27 Август, 2017 17:44 1 121 0

Носител на "Оскар" сравни киното със секса

  • стивън содърбърг-
  • оскар-
  • секс

Режисьорът Стивън Содърбърг сравни подхода си към киното с отношението си към секса

Носител на "Оскар" сравни киното със секса - 1
Снимка: БТА/АР

Режисьорът Стивън Содърбърг, чийто нов филм "Късметът на Логан" излезе наскоро на екран, сравни подхода си към киното с отношението си към секса, съобщи Contactmusic.

"Гледам на киното като на секса. Ако с него случайно успея да доставя удоволствие на някого, се чувствам добре", каза той по повод работата си.

Носител на "Оскар" сравни киното със секса

Сценарист на "Късметът на Логан" е Ребека Блънт. Сюжетът на филма разказва за двамата братя Джими (Чанинг Тейтъм) и Клайд (Адам Драйвър), които се опитват да извършат обир по време на рали в Северна Каролина. Сред звездите на продукцията е и "екранният Бонд" Даниъл Крейг. Стивън Содърбърг призна, че здраво се е потрудил да го привлече в екипа.

54-годишният Содърбърг е известен с работата си над продукции като "Ерин Брокович" и поредицата "Бандата на Оушън". Върхът в кариерата му "Оскар"-ът за най-добър режисьор за "Трафик".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА