Last news in Fakti

17 Април, 2017 18:46 8 271 22

В Москва е задържан мозъкът на атентата в Санкт Петербург (ВИДЕО)

  • санкт петербург-
  • атентат-
  • аброр азимов-
  • акбаржон джалилов
В Москва е задържан мозъкът на атентата в Санкт Петербург (ВИДЕО) - 1
Снимка: ФСБ на Русия

В Москва е задържан атентаторът от Санкт Петербург, съобщава РБК. В сателитното градче на руската столица – Одинцово е задържан Аброр Азимов. За него властите смятат, че стои в основата на планирането и изработването на бомбата, която беше взривена в метрото на Санкт Петербург.

При атентата загинаха 14 души, а други 50 бяха ранени. В разследването на самоубийственото нападение в метрото на Санкт Петербург бяха задържани деветима души.

ТАСС уточнява, че Аброр Азимов е тренирал и подготвял Акбаржон Джалилов, предполагаемият извършител на атентата в метрото в Санкт Петербург на 3 март, за самоубийственото нападение.

Руските медии разкриват, че по време на задържането си Аброр Азимов е бил въоръжен. Той е отказал съпротива при ареста си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Russia

    41 0 Отговор
    Ох ко го чакааааа,мани мани
  • 2 onq s konq

    10 32 Отговор
    Ако бяхме извадили късмет да станем 16-та република,тук щеше да бъде същото,че и по-лошо.

    Коментиран от #14, #20

  • 3 Кьоравия

    14 4 Отговор
    Е чак пък това да е извънредна новина
  • 4 Терцел

    19 4 Отговор
    Ако бяхме станали нямаше да си с кон а с магаре, даже красиво.

    Коментиран от #5

  • 5 onq s konq

    10 18 Отговор

    До коментар #4 от "Терцел":

    Ха!Така е,ама нямаше да имам пари да го храня и щеше да умре горкото.Естествено нямаше да имам и кокетна виличка и БМВ,а щях да злобея като гледам комшията да си мие Ладата.На всичкото отгоре и щеше да се наложи да работя,за да изкарам некой лев за хляб!
  • 6 onq s konq

    8 16 Отговор
    И най-важното. Ако бяхме извадили късмет да станем 16-та република сега щях да се крия, а не открито да заявявам хомосексуалните си наклонности. Да гей съм и със задника си съм изкарал парите и за виличката и за колата. Сега работя за яхта с новия ми приятел от Англия

    Коментиран от #8

  • 7 Терцел

    7 1 Отговор
    Не се претиснявай за ладата, ако много я мие тя ще изгние. Сложи някоя мръва на жарта че това е животът.Наздраве.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 681 БЪЛГАРИЯ

    19 1 Отговор
    Да го нарежат на парчета от краката към чалмата и да го дадат на вълците за вечеря !!!
  • 10 Киро

    4 18 Отговор
    Я, задържали са Путю или пак някой друг ще опере пешкира?

    И на децата е ясно, че пуснаха атентатите нарочно, че хората бяха излезли по улиците да протестират срещу джуджето!

    Коментиран от #12

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Трол

    14 3 Отговор

    До коментар #10 от "Киро":

    Да бе, да протестират в Метрото! Ей, осмисляйте сводките от Козяк, стига с това копи пейст.
  • 13 onq s konq

    4 12 Отговор

    До коментар #11 от "onq s konq":

    Похвална е упоритостта ти да пишеш компрометиращо с моя ник но някакси нямаш талант.Та ти дори не си и кандидат полу-идиот,а се опитваш да се мериш с мене-ПЪЛНИЯ ИДИОТ,за което се изисква освен умствени и ФИНАНСОВИ възможности!Смирение драги-за твое добро ти го препоръчвам:)
  • 14 кроко

    9 7 Отговор

    До коментар #2 от "onq s konq":

    Ти се радвай, че засега в колониалните държави като нас няма атентати като в страните-колонизаторки!

    Коментиран от #15

  • 15 onq s konq

    5 14 Отговор

    До коментар #14 от "кроко":

    Е нали точно това казвам-че АКО БЯХМЕ ПРИКРЕПЕНИ КЪМ СТРАНАТА -КОЛОНИЗАТОР РУСИЯ,У НАС ЩЕШЕ ДА Е ОЩЕ ПО-ЛОШО откъм атентати и взривове!Отделно дето щяха да бъдат разположени предостатъчно техни бази с ракети,насочени и към Източна,и към Западна Европа с прилежащият им обслужващ персонал!А какви азиатски тежковъоръжени банди щяха да вилнеят в България-бедна ни е фантазията и МВР щеше да бъде заето преди всичко със собственото си опазване,а не с това на гражданите.
  • 16 кроко

    2 12 Отговор
    Супер-пупер агентите на рускуту феесбеее, лениво просват на земята някакъв чебурек, който моментално си признава, че той е главния виновник за взрива в питерското метро и тва е, делото е разкрито, баш терориста е неутрализиран, а местните русофили пожълтиа прашките. Зритела на тази евтина и лошо изиграна сцена, трябва да е гоооолем наивник, та да възприеме това театро на сериозно.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 кирил

    6 5 Отговор
    поръчков атентат,който стана 2 дни след протестите срещу путинския режим. нещо като сдривовете в жилищните сгради които оправдаха втората чеченска война

    Коментиран от #19

  • 19 Бай хой

    4 4 Отговор

    До коментар #18 от "кирил":

    Какво искаш да кажеш, че едни и същи са планирали и протестите и атентатите? Че кой спори стебе. Явно дори и козячетата прозират истините.
  • 20 гост

    8 0 Отговор

    До коментар #2 от "onq s konq":

    По-лошо за кого? За циганите? За повече от 2 милиона избягали българи? За олигарсите? За хилядите потенциални ислямистки камикадзета, които са вече в страната ни? За чалгаджиите? За наркоманите? За хомосексуалистите?... и т.н. ... е, ама то вече и в Русия е същата демокрация като тук, така че надали щеше да е различно от това, което е днес! ;)
  • 21 Гост

    3 0 Отговор
    "Публикувано във факти.бг: Той е отказал съпротива при ареста си."
    Това как да го тълкуваме?

    Коментиран от #22

  • 22 незнайко

    2 0 Отговор

    До коментар #21 от "Гост":

    Предал се е "доброволно", като са му казали, стой горе ръцете !
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания