се придържат към ЕС! Защо ? Защото смяна на коловоза означава да върнем заема от ЕС! А нито една партия не ще се нагърби да връща заемите на предните правителставата! Защо ? Защото с такава финансова нагрузка която и да е партия, се обрича на САМОУБИЙСТВО! А членството в ЕС е равно на лечение от РАК със ХИМОТЕРАПИЯ! Тоест живеене натрупване на ЗАЕМИ и натрупване на смъртоносни ДЪЛГОВЕ ! На Където и да потеглим - ще гушнем БУКЕТЧЕТО - босилека! Страшно и жално! Слепотия Национална!
  • 5 ГЕРБ и БСП са ГРБАРИТЕ на БЪЛГАРИЯ!

    0 0 Отговор
    Слаб плувец никога не плува все по-далеч от брега!
  • 6 Мангизи

    0 3 Отговор
    Който взима пари от Путин почва да говори глупости.Жената изкара някое и друго евро и се готви за почивка.Щастлива пенсионерка.
  • 7 Експерт

    1 0 Отговор
    Никой няма да позволи Франция да излезе точно сега от ЕС.

    Така, че може да си подава оставката!
Новини по държави: