Last news in Fakti

11 Август, 2017 01:14 1 064 0

Няма възраст за рок манията (ВИДЕО)

  • сингапур-
  • китаристка-
  • китара-
  • мери хо

81-годишна китаристка от Сингапур предизвика сензация в интернет

След като стана сензация в интернет с изпълненията си на рок композиции с електрическа китара, Мери Хо изкачи още един връх в кариерата си. На 81-годишна възраст тя свири пред голяма публика по случай националния празник на Сингапур.

За пръв път участвам в подобно събитие и съм малко изнервена, каза тя, преди чествания по повод навършването на 52 години, откакто азиатският мегаполис държава получи независимост.

Едва на 60-годишна възраст Мери Хо, която има 7 внуци, започва да свири на китара. Дълго време тя мечтаела да се научи да свири на музикален инструмент. Първоначално ползвала учебник, за да се научи сама да свири на акустична китара.

Мери била доволна, че може да пее като си акомпанира на китара. Преди десетина години обаче чула изпълнение на "Samba Pa Ti" на рок легендата Карлос Сантана и решила да мине курсове с учител.


Оттогава Мери е събрала колекция от над 20 китари, записва собствен албум с латино музика и често е канена да участва в благотворителни концерти.

Видеото, на което Хо изпълнява хита "Need Your Love So Bad", е гледано над 1,1 милиона пъти в YouTube.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА