Last news in Fakti

3 Април, 2017 19:00 18 414 31

Гърция ще изчезне в близките години

  • гърция-
  • изчезне-
  • митрополит игнатий

Плашещо предсказание от митрополит Игнатий

В близките години Гърция е заплашена от демографска катастрофа, която поставя на карта съществуването на страната, заяви гръцкият Димитриадски митрополит Игнатий, съобщи "Български новини".

„Нашите демографи казват, че през 2030 година населението на Гърция ще е 8 милиона. Същевременно населението на съседна Турция ще достигне 100 милиона, а на Албания – 16 милиона. Сблъскваме се с национална катастрофа”, казва митрополитът.

Той смята, че демографската криза има не само социално-икономически, а и духовни причини.

Митрополитът вижда заплаха в растящия брой на абортите и казва, че е налице „обезценяване на майчинството и поругаване на човешката святост”. Йерархът отбелязва, че църквата от години се опитва да реши тези проблеми. Във всички епархии на гръцката църква има безплатни детски градини.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Споко

    132 12 Отговор
    България ще е изчезне преди Гърция...

    Коментиран от #13

  • 2 Неутрал

    17 3 Отговор
    www.populationpyramid.net може да видите приблизително какъв обем ще бъде населението във всяка държава до 2100 г.
  • 3 Бай Коста

    76 0 Отговор
    Европейският християнски свят се затрива като китовете самоубийци. Спокойно, апатично, напомняйки за изчезналото и преуспяващо племе анасази. Сякаш интелектът блокира нагона за размножаване, хората стават хедонисти и.... "всичко свършва с мен".
    Друг въпрос е дали един владика не е намерил начин да обърне внимание върху себе си и църквата.
  • 4 Yoho

    36 7 Отговор
    А значи те вече са ни сметнали даже и са обявили публично плановете си.
    Решиха че на българия и стига да е 4 млн. И бавно го постигат.Проста държава сме и ние,всички останали на които е отсъдена същата присъда,без право на замяна.Но никой и в същото време не прави нищо както всичко останало.Излизаме на протест за едно а се оказва че половината тръгнали на сеир,и видиш ли на тях име все едно те нямали проблеми,полицията чийто заплати плащаме тръгнали срещу хората да ги бият щит им е толкоз акъла,и щом хората окажат съпротива се намират някакви организатори уж дето призовават да не се превръщали,да нямало провокации,а онея сюндюци дето и тях ги храним стоят и ни се смеят през корем,та тъй де не ще изчезнеш от лицето на земята ами след 100 години и археологически находки няма да има от нас,Гърците поне са имали хиляди години да градят че и да искат да не могат да забравят,а ние каквото имаше и малкото даже се срина и открадна.ДА ЖИВЕЕ ВЕЛИКА НР БЪЛГАРИЯ!!!
    УРА!!!УРА!!УРА!!!
  • 5 кроко

    61 3 Отговор
    Така, както на времето римската империя е заличила много култури и градове-държави, а после „варварите” са я победили, така и в днешния свят глобализацията и налагането на общи „ценности” заплшва да заличи много държави, а дивите и простите индивиди от други народи да ги превземат!
  • 6 Bossman

    27 16 Отговор
    Дрън-дрън пълни глупости.Гърция е преживяла какво ли не.Ще се оправят
  • 7 димо

    48 8 Отговор
    А всеки от нас какво прави че да не изчезнем ОГЛЕДАИТЕ СЕ КОЛКО са задартялите ергени и моми почти половината български семейства са с едно дете И всички само реват че са най бедни и нямат пари ВИЖТЕ богатите Българи Те нали имат пари ЗАЩО нямат повече деца НИМА албанците и Турците са по богати ПРОСТО НИЕ СМЕ МАРЗИЛИВИ и дори НАШИ деца не искаме камо ли чужди КАКТО каза една Докторка Ако може и половин дете Ама не може НЕ е проблема в Жените Защото като живеят с Араби Българките раждаТ ПО 3 -4 ДЕЦА А С Българи 1

    Коментиран от #9

  • 8 Тупана

    35 14 Отговор
    200 хиляди българи ще празнуват Великден в "изчезваща" Гърция! Гърция ще е последната държава, която ще "изчезне" в Европа!
  • 9 DGI

    17 11 Отговор

    До коментар #7 от "димо":

    Прав си много!
    Другото което е, че белият ген е много слаб, ама много. Не ти ли е направило впечатление, че масово хората с репродуктивни проблеми са бели? Именно за това и българките имат по 3-4 чавета като се хванат с м....ли (араби, цигани, негри). То освен, че мъжете ни мързи, белите жени вече са ни "равноправни". Живея в Лондон, града е 60/40 черни/бели, като дойдат петък и събота вечер, белите жени са мармалад пияни, те за това живеят, няма значение англичанки, испанки, германки, българки, полякини или литовки, просто живеят да дойде петък вечерта или събота вечерта и са по тротоарите в края на нощта. А забулените арабки, индийки и пакистанки се разхождат с по 4-5 циганета... Ами как няма да ни претопят...

    Коментиран от #12, #20

  • 10 гошко4329

    21 0 Отговор
    Влезте на този сайт http://www.worldometers.info/world-population/ и вижте Как драматично расте населението в черни и жълти страни и как намалява в белите държави
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Българин

    21 6 Отговор

    До коментар #9 от "DGI":

    Абсолютна глупост написа! Я виж преди 100 години каква е била ситуацията - масово българските семейства са имали повече от 3 деца. А сега?
    Вече, ако ти мислиш, че твоят ген е по-слаб от на някой м....л - това си е твой проблем, но не намесвай и нас!
  • 13 БЪЛГАРИЯ

    16 13 Отговор

    До коментар #1 от "Споко":

    НЕ СИ ГО И ПОМИСЛЯЙ ДОРИ - БЪЛГАРИЯ НИКОГА НЯМА ДА ИЗЧЕЗНЕ !

    Коментиран от #27

  • 14 БГТО

    15 3 Отговор
    danak ergen! tova e!
  • 15 БГТО

    12 4 Отговор
    danak ergen! tova e!
  • 16 Mercedes-Benz

    31 1 Отговор
    Добре е да се отбележи че и храните станаха отровни! ГМО, Монсанто и т.н. това води до репродуктивни проблеми, едно време българина като ядеше българска чиста храна нямаше ядове, дядовците ни са побелявали на по 60 год. да не говорим че окапването на косата е било рядкост. Вижте днес български мъже без коса или побелели още на 30 год., българки с наднормено тегло и т.н. и това не е защото не се движат или нещо друго. Знам жени дето са постоянно в движение и пак качват, и това е от храната, всичко е боклук, тровят ни и нас и европейците, има геноцид срещу бялата раса, видно е, всичко е план. Първо храната, после промотирането на п...растия и всякакви извратени гадости, заселване на измет от третия свят, на запад на децата им промиват мозъците от училище още на момченцата колко е яко да си чехльо и гей, а момиченцата ги учат как трябва да си хванат някой черен маймун! Еххх къде си Адолф...

    Коментиран от #17, #18

  • 17 Уви

    4 0 Отговор

    До коментар #16 от "Mercedes-Benz":

    Точно!

    http://nikikm.blog.bg/politika/2017/03/14/sirene-bez-mliako-i-pyrjoli-bez-meso-iade-bylgarinyt-niama-n.1515394

    https://youtu.be/WDwSOvbR-yg

    https://youtu.be/ZO6VoNQCxL4
  • 18 Гост

    5 0 Отговор

    До коментар #16 от "Mercedes-Benz":

    Правилно, но и това са само половината от проблемите.
  • 19 ЧичиСкручи

    13 0 Отговор
    Плачете над чужди х.... а за нашия задник се задават черни дни... цигански! https://www.youtube.com/watch?v=hUFVXpj-R3U
  • 20 ААА

    38 0 Отговор

    До коментар #9 от "DGI":

    Моят пра-дядо Янко -Мир на душата му, направи 13 деца, почина на 98г. като изпиваше по две бъчви вино на година, без да знае какво е аспирин , холестерол, склероза, и пушеше нарязан тютюн ,завит във вестник. Един ден както си работел нещо по двора ,седнал на един стол, и така си останал. Пра-дядо ми от другата страна 11 или 12 не се знае точният им брой.Тези техни деца са създавали средно между 3 и 6 деца .Поколението на нашите родители 2-3 деца ,и махалата кънтеше привечер от деца. Сега семействата са с по 1 дете, с голям зор две , и хич. Това е същият този БЯЛ народ , на същото това място. Само дето е подложен на геноцид ,от вътрешни и външни фактори.Нивата обрасна с бурени до пояс, а "стопанина" не е.ава да ги чисти.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Един

    21 1 Отговор
    Европейски ценности бе братче, гейтаците са им по на сърце и докато се толерират ще е така! Толерантността се изроди в толерастия, а тя рано или късно убива!
  • 23 ооооо

    12 7 Отговор
    Абе, ний сме мързеливи даже деца да правим - камо ли да ги гледаме..
  • 24 Геноцид

    22 2 Отговор
    Спомням си, по време на социализма, на открито партийно събрание, партийният секретар на Комбината за тежко машиностроене-Русе каза:"Другари, всяко семейство трябва да има поне 3 деца. По изчисления са 2, 7, но се закръглят на 3." А една кранистка смело (защото кранистите бяха дефицитни кадри) го запита: "Как да правим второ дете, като първото гледа?". Тогава имаше жилищна криза. Тогава се чакаше по 10-20 години за жилище, толкова за автомобил и много стоки бяха дефицитни, и се намираха само с връзки. Парите също бяха дефицит.
    Та, сега положението не е много по-различно.
    Ако имаше условия, всяко семейство с радост би имало куп деца.
    Впрочем, щом държавната политика е да се намали популацията, обикновеният човек не може много да направи.
    И не ми разправяйте за циганите, че имали куп чавета и за сирийци и други навлеци. Защото те мизерстват и не ги образоват.
    Изобщо в природата има обективни закони: Има ли условия, популацията нараства, няма ли условия, видът измира. Това е. Важи за птичките, плъховете, кучетата, котките и хората.
    А който не е съгласен с мен, значи не вижда по-далеч от носа си.
  • 25 Тушибиян

    4 1 Отговор
    Няма да страдаме
  • 26 много важно

    8 3 Отговор
    Изчезнали са стотици народи и цели цивилизации,но светът не е свършил.Оцеляват силните и можещите.Светът няма да свърши ,ако се затрият гърците и българите.Просто естествен подбор.Простаците ,които ни унищожават и грабят ние си ги избираме.
  • 27 бай Тодор

    1 0 Отговор

    До коментар #13 от "БЪЛГАРИЯ":

    Може би така ти се иска,но фактите говорят точно обратното!
  • 28 Скунс

    1 1 Отговор
    Лош материал , влачи краденото в офшорки и убивай България. Един ден краденото ще е само виртуални нули , а държавата ромска . Ти в казана с катран и вила на врата ще си последния БГ политик .
  • 29 дедо Лаврентий

    3 1 Отговор
    Нацията ще се оправи по следния начин : Ромките са плодовити и ние българите трябва да използваме тази даденост от господ . Всеки българин освен своите деца трябва да бъде задължен да клеца и по пет ромки.... Те така и така си оставят децата поне да им облагородим нацията . А ромите ще ги правим евнуси.....
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: