Last news in Fakti

28 Април, 2017 17:08 5 281 27

Сатаната Путин "облада" Русия (ВИДЕО)

  • владимир путин-
  • русия

Скандален анимационен филм вдигна градуса в интернет

Сатаната Путин "облада" Русия (ВИДЕО) - 1
Снимка: YouTube

В социалните мрежи се появи скандален анимационен филм. Във видеото президентът Владимир Путин, представен като Сатаната, насилва родината си, която е в образа на момиче.

Анимационният филм, озаглавен "Малкият и голямата“, е публикуван във фейсбук групата "Това, което предписа докторът“.

Събитията в клипа следват хронолично събитията, а началото е в 1999 г., когато Путин дойде на власт в Русия. В началото той обещал да обича и защитава родината, но после я "оковал“ в диктатура и безправие. Въвлякъл я в насилие, корупция, лъжа, кражби и не спрял да злоупотребява с нея.

Анимацията бързо спечели огромна популярност в интернет. Повечето от зрителите оценяват положително работата на създателите на филма. Според други видеото е повече от "възмутително“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Sergiy

    29 48 Отговор
    хубаво направено и най-важно, че е реалистично.
  • 2 гост 2

    25 48 Отговор
    Одобрявам цялото съдържание на този мултфилм! Поздравления за авторите му! Все си мисля, че не са руснаци- днес, в 2017 г., в русия, руснак да достигне до тези дълбоки пластове в търсене на истината, сооред мен, е невъзможно....
  • 3 ТиквунЯ

    44 18 Отговор
    Ходорковски си е пуснал зомбитата в действие!
  • 4 Снайпериста

    14 11 Отговор
    ПАМЕТНИК ЗА ВЕЛИКИЯ ФЮРЕР !
  • 5 СМЕХ

    48 22 Отговор
    Ние като сме евроориентирани , сякаш цъфнахме и вързахме? Пе*ерастията и пе*офилията се толерира. Забравихме си националните идеали и националните герои. 5% от политическата мафия крадат всички пари, давани от Европа за развитие на икономиката. Краде се безогледно и сме най-корумпираната държава в Европа.На 108 място сме по свобода на словото. Преди да влезем в ЕС бяхме на 35 място.Нашите майки и бащи мизерстват с пенсии от по 160 лв. Младите избягаха в чужбина. Затова Путин е велик човек, защото се опълчи на всичко гореизброено , и успя да съхрани руския народ и държава.

    Коментиран от #9

  • 6 jambazina

    41 20 Отговор
    Яко филмче, само че ако не са Путин и сие, Русия я чака групово изнасилване.
  • 7 onq s konq

    20 37 Отговор
    Тоя трябваше да бъде преди севернокорееца,но Америка забавя но не забравя!
  • 8 Киро

    26 39 Отговор
    Прекрасно видео, описващо Путю и неговото управление!

    Коментиран от #26

  • 9 antimediator

    14 36 Отговор

    До коментар #5 от "СМЕХ":

    Драги ми СМЕХ-урчо, по живково време нямаше п...раси, проститутки,крадци и и други отрицателни герои.
    Всички бяха достойни труженици работещи за благото на Другарите.
    Моите баби и дядовци след като ги бяха натикали в ТКЗС накрая им бяха подхвърлили 20 лв като пенсия.
    А понеже много плещиш глупости знаеш ли ,че минималната заплата беше 70лв , и последните години на развития социализъм стана 120лв, а таксата за детска градина достигаше до 35-40лв ?!

    Коментиран от #16

  • 10 ТРОЛЧИК

    15 26 Отговор
    Много точен филм ,и ако някой не е овца , пращат го в рая.
    Те такава еевразиацката думукрация, който жадува много , прав му път и да не ни трови тук живота и страната ни.
  • 11 Реално

    44 15 Отговор
    Добре са се справили НПО-тата в Русия....само че пак показаха че са тъпи...-защото руснака ще се посмее на Путин--но това че са изобразили родината му като евтина какичка и че народа е изобразен като овце--ще получат обратният ефект--ще намразят още повече подлогите на САЩ---реално са направили услуга на Путин....
  • 12 Да го кажем направо

    36 15 Отговор
    И след този клип искате да кажете че в Русия нямало свобода и демокрация???? Да ви напомня че за подобен клип срещу Ердоган в Германия арестуваха журналист...Айде стига със сороски простотии-вече сами си противоречите...и ставате жалки.
  • 13 Справедлив

    28 14 Отговор
    Те затова ги млатят навсякаде по Русия НПО лизачите-точно заради такива изцепки. После Путин бил виновен-ами народа ги ненавижда и затова ги облива с боя като оня Невалнии.
  • 14 Капиталист

    23 12 Отговор
    Тия са големи идиоти да изобразят народа си като овце. После да не се чудят че ги ритат по улиците. С тази анимация настроиха хората още повече срещу тях.
  • 15 ЦОЛЕ

    16 6 Отговор
    спокойно може да важи и за България
  • 16 Очевидец

    28 11 Отговор

    До коментар #9 от "antimediator":

    Когато се говорят лъжи при живи свидетели не фащаш дикиш. Да имало е Пе.... си , но не парадираха по радия и телевизии,само се говореше на ухо, че май този бил такъв,и това беше най-голямата обида да те нарекат такъв, това предшестваше сериозен бой. Крадците крадяха луканките на балкона , хавлии, дънки, лепенките по колите ,чистачки. И след сериозен бой в полицията издаваха и другите , следваше превъзпитание чрез труд. Сега тези дребни соц-крадци ,демокрацията ги изучи, минаха през авто-кражбите, наркотиците ,рекета и сега са най-крупните бизнесмени в района, познавам ги повечето. Започнах 1985 г със стартова заплата 320лв. Бащата строителен бригадир 450лв, майка мебелист 295лв. Сестра ми на каса на супер в Слънчев Бряг 340лв. Една 15 дневна екскурзия в Родопите струваше 27лв. С баща ми на час-мак сме вадили до 1000 лв месечно. Края на комунизма го завари с 96 000 лева стари пари- стойността на около 5 апартамента, но нямаше какво да си купиш с тях ГОЛЯМАТА ПРОСТОТИЯ НА КОМУНИЗМА. Нашите ходиха по няколко пъти годишно на почивки по цялата Източна Европа Москва ,Ленинград , Прага ,Будапеща, станаха бетер екскурзоводи , но колко ще изхарчат.
  • 17 Хаахха и тъпчовците се радват

    22 12 Отговор
    Вместо да му извадат очи-изписаха му вежди. Това важи за тая анимация. А сетете се защо господа Козяци.
  • 18 Киро

    16 29 Отговор
    Копейкаджийските тролове явно нямат още спусната разведка какво да скимтят и затова се чуват глупости от всякво естество.

    На цял свят му е ясно какво се случва в калната дупка Расия и упоритото казване на черното-бяло само показва умствения багаж на няколкото трола - магнетофона, дето пишат тук от 100 имена.

    Спуснаха ли ви вече разведката за потопения от овчия параход супер-мега-невероятен разузнавач или още чакате?
  • 19 барани

    17 30 Отговор
    Руснаците,или какато там се наричат остатъците от СССР са най-тъпото племе на света.Винаги са живели в диктатура и винаги са искали своя Батюшка да ги управлява и направлява.Не случайно,почти до края 19 век са били крепостни селяни.Сега са същите овце.Този лилипут ще ги врътка докато пукне.
  • 20 Диди

    16 25 Отговор
    Мултифилма е добре направен.Филмът е къс,но казва истината.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Леле, леле

    18 8 Отговор
    Какво ли не прави за пари човек. Дори такива идиотщини като този филм.
    Предполагам, че създатвлят е бил позлатен. Такива висоти на "интелектуалната мисъл" могат да се зародят само в тъпи амрикански кратуни и техните подлоги.
  • 23 Красимир Велчев-

    8 5 Отговор
    Филмчето е направено с голям ентусиазъм.Има обаче ,една груба грешка и недомислие.Русия е представена във времето преди управлението на Путин,като някаква чиста и непорочна девственица.Всъщност ,Русия е била ,толкова чиста и непорочна,колкото са ,такива и създателите на клипчето.Всичко е ,,мерзост и запустение,,.
  • 24 123

    11 6 Отговор
    А кога ще направят филм как ФАЩ обладава България и света, къде трябва да кандидатстваме за финансиране от америка за Българския и фонда на сорус дали да не питаме протестна мрежа и дай България
  • 25 Васерман

    3 0 Отговор
    Завистта и отцепредателството (продаването на Родината), в съчетание с неистово сребролюбие СЕРИОЗНО УВРЕЖДАТ МОЗЪКА, ПРЕДВАРИТЕЛНО УВРЕДЕН ОТ НАСЛЕДСТВЕН СИФИЛИС.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Орнела мути

    6 1 Отговор
    Пълни глупости !!! Да направят филм как хамериканските президенти не спират войната от 1990г с бомбету с Уран над Сърбия а сега за бежанците Путин направи войната в Сирия Ирак Иран и т,н,
    P.S. Някой иска да заличи славянският народ !!!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания