Last news in Fakti

19 Юли, 2017 08:33 4 507 40

Юмруци и ритници на пешеходна пътека в Русия (ВИДЕО)

  • калининград-
  • русия-
  • инцидент-
  • пешеходна пътека-
  • бой-
  • юмруци-
  • ритници-
  • мъже

Размяна на юмруци в Русия

Юмруци и ритници на пешеходна пътека в Русия (ВИДЕО) - 1
Стопкадър и видео: Youtube

На пешеходна пътека в руския град Калининград се стигна до сбиване между непознати, съобщиха руските медии. Инцидентът беше заснет от уличните камери.

Той е станал в сутрешните часове. Двама тийнейджъри пресичат пешеходна пътека, а срещу тях с висока скорост се е насочило такси. Момче спира на пешеходната пътека, което вбесява пътниците в автомобила.

Един от тях излиза от колата и удря момчето, както и неговата приятелка. От тротоара към нападателя се затичват двама мъже, за да защитят младежите.

Следва ожесточена размяна на юмруци и ритници. Няма тежко пострадали. В крайна сметка нападателите се качват отново в таксито и напускат бойния ринг. Вижте кадрите:


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво

    47 7 Отговор
    Правилно постъпиха тези които дойдоха на помощ на пешехотдите. Не трябва всякакви лудаци да се правят на богоизбрани. У нас само сеир ще гледат...
  • 2 Е И АЗ

    9 35 Отговор
    Е и аз бих набил шамарите на тия слимари...на това мокро как нарочно застана на едно място...можеше да стане много по-лощо...

    Коментиран от #4, #6

  • 3 Пеньо

    18 20 Отговор
    И тези са същите талибани, като нас!
  • 4 Гост

    19 3 Отговор

    До коментар #2 от "Е И АЗ":

    Е и ти ще го отнесеш!

    Коментиран от #8

  • 5 Иво

    32 34 Отговор
    Всичко лошо сме взели от тази проклета страна Русия!И мутрите и олигарсите и политиците и отношенията между хората
  • 6 Гост 1000

    26 3 Отговор

    До коментар #2 от "Е И АЗ":

    Е на тоя дето застана на пътеката трябваше да го отнесе от петимата, като удариха приятелката му се на$ра и избяга, че и после почна да я дърпа + това зебрата не е място за игри. Тоя дето удари момичето също е за як бой, момата не е виновна, тя бързаше да пресече. Само страхливци братче... Добре, че бяха тези едрите, да разредят малко ситуацията.

    Коментиран от #10

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Е И КАК

    4 22 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    И как по-точно ще го отнеса, ще ми извадиш ли пистолетче ? Ти ми спри така на пешоходната и ще ти покажа... поне ще имаш късмет понеже имам малко акъл и не бих те бил жестоко...само ще ти бия шамар ! Извадиш ли си нещо, тогава ще те накаже наистина жестоко.

    Коментиран от #19

  • 9 Дебил бля

    5 21 Отговор
    Тоя отворко де спре треаше го убият от бой а помагачете само чакааа са сбият с некой аман от граждане и тука и у росоии се един хой ни е делкал :/
  • 10 Е И АЗ

    8 6 Отговор

    До коментар #6 от "Гост 1000":

    Аз не бях видял, че е момиче... е него не бих ударил... но онова тънко напушено слимарче си го проси !

    Коментиран от #17, #35

  • 11 Киро

    15 20 Отговор
    Е това си е ежедневна гледка по всички краища на калната дупка Расия и нейното алкохолизирано население.

    Нищо необичайно.

    Коментиран от #16, #34

  • 12 Morgoth

    18 4 Отговор
    Въпреки, че много мраза побойниците и напълно подкрепям онова якото момче дето се намеси и им наби канчетата трябва да попитам и за чий това малкото идиотче спря на пътеката? Демонстрация на мъжество, на нахалство или какво? Таксиджията със сигурност щеше да си изчисли скоростта, така че да мине зад него. На пътека трябва да се движиш с равномерна скорост, така че колите да се "настроят" спрямо теб. Не знам как е при тях, но при нас спирането на пътека е забранено.
  • 13 Пешо

    6 1 Отговор
    Баят прости!
  • 14 ddt

    15 1 Отговор
    Някой забелязва ли че има работещ светофар и според мен свети зелено за пешеходците в момента на инцидента ...

    Коментиран от #15

  • 15 КЮНЕЦ

    2 6 Отговор

    До коментар #14 от "ddt":

    А ти дали забелязваш, че свети зелено ??? Но, не за пешеходците на булеварда ???
  • 16 Киро на кидия

    10 2 Отговор

    До коментар #11 от "Киро":

    Поне изтрезней и тогава пиши!
  • 17 обикновен човек

    5 2 Отговор

    До коментар #10 от "Е И АЗ":

    Никой няма право да бие никой, не можеш да раздаваш правосъдие, не си оторизирано лице, има си полиция, съд, прокуратура, така е в белите държави, в цигансите територии, като България и Русия, може, но рано или късно за всеки бабаит се намира по-глям бабаит, който да му пръсне тиквата.
    Това не е начина, боят не е средство, щото всеки е уязвим и много боли, всеки има жена, деца, пък и за куршума няма зачение, къде, как, кога.

    Коментиран от #21, #22

  • 18 обикновен човек

    3 0 Отговор
    На мен ми се струва, че тийновете пресичат на червено, но няма значение, никой няма право да удря, обижда и да тормози хората, още по-малко деца, има си цивилизовани начини.
    Всички искаме да живеем в законова и правова държава, искаме сигурност, ред и дисциплина, искаме децата ни да са живи и здрави, за това закона трябва да е най-строг, към битовите престъпление срещу личността. Побуркват ме тъпанари, които не спират на пешеходна пътека, направо откачам, но не съм тръгнал да им скачам на бой. Разбира се е нормално човек да се защити, ако му налетят на бой. Идиоти в Чалгария, колкото си искаш.
  • 19 Гост

    3 1 Отговор

    До коментар #8 от "Е И КАК":

    Шушумиго, бих искал да те видя, как ще си намериш майстора!

    Коментиран от #23

  • 20 истината

    2 7 Отговор
    демокрацията , правовата държава , културата ще дойдат в Русия може би след 300-400 години и то при положение ,че още от сега се тръгне в тая посока , лошото е че такова тръгване никак не се забелязва .
  • 21 АБЕ НЕ

    1 2 Отговор

    До коментар #17 от "обикновен човек":

    Шамар бе, шамар, е така да си знае... не бих пребил 50 килограмов тревоман. А оправдаваш шишкото, който отиде да наляга ??? Той също е виновен, и по твоята логика трябва да седи отстрани и да остави всичко на полицията ??? И пак казвам, шамара не е бой и по някога е необходим !!!
  • 22 Zamisli se

    5 2 Отговор

    До коментар #17 от "обикновен човек":

    Обикновенния, ти кога точно си излизал в чужбина и по-точно в Западна Европа и Щатите??? Виждал ли си кво става в 12 часа в някои красив Английски град например като започнат да излизат от пъбовете а полицията не може да насмогне да ги разтървава, щото се бият навсякъде. Или пък мини по тъмно през Сент Дени или не през центъра в Марсилия...
    В случая евалата на 2мата пичове дето се застъпиха, това е гражданско общество. Навсякъде има луди дето щте направят проблем, въпроса е каква е реакцията на околните...
    Или в твоя случай важното е само да храниш...

    Коментиран от #24, #26

  • 23 Е И КАК

    1 2 Отговор

    До коментар #19 от "Гост":

    Ами аз не провокирам никого, а шушумига е излишно...дори и за форумен съдия като теб... води отново до агресия, която всеки би искал да избегне...но виждаш ли...след като провокираш (като пешоходчето) ще бъдеш наказан естествено, устата ти е най-лошият враг ;)

    Коментиран от #25

  • 24 обикновен човек

    0 0 Отговор

    До коментар #22 от "Zamisli se":

    Не съм ходил в Щатите, иначе английските келеши съм ги виждал петък вечер, какво правят, особено в околностите на Лондон, където живеят главно белите хора, ходят на тумби, пият, крякат, викат, не съм ги виждал да се бият, но хулигански прояви винаги ще има, не са ми налитали на бой, въпреки, че съм се разхождал пеш, петък вечер, може би, защото съм бял, рус със зелени очи и с атлетично телосложение.
  • 25 обикновен човек

    0 0 Отговор

    До коментар #23 от "Е И КАК":

    Гражданите НЕ може да раздават шамари, не могат да раздават правосъдие и точка по въпроса!
    Така е прието в цивилизования свят, ако искаш да биеш там по-надолу, в Африка, Азия, Латинска Америка, Третия свят, ще можеш да го правиш!

    Коментиран от #28

  • 26 обикновен човек

    0 0 Отговор

    До коментар #22 от "Zamisli se":

    Какво точно съм казал, че трябва да се замисля!? Реакцията на хората, които се застъпиха за битото момиче е оправдана с оглед на ситуацията, но принципно не трябва да се стига до там.
    Като споемна Англия, айде бий един шамар на някой, да видим, колко ще трябва да му плащаш после, да не говорим, че ако удариш детето и те видят на публично място, социалните работници могат да ти вземат детето! Да, отпуснаха му края, заради бежанците и имигрантите, защото капацитета на полицията им има нужда от увеличение, но системата им си работи и рано или късно възмездието идва, за разлика от България.

    Коментиран от #27

  • 27 КЮНЕЦ

    0 0 Отговор

    До коментар #26 от "обикновен човек":

    Не си мисли, че в Англия не се бият и не стават такива случки... но до съд рядко се стига за ШАМАР...

    Коментиран от #30

  • 28 Е И КАК

    0 1 Отговор

    До коментар #25 от "обикновен човек":

    Прав си и съм съгласен с теб, но аз бих ти ударил шамар в същата ситуация...пък ти ме осъди ако можеш :D за шамар

    Коментиран от #29

  • 29 обикновен човек

    1 0 Отговор

    До коментар #28 от "Е И КАК":

    Ами, проблема е, че ти ще ми удариш шамар, после ще ти ударя юмрук, ти ще ме удариш и ще стане бой, при което ще има счупени зъби и кой знае, какво още, ако ме пребиеш ще те намеря и ще те накажа подобаващо освен, ако не си супермен и носиш на куршуми, най е лесно да те причака някой вечер, като се прибираш вкъщи, слизаш от колата, влизаш във входа и получаваш няколко куршума. Разбра ли сега, какво може да последва от един шамар, понякога? Просто не се знае, на кой ще попаднеш.;)

    Коментиран от #31

  • 30 обикновен човек

    0 0 Отговор

    До коментар #27 от "КЮНЕЦ":

    Нищо не мисля пич, бил съм в Англия и на още много други места, престъпления стват навсякъде, но тук говорим за посегателство срещу личността, хулиганска проява, тя е наказуема, мисля, че закона предвижда глоба от 300 лв, ако има травми сумите са съвсем различни, може да се стигне и до затвор, много зависи от конкретната ситуация. Само по себе си "правораздаването" от лица извън системата по един или друг начин е наказуемо!

    Коментиран от #32

  • 31 E НЕ

    0 0 Отговор

    До коментар #29 от "обикновен човек":

    Ми те всички така разправят и на края плачат като малки деца... а толкова не ми се иска да ги бия....не ме трогват заплахи...и е хубаво като удряш да не повтаряш...
  • 32 КЮНЕЦ

    0 2 Отговор

    До коментар #30 от "обикновен човек":

    Виж кво пич, не знам за какво претендираш и какъв морал четеш ? Слимарчето е провокатора тук... не ме интересува как е в Англия,Естония,Иран,Ирак...всички сме били в чужбина...хубаво е казал колегата...че ако ми спираш така провокативно на пешеходната ще бъдеш бит... а кой колкото може си може...после е късно...а тея с филмите и заплахите "после" са ясни... екшън фантастика... аре със здраве !

    Коментиран от #33

  • 33 Сибирь

    8 0 Отговор

    До коментар #32 от "КЮНЕЦ":

    Тука мноооого отворковци ! И с книжки на всиюкото отгоре ! Децата бяча минали зад трамвайните релси,когато се сменя сигналыт , тоя с таксито выобще нямаше нужда да набива спирачки,можеше да си го заобиколи отляво без никакыв проблем !!!
    И выобще , Русия е втората страна по брой на емигранти в света,отделно от Кавказ слязоха много "индианци". И някои от тяч станоха таксиджии ,купил си книжка в Таджикистан , карал е само магарета по чукарите ,в Русия таксиджия. И тоя шофьор е някакыв боклук неруски.Както и приятелите му ! И на всичко отгоре удари момиче ! В Русия жената е нещо свещенно, никой няма право да удря жена ! Тоя много малко го биха !!! И още нещо , и там и тук се напылниха улицитер с назобани и надути младежи,само,юе там не се знае на какыв ще попаднеш. Гледаш го 50 кила мокыр, ама е бил 5-6 години в Чечня по мисии .... и става еднааааа..... Обикновенно кавказците се правят на мыже и понакога отнасят по един вагон бой и не само бой ...

    Коментиран от #38

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Адолф

    4 0 Отговор

    До коментар #10 от "Е И АЗ":

    Баче, по-полека с шамарите, голям бияч се извъди! И ще ти спре на пътеката като караш със 100, а както се правиш на бабаит и ребрата ще ти счупи някой. Аман от тарикати. То и малкия тарикат от колата ги биеше като теб ама го сгъна дебелия, а и от другия бая хубав тупаник отнесе. Прибирай токатите и обратно на село!!!

    Коментиран от #37

  • 36 незнайко

    1 1 Отговор
    Като се гевизят ПИШЛЕМЕТАТА така им се полага !!!
  • 37 E КВО

    0 0 Отговор

    До коментар #35 от "Адолф":

    Защо по-полека ? Извадих се да, мога да се бия проблем ли е ? Вие от шамар на смърт го изкарахте. И малкия нещастник от колата, няма нищо общо с мен. А такива като дебелия плондир се свиват като солети ! И не съм от село, тия от село бият с мотики баче...

    Коментиран от #39

  • 38 КЮНЕЦ

    0 0 Отговор

    До коментар #33 от "Сибирь":

    Не съм отворко пич, това че моето виждане се различава от твоето си в твой проблем ? Винаги правокаторо си взима заслуженото !По принцип не обичам да обиждам хората, но ти или си сляп или си тъп...не знам какво ми се обясняваш изобщо... ЗАЩО МАЛКИЯ КЕНЕФ СПРЯ РЯЗКО... КАКВО ПРАВИ И ЗАЩО ??????? Не оправдавам летящият бакшиш...ако момчето беше минало и се обърне с пцувня е различно...не ми се пише повече...няма смисъл. Всеки да прави това, което мисли и да отговаря за това, което прави !

    Коментиран от #40

  • 39 Адолф

    1 0 Отговор

    До коментар #37 от "E КВО":

    Абе ти си страшен! Мъко, мъкооо!
  • 40 СИбирь

    0 0 Отговор

    До коментар #38 от "КЮНЕЦ":

    Какъв провокатор?! кавказките м...ли удариха не нега ,а момичето ! Имали значение защо е спрял,тоя с таксито можеше да го заобиколи преспокойно,а не да скача на спирачките , но нали е джигит.... По-голямата част от катастрофите в Русия стават заради чужденци !
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания