2 Май, 2017 10:42 1 696 4

Никой не обича Тереза Мей

  • тереза мей-
  • великобритания-
  • консервативна партия
Никой не обича Тереза Мей - 1
Снимка: БТА/АР

Британският министър-председател Тереза Мей получи неочаквана и доста неприятна изненада по време на стартиралата на Острова предизборна кампания. Премиерът на Обединеното кралство била на посещение в малко градче в шотландския окръг Абърдийншър.

Г-жа Мей със сигурност е очаквала изненади от местните жители, но едва ли подобен хладен прием.

Премиерът провеждала агитация в полза на Консервативната партия, но никой от жителите не се трогнал и не откликнал на думите й. Стопаните на много от къщите дори не благоволили да отворят вратата, за да изслушат лидера.

Жена от градчето изобщо не се притеснила от камерите и дори заявила в прав текст, че няма никакво намерение да си говори с премиера.

На кадрите се вижда как Тереза Мей все пак не губи желание и продължава да чука по вратите на къщите, но със същия неуспех.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хахаха

    7 0 Отговор
    не губи кураж Тереза, аз те обичам
  • 2 Кака Гинка

    1 0 Отговор
    Резултатите от изборите ще покажат дали е обичана или не.Жителите не някакво село не могат да минат за представителна извадка.То и Тръмп уж щеше със сигурност да загуби, а каква стана тя...
  • 3 Кака Гинка

    0 0 Отговор
    Резултатите от изборите ще покажат дали е обичана или не.Жителите не някакво село не могат да минат за представителна извадка.То и Тръмп уж щеше със сигурност да загуби, а каква стана тя!Напоследък медиите се представят много лошо в прогнозите си...

    Коментиран от #4

  • 4 ИЖЛ

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Кака Гинка":

    каке , Терезка се мисли за Маргарет Тачър , ама тя тая работа не е като оная .....
Новини по държави: