Last news in Fakti

8 Април, 2017 19:09 4 364 4

САЩ обмислят атентат срещу Ким Чен-ун?

  • ким чен-ун-
  • северна корея-
  • сащ-
  • кндр-
  • доналд тръмп

Няма подробности в какъв случай се предлага да се прибегне до физическо отстраняване на Ким

САЩ обмислят атентат срещу Ким Чен-ун? - 1
Снимка: БТА/АР

Един от сценариите за борба с ядрената програма на Северна Корея, който Съветът за национална сигурност при президента на САЩ предоставил на Доналд Тръм, съдържа вариант за убийството на лидера на Ким Чен-ун.

За това съобщи NBC с позоваване на няколко източника. Не се уточнява в какъв случай се предлага да се прибегне до физическо отстраняване на Ким. Известно е само, че се предлагат няколко сценария.

Според един от тях се предлага да бъде върнато в Южна Корея американското ядрено оръжие, изтеглено оттам преди четвърт век.

Предлага се също с помощта на американски и южнокорейски спецслужби да се организират диверсии на територията на КНДР, пише blitz.bg.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАТЕ ЖОРО

    7 4 Отговор
    ами и руснаците могат да върнат в северна корея изтегленото ядрено оръжие...
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Може ако е в Лондонистан

    2 3 Отговор
    Виж колко лесно стана с Березьовски, гол в банята само по вратовръзка оплетена на душа! А може и с чашка английски чай с приятели като Литвиненко пак в Лондонистан! В родината на Агата Кристи и Шерлок Х. Страната на Шекспирт! В страната където се замислят преврати , революции, войни! Лондонистан където Карл Маркс написа, отпечата и разпространи " КАПИТЛЪТ" и "Едик призрак броди из Европа" и "Манифест"! Англия колкото велик - толкова и грешна! Лили Иванова не напразно чрез лириката в песента си казва: Но има ли някой без грях под небето ?!
  • 4 Снайпериста

    5 1 Отговор
    ПАМЕТНИК ЗА ВЕЛИКИЯ ФЮРЕР !