3 Август, 2017 16:16 1 641 0

Пожар пламна в най-големия рибен пазар

  • япония-
  • пожар-
  • рибен пазар-
  • пазар-
  • пожарникари-
  • цукиджи

Десетки пожарникари бяха мобилизирани

Пожар пламна в най-големия рибен пазар - 1
Стопкадър: Youtube

Голям пожар пламна в японската столица Токио. В епицентъра на огъня е прочутият рибен пазар „Цукиджи“, който е най-големият в света. Няма информация за пострадали цивилни, съобщи Japan Times.

Изпратени са десетки пожарникари към мястото, за да овладеят огъня. Гъсти облаци дим се издигат над рибния пазар, който е посещаван от милиони местни жители и туристи всяка година.

Пожарът е обхванал четири постройки и площ от близо 200 квадратни метра. Един пожарникар е поискал медицинска помощ, разкриха службите.

Огромният рибен пазар в японската столица се намира в центъра на града. Евакуиран е районът около пожара.

В пазара се помещават много сергии, магазини, както и суши ресторанти. Операцията на пожарникарите е затруднена заради тесните улици и струпването на много сергии в района.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: