Last news in Fakti

27 Юли, 2017 16:21 1 641 7

Руски шегаджии измамиха американски министър (АУДИО)

  • рик пери-
  • министър-
  • вован и лексус-
  • шега

Рик Пери станал жертва на телефонна шега на тандемa Вован и Лексус 

Руски шегаджии измамиха американски министър (АУДИО) - 1
Снимка: БТА/АР

Американският министър на енергетиката Рик Пери е бил измамен от двама руски шегаджии, представили се за премиера на Украйна, предаде АР.

Пери разговарял 22 минути по телефона с Владимир Кузнецов и Алексей Столяров за Парижкото споразумение за климата и за употребата на свински тор като енергоизточник. Целият разговор е качен онлайн на руския сайт "Вести".

Говорителката на министерството Шайлин Хайнс потвърди автентичността на разговора и каза в изявление, че двойката си подбира високопоставени държавници и знаменитости, които подкрепят някаква кауза, която не отговаря на курса на тяхното правителство. В конкретния случай става дума за енергийната сигурност на Украйна, заяви Хайнс.

Тандемът, известен с псевдонимите Вован и Лексус, си уредил миналата седмица разговора с Пери само няколко седмици след като той се срещна с украинския президент Петро Порошенко и придружаващата го делегация.

Двамата шегаджии рекламирали на министъра ново биогориво, което по думите им било направено от домашен алкохол и свински тор, разговаряли за споразумението от Париж за климата, за кибератаки и за желанието на правителството на Тръмп да изнася природен газ за Украйна.

Сред жертвите на Вован и Лексус са музикантът Елтън Джон и американският сенатор Джон Маккейн.

Руски шегаджии измамиха американски министър (АУДИО)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Капиталист

    24 2 Отговор
    Бааааа и тъпаците имало между американските политици-алкохол и свинска тор..мммууухххаххаааахххххаххааааахххххххаа......
  • 2 Да го кажем направо

    21 1 Отговор
    И тоя кълвач е министър на енергетиката на САЩ!?!!?!!!!! Енергия от свински тор-тия двамата са го направили за смях.
  • 3 Съни

    25 1 Отговор
    Това не е шега,това е правене на гаргара и за резил-и то със министър от Правителството на САЩ.
  • 4 Хаахххххааааааа

    24 1 Отговор
    Тъпи ли са америте?? Какво ще кажете пичове??

    Коментиран от #5

  • 5 Отговор

    20 0 Отговор

    До коментар #4 от "Хаахххххааааааа":

    Да-Да-Да-да.
  • 6 Армагедон за краварите

    12 1 Отговор
    От тъпаците обаче може да се очакват най-големите глупости ...
  • 7 Барчо

    3 0 Отговор
    Това показва колко са читави американските политици. Домашен алкохол и свинска тор. Това е страшна комба. Само като ги е чул и си го представям като анимационен герой на който над главата му се въртят парични знаци. А в главата му само бръмбари.