Last news in Fakti

8 Април, 2017 13:09 6 743 25

Пак бомбардират Хан Шейхун

  • сирия-
  • хан шейхун-
  • въздушен удар-
  • нападение-
  • химическо оръжие-
  • русия-
  • сащ

Градът придоби печална слава, след като в началото на седмица там беше извършена предполагаема химическа атака

Пак бомбардират Хан Шейхун - 1
Снимки: БТА/АР

Неидентифицирани самолети са нанесли днес нов удар по град Хан Шейхун. Градът придоби печална слава, след като в началото на седмица там беше извършена предполагаема химическа атака, отнела живота на 87 души и ранила стотици хора, предадоха "Ройтерс" и ДПА.

Според сирийския Център за наблюдение на правата на човека ударите са били по източната част на града. Загинала е една жена.

Нападението е извършено ден след ракетните удари на САЩ по сирийска военновъздушна база, откъдето се предполага, че са излетели самолетите на сирийския режим, извършили предполагаемата химическа атака, предаде ДПА.

Пак бомбардират Хан Шейхун

Според сирийската мониторингова група Местни координационни комитети днешният удар е бил нанесен от руски самолет, предаде "Ройтерс".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    53 21 Отговор
    мдааа, ако някое краварче си е помислило че ще сплаши руснаците явно е сбъркало с преценката.

    Коментиран от #20

  • 2 ЩЕ ТЕ ИЗЛЕКУВАМЕ

    10 6 Отговор
    Май че иска нова пратка луксозни хапчета
  • 3 шшш

    2 11 Отговор
    платени тролчета на скъпи хапчета по минусите ще ги познаете
  • 4 Сега на кого ще налетят томахавките ?

    35 9 Отговор
    Или Доналд ще се прави на разсеян с "бясното куче" ? Със стореното в Четвъртък вечер в Сирия, САЩ показаха че не са войници да побеждават а Бандити от тип мафиоти! Добро не ще ти сторят но силна болка - ДА ! СЛАВА РОССИИ ! СЛАВА ПУТИНУ !
  • 5 рес еоод

    13 0 Отговор
    този град е на ал кайда

    Коментиран от #19

  • 6 КЛОУН, банален постедстве смешник!

    10 4 Отговор
    Кралицата през 2015 посрещна Китаеца в двореца, в тържествена зала. Кралицата седеше от едната му страна а принцесата Кет седеше от другата, облякла рокля в червено и брошка горе ляво изразяваща флата на КИТАЙ! В тези неща случайности при Кралицата няма, тя демонстрира уважение към ръководителя на велика държава! За първи път чужд държавник нощуваше в Замъка и' ! И на другият ден тя предложи ЗА ПЪРВИ път своята карета с кралските коне и свита да се разходи из ЛОНДОН! ТАКА ЛИ ПОСТЪПИ ДОНАЛД ПАТОКА с КИТЙСКИЯТ държавен глава? Той го унижи и заплаши! Прие го на Курортен комплекс във Флорида а не дори в старият угнил конак - Белият "дом". Официална вечеря в малка зала с размер на пицария - гъсто насядали като на семейно детско парти ! Доналд го бе поканил за да му покаже американското пренебрежение! Удара в Сирия и липсата на РЕСПЕКТ и груба сила! Казвам ти дъще сещай се снахи! Да ама свекървата СБЪРКА! Свекървата е болна от РАК и се нуждае от подкрепа а тя отиде на изостряне на отношенията! Проскубаната Патка Доналд е новата мъка на америка ! Куха лейка, жалко за празните надежди за ПРОМЯНА!
  • 7 Кралицата полагаше основи за бизнес

    7 6 Отговор
    А Патока Доналд рушеше основите за сътрудничество! Патока може да осере цялата световна мерия! Патешка работа, няма вече здраво място в света де да стъпиш! Войни навсякъде!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 И нека да ОТБЕЛЕЖА !

    24 10 Отговор
    Колко огромен АВТОРИТЕ има днес Президента ПУТИН в сравнение с йордека Доналд! Спомнете си обрата на Русия след Елцин! Спомнете си речта му 2007 в Германия. Спомнете си речта му 2015 в ООН. Спомнете си речите и призивите му за мир, бизнес сътрудничество и взаимно уважение на Валдайските срещи. И как чисто по документи прави всяка крачка, ВЪПРЕКИ че РУСИЯ има КОЛОНИЯЛЕН НЕСУВЕРЕНЕН статус под управление на САЩ! А какво ще стане ако РУСИЯ се ОБЯВИ за СУВЕРЕНИТЕТ? Тя и сега е МОЩ но тогаз ще стане ОНОВА ОТ КОЕТО ЗАПАДА ДНЕС ТРЕПЕРИ ! ЧИЧО вече не ще диктува по целият свят и ще трябва да поздравява дори Шриланка и Мианмар! Затова СЛАВА РОССИИ ! СЛАВА ПУТИНУ ! За да я има БЪЛГАРУЯ спокойна и успешна в икономиката, са нужни нови широки връзки на дружба и сътрудничество с РУССИЯ ! Ние сме част от един народ и делението води до разруха и унищожаване на страната!

    Коментиран от #12, #21

  • 10 Кох

    13 4 Отговор
    Само да вмъкна.... На всякъде по света се случват : преврати, атентати, майдани и каква ли още не. Само в Израел всичко е спокойно. Е с малки изключения за пред света, за да не бие много на очи по горе казаното.
  • 11 Влез в час

    7 16 Отговор
    Предлагам по малко урунгели и самохвалковци. Да си признаем че ние се мъчим да ги догоним , а не те нас. Изкривихте си езиците , от разтягане на празни думи и локуми. По какво можем да се мерим със запада? Повтарям на улавите ,въпроса си : имали нещо да ги учиме западняците? Имали нещо да се фукаме ? Нали там бачкам аз , и ги виждам. Влезте в час , там в България ,подвийте си опашката . Цървули нема , гайда иска.
  • 12 ТРОЛ ЩАТЕН

    5 14 Отговор

    До коментар #9 от "И нека да ОТБЕЛЕЖА !":

    Какъв авторитет,? Кви 5 лева бе тролчик? Какви пропаганди ни пробутваш? Виж че англичанина не го бръсне за пет пари.
    Според теб кой от кого има нужда а?
  • 13 Слава USA

    8 23 Отговор
    САЩ не бръснат Россия за слива и с право.Разликата в класите и възможностите е огромна.Джуджето е унижено.Показаха му кой командва .
  • 14 факт

    9 1 Отговор
    Попитали баба Ванга: Ще има ли световна война? А тя отговорила: Още Сирия не е паднала.

    Коментиран от #15

  • 15 шошо

    0 2 Отговор

    До коментар #14 от "факт":

    Потърси Преподобна Стойна какво е казала за 3тата световна
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 И да не забравя СЛАВА РОССИИ !

    8 2 Отговор
    И слава на баба ВАНГА - "България ще бъде с РУСИЯ"! Светла памет на баба ВАНГА! СЛАВА РОССИИ !
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 НЕУТРАЛЕН

    2 7 Отговор

    До коментар #5 от "рес еоод":

    Нали като го избраха всичките мужици скачахте,че Съветите са превзели Америка.

    Коментиран от #22

  • 20 неутрален

    2 6 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    разбира се, че тъпака нищо не го плаши,а пък и когато има само един гол задник.
  • 21 неутрален

    2 10 Отговор

    До коментар #9 от "И нека да ОТБЕЛЕЖА !":

    Най-великия/може би и единствен/български политик-Стефан Стамболов много бързо е разбрал какво представлява руското приятелство.Не е позволил да сменим турското робство с руско такова
    и затова тези от които се възхищаваш са организирали убийството му.
    Не знам какъв Българин би се възхищавал от убийците на Стамболов.

    Коментиран от #23

  • 22 кроко

    7 3 Отговор

    До коментар #19 от "НЕУТРАЛЕН":

    Нищо подобно няма, вие тролчетата от много повтаряне на лъжи вече не помните действителността. Тези приказки че Тръмп е човек на Путин и че руснаците са се намесили в изборите в САЩ ги дрънкате само вие, платени тролове по форумите, платените журналисти, анализатори и и политици.

    Хора с най-различни пристрастия, се радваха че не избраха Хилъри защото се надяваха че ще има промяна във външната политика на САЩ. Това че ограничени ттолове като теб мислят всеки несъгласен с американския курс за русофили, е ваша лична заблуда и откровено показвате признаци на шизофрения!
  • 23 История БГ

    4 2 Отговор

    До коментар #21 от "неутрален":

    България е държавата с най-много убити министър-председатели. Краските с които може да се обрисува управлението на Стамболов , са бели и черни. Има много положителни моменти, както и отрицателни такива. Опитвал се е да изгради самостоятелна и независима държава до колкото е било възможно, което е положително. И в същото време гостува неофициално на турският султан и му предлага отново да върне България в границите на Османската Империя , с обща армия стоки и пазари които да вървят към Мала Азия, както са вървели до преди освобождението, и търговците са правили пари от това. На което султана отвръща- И за какво беше тогава цялата тази пролята кръв ,въстания и войни, трябва време това да се обмисли. И докато султана мисли, на Стамболов в България не са му простили за това.
  • 24 БРАВО КРОКО !

    5 1 Отговор
    СЛАВА РОССИИ ! Шоумена Доналд Дък, като всеки паток обича да яде топли кравешки. .йна! Паркетните генерали и глобалистите му набутаха човката в голямо .айно! Русия му се изправя челно ! А сега да видим колко сладко и дълго ще лапа от топлото забъркано със свои сили и средства! На всичкото отгоре отиват да се дръвчат на СевернаКорея! А гори ли севера ще гори и юга! В западна Европа са струпали елитните части от Афганистан и Ирак, търси си някой м.йната! Въобще ПАТОКА колкото повече слуша ВПК и Пентагона, толкова повече ще затъва в големи топли кравшки ....а дето и с арабски кон неможе ги прескочи! Шоу Тайм! Мана Мана! Помним едно американеца никога не е вадил горещи кестени! А сега?
  • 25 склерито

    4 1 Отговор
    Извинете, но в този локационен сателитен век, когато дори смартфоните могат да се засичат от хиляди километри, какво остава за самолети???, как може да не се разбере откъде и чии са самолетите? Излиза, че когато трябва да се оплюе Асад или Россия веднага самолетите се оказват техни, а когато не трябва да се оплюят, самолетите са неидентифицирани? Що за локационно разузнаване е това? Ами там козел да кихне и ще го засекат, а как минават неидентифицирани самолети? Не странно, ами парадоксално странно!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Русия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания