Last news in Fakti

6 Август, 2017 12:56 1 129 1

Може ли кметът на Рига да поправи монитор?

  • рига-
  • кмет-
  • нил ушаков

Казусът е от миналата седмица

Може ли кметът на Рига Нил Ушаков да поправя монитори или саботира изказване на общински съветник, се питат латвийските медии.

Казусът е от миналата седмица и от заседание на комисия на общинския съвет по въпросите на пътната безопасност за ремонтите на транспортната инфраструктура. Общинският съветник Вилнис Кирсис не успява да покаже своята презентация. В опит да помогне кметът Нил Ушаков се опита да провери дали мониторът е правилно свързан. Той също не успя да включи монитора.

Това не попречи на Юта Стрика от Нова консервативна партия да обвини Нил Ушаков в опит да наложи цензура на заседание на общинските съветници.

В отговор на обвиненията кметът заяви в социалните медии, че след отправените обвинения очаква обиск и да бъде арестуван.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    1 0 Отговор
    Какви са тия безмислици?
Новини по държави: