Last news in Fakti

3 Април, 2017 14:37 3 546 9

Хитлер предозирал с кокаин

  • адолф хитлер-
  • кокаинг-
  • наркотици

Шокиращи разкрития за наркотиците в Третия Райх

Употребата на наркотици е била широко разпространена сред лидерите на Третия Райх Това в своя книга твърди германския писател Норман Олер, съобщи Bookworm.

Смята се, че Хитлер е страдала от силно главоболие след опита за покушение срещу него през 1944 г. Тогава начело с генерал Клаус фон Щауфенбрерг група командири се опитват да взривят Хитлер по време на съвещание.

За да успокои главоболието, през последната година от живота си, Хитлер е взимал силни наркотици.


Според Олер, Хитлер се е снабдявал с наркотици от д-р Теодор Морел. Според записки на Олер, веднъж фюрера взел толкова силна доза, че за малко щял да умре. Смята се, че между юли 1944 г. и април 1945 г. Хитлер е взел около 50 дози.

Има вероятност Хитлер дори да е умрял, заради предозиране с кокаин. Според историци Хитлер най-вероятно се е самоубил в Берлин. Той го е направил заедно с любовницата си Ева Браун.

Олер обаче смята, че огромните количества наркотици, употребявани от него, може да доведат до нова версия. Информации за употребата на наркотици в Третия Райх излизат непрестанно през последните години. Все повече се говори и за широка употреба от самия Хитлер. Книгата на Олер се казва „Наркотиците в Третия Райх“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s golfa

    4 5 Отговор
    С метамфетамин е, научете си фактите за този гений!
  • 2 Сабакеевич

    6 1 Отговор
    Той и Сидеров също прекалява но какво да го правиш! Сигурно на него му ги дават директно от руското !
  • 3 Miki

    0 2 Отговор
    Ne sas extazi e bil
  • 4 Mercedes-Benz

    10 2 Отговор
    Семитските плъхове няма да оставят душата на мира на най-великия лидер, който е имала Европа! И най-важното, не забравяйте за 6 милиарда избити евреи през войната, ако се съмнявате в цифрата значи сте антисемит! Лампиони, сапун, експерименти всичко е истина, разбрахте ли гои такива?!

    Коментиран от #7, #8

  • 5 Химлер

    8 0 Отговор
    Хитлер лично ми каза,че много пъти е взимал амфетамини.За кокаин нищо не е споменавал.
  • 6 Pkk

    2 0 Отговор
    Кока,екстази,хероин той Хитлер голям купонджия е бил
  • 7 Оптимус

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Mercedes-Benz":

    Но тази товина не е новост? Тя бе доказана още през 1941 година, когато Адолф нападна СССР. Защото само наркоман или луд би нападнал руснаците и да си проси боя.... Добре, че Плевнята, както се бе разпалил "евроатлантически" не обяви война на Русия, че и ние щяхме невинни да оперем пешкира,...
  • 8 Оптимус

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Mercedes-Benz":

    Мерчо, аз лично съм ходил в конзлагерите в Дахау, Освиенцим, Катовице, и др.. Не е майтап работата, като влезеш в ония шахти и вани и черепи и кости друго ще говориш. колко от избитите са били евреи лично не зная, положително е имало и такива не малко, но много народ е изтрепан там, а още повече по войните от армията и еСеСовците на Райха. Аз не съм фен на юдомафията, която ни геноцидира, но и не мразя почтенните човеци евреи. Сред евреите също има и хора и мафиоти. Там също са няколко касти. Но е факт, че има еврейска мафия навред сред народи и държави, обсебила властта ресурси и манипулира и яха народите. Което не означава, че няма и свестни евреи. Но истината за концлагерите не е демагогия - там също са умрели доста и евреи. А да се отричат или хвалят тотално евреите е същата глупост, както да се хвалят и отричат и останалите народи. Всеки трябва да отговаря ПЕРСОНално, за делата си!

    Коментиран от #9

  • 9 Mximus

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Оптимус":

    Да,много.Но ,като гледам сега колко сган се е навъдила-явно недостатъчно !!
Новини по държави: