1 Януари, 2012 07:30 8 307 13

2012 ще е година на силни ограничения и живот на ръба

  • 2012 година-
  • силни ограничения-
  • живот на ръба-
  • прогноза

.Гали, GRReporter

Една година се изниза през пръстите ни като шепа пясък. И ето че стигнахме критичната според много хора 2012. Преди година написах своите очаквания за 2011. Ще започна с кратък обзор – какво очаквах да ни донесе 2011, на какви световни събития бяхме свидетели. След това ще ви представя мнението си за това какво „нашепват  звездите” за 2012 .

През 2011 година очакванията ми бяха свързани с това, че световната криза продължава, въпреки че привидно бяхме излезли от нея. Астрологически през 2011 започна нов цикъл между планетите Юпитер и Уран, който се случва веднъж на 14 години. А това се асоциира с поставяне началото на някакво ново направление и преобразуване в социален, културен и научен мащаб. Предизвикателството, свързано с този нов цикъл обикновено засяга всички форми на социална организация. А промените в света стават необходими и всички участват по някакъв начин в тях.
Началото на този цикъл е зареден с много „бомби”, взривоопасен е. Най-ярко очаквах да се прояви в бунт на света към прогрес и еволюция. Всеки прогрес е предшестван от някаква експлозия – и в преносен, и в буквален смисъл. През 2011 имаше заложени предпоставки за „взривоопасни” ситуации, склонност към поемане на рискове и екстремизъм в поведението на всички. Като тези екстремни ситуации често водят до масови неподчинения. Уран винаги символизира нещо разрушително. През 2011 функцията му, начинът по който очаквах да се изрази символиката му е да разруши кризата. Всички по някакъв начин да се устремят точно към това.

През 2008 година се развихри световната икономическа криза, а 2011 съдържаше първия критичен завой. Очаквах силно да бъде засегната финансовата сфера – пазарите, борсите, банковата система. Като 2011  имаше тенденция да се отличава драматично с финансовите си обрати и разместване в пластовете, в това число и по отношение регенерирането и обновяването в някои бизнес сфери и срутването в други. 2011 се очерта да е повратна точка в цялата криза от самото й начало. Очаквах още крупни финансови реформи, девалвация и сериозен срив на някоя от основните валути в света.

Какви са фактите в края на 2011?
Тя беше наречена от новинарите годината на трусовете.
През март се случи страшното земетресение в Япония, което изправи на нокти целия свят заради аварията в ядрената централа Фукушима.  Експлозия нямаше, но пораженията от радиацията тепърва ще дават своите „плодове”. Постави се под въпрос начинът, по който да се развива в бъдеще ядрената енергетика.

Революцията в арабския свят е второто голямо и уникално събитие на 2011. Екстремизъм, бомби, взривове, експлозии в буквалния смисъл. Нов социален и политически ред, който оттук нататък ще се установява в арабския свят. През 2011 започна нова ера за него. В Русия също започнаха бунтове в края на 2011 и за първи път от 12 години насам позициите на Путин са сериозно разклатени. Това доведе до намерения за промяна на политическата система. Русия е страна с огромно значение в световен мащаб и събитията там имат силата да резонират в целия свят.

Третото най-сериозно събитие, разгърнало се след средата на 2011, е застрашителният финансов колапс, пред който се изправи Европа. Заплахата за съществуването на еврозоната, както и на еврото като парична единица. Този финансов трус изправи Европа пред сериозни трудности и решения.

А сега ще продължа с 2012. Какво ни очаква?
Твърде много се говори от няколко години за 2012 и за „края”, който ни очаква. Мисля, че през 2012 „краят” ще бъде за всички тези спекулации, които се нароиха в медийното пространство. Наистина през 2012 се случва едно астрономическо явление, чиято честота е веднъж на около 130 години. Наричам го „затъмнението на Венера”. Това явление е изцяло еднакво със слънчевите и лунните затъмнения. Но този път Венера затъмнява Слънцето. Тъй като Венера е планета с много по-малки размери от Слънцето, при това явление се наблюдава само една малка черна точка.

Първото затъмнение на Слънцето от Венера е било през 2004 и сега през юни 2012 е второто. Тази двойка затъмнения се случва през един период от около 130 години, както вече споменах. Всяко затъмнение на Слънцето е особено значим фактор в астрологията. То означава „криза, повратна точка”. И в случая с Венера иде реч за едно по-рядко явление. Венера е интересна планета откъм астрологичен символизъм. Тя се свързва човешкото желание. Във всичките му форми. Защото дълбокия смисъл на желанието е да подтиква хората да искат различни неща и поради това да предприемат различна активност, да правят грешки, да трупат опит. Само по този начин е възможна човешката еволюция и развитие.
В този смисъл 2012 съдържа еволюционен скок в света, като последния такъв е бил през 1882. След това през 20 век се осъществи най-големия индустриален и технологичен ръст на света, промениха се почти изцяло начините, по които хората общуват и се свързват, промени се и мястото и функцията на жената като индивид. Едно от проявленията на тези затъмнения винаги е свързано с промяна в начина, по който функционират човешките взаимоотношения и ценности, как хората устройват света около себе си.

2012 ще премине под знака на материалните борби. Борби за ресурс, борби за оцеляване. Такава борба често е изключително вдъхновяваща и освежаваща, защото води до устрем, до новаторство, до съсредоточаване не към разруха, а към съзидание.
Много динамика и много активност в целия свят. Година на опита и грешките. За добро или зло изкушението да прескочим рова, без да сме събрали достатъчно сили, води до твърдо падане в него. По друг начин казано в политическо и икономическо отношение има още една стъпка до дъното, която ще направим през в началото на 2012. Добрата новина е, че по-надолу няма да има накъде да се пада. И това ще е началото на изкачването и изправянето. Усетът за безпомощност ще кара хората трескаво да се впускат в различни активности, в търсене на нови начини за оцеляване.
Бедността, необходимостта от ресурси – материални, енергийни, хранителни – ще бъде на повърхността в зимните месеци. И това може да се окаже една от най-тежките зими за хората за последните 10 години. Недостигът на ресурси ще бъде сериозен и ще се наложи хората да разберат, че щом големите промени не могат да станат изведнъж, то най-добре е да се насочим към малките такива. Да се концентрираме и използваме онова, което имаме. Ситуацията без това разбиране се нарича необходимост от свиване и ограничения. За много хора 2012 ще е година на силни ограничения и живот на ръба.

Финансовата сфера не смятам, че ще се отличава с драматични сътресения по подобие на 2011. През изминалата година беше заложен критичен завой и дълбока нестабилност. През 2012 няма данни за по-нататъшно задълбочаване освен обичайните следствия от подобни кризи. Пътят след завоя е по права линия.

Очаквам в еврозоната да настъпят промени в посока ограничение и свиване. Загатването за оформянето на един нов фискален съюз с по-малък брой страни-членки смятам, че ще бъде факт след средата на февруари и през март.

Април се очертава като месец на метеж и борби. На много противопоставяне между хората, между политическите и икономически играчи в света. Тук рязко се сменя сценичният декор. През този месец може да станем свидетели на тежки реформи, много напрежение и конфликти. Защитно поведение или инвазия в чуждото пространство с цел да се постигне доминираща позиция – това ще бъдат поводите за конфликти. Много бариери ще бъдат спуснати по света и между хората. Дипломацията, комуникацията и сътрудничеството може да липсват почти напълно. Отстъпването в такива моменти върши чудеса, но често ние, хората, го възприемаме като израз на лична слабост. А да си хвърляш парите в игра, в която си със слаби карти срещу очевидно по-силна ръка на другия, не е проява на сила и кураж, а на глупост.
В личен план тази тема също се пренася много активно.

През 2012 ще се състоят две слънчеви затъмнения. Първото от тях е в края на месец май. И в обществен план го свързвам с огромни препятствия пред хората, които държат власт, оттегляне на авторитетни личности и появата на нови фигури. Безработицата, съкращаването на производства, предприятия, банкрут на фирми, около този период (и в следващите месеци) може да излезе от очакваните граници.

Целият летен период на 2012 от април до септември очаквам да е изпълнен с какви ли не инициативи от всякакъв тип и от всички части по света. Възможно е да имаме чувството, че всеки е тръгнал да прави нещо без самият той да е наясно всъщност защо го прави и какво очаква като резултат.
Допускам, че ще бъдем свидетели на една динамика, на един свят, в който липсва ръководно начало. Липсва направляване на действията. Ще видим показно демонстриране на сила, власт и енергия, които съвсем не е задължително да бъдат в името на общото благосъстояние. Желанието на хората да действат, да инициират просто няма да може да бъде спряно по никакъв начин. И проблемът няма да е в самите действия, а в намеренията на хората да осъществяват замислите си понякога с пряко прилагане на сила. В този ред на мисли не изключвам някъде по света да се развихрят сериозни и дълбоки конфликти. Някои от тях може да бъдат дори физически, каквито са военните.
„Глухотата” ще е проблем номер едно през лятото на 2012. Една индивидуална глухота, която се интересува единствено и само от собствените си мотиви и намерения - „Чух те, че си зле и умираш, но изчакай малко, докато приключа с ангажимента си.”

На фона на цялата тази динамика през 2012 Love is in the air както се пее. Хармонията в малките обществени единици, любовта, традициите, ще изскочат напред. А също желанието за подкрепа, лоялност, отдаденост. Ценностите в живота ще придобиват друг смисъл. Това е една по-лична тема, която очаквам да бъде актуална през новата година. Но на фона на индивидуалната глухота през лятото не очаквайте само фанфари и червени килими.

Последната четвърт на 2012 – след септември – очаквам да донесе така желания от всички светъл лъч в тъмнината и безизходицата. През ноември е второто слънчево затъмнение. И то поставя акцент върху водещите личности в света. Смятам, че ще се появят хора – познати и непознати – които ще притежават способност да съберат обществена подкрепа и да задържат поетата власт и сила с намерението да дадат своя принос за обществото. Общуването между хората ще излезе на преден план. Желанието за взаимодействие, съдействие и личен принос към общото е акцентът в тези последни месеци.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИП АМГ

    2 5 Отговор
    nikoi ne znae kakvo ni predstoi osven gospod.
  • 2 anselita79

    2 4 Отговор
    Ето това се казва да говориш много и да не казваш абсолютно нищо с това!Общи приказки! Дрън!Дрън! По-добре не пълнете нета с измислени предсказвачи! Обидно е за аудиторията! Дали ви се иска или не-природни сътресения ще има! И то явно сериозни! Те започнаха още през 2011,че и по-рано даже! Абе вие толкова ли сте наивни,че да допускате,че природата няма да сложи край или да даде много здрав урок на пропитото с омраза и лошотия човечество?Нека стане както го реши природата! И най-вече нека стане това което човечеството заслужава! Честита 2012г.!
  • 3 АСАН

    5 0 Отговор
    Ми то не е нужно да си пророк за да разбереш ,че живота на бьлгарите през 2012г ще е още по тежьк.Чудя се само как може да сме токова доверчиви и да оставяме живота си в рьцете на такива шарлатани.Хора ако искате нещо в живота ви да се промени не чакайте на врачки а се вземете в рьце и променете нещата сами.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Георги Георгиев

    0 0 Отговор
    Без друго сме на екзистенц-минимума, по- долу са само бунтовете от глад...
  • 6 public_owner

    5 1 Отговор
    Ето ви суровата истина за 2012 хорица с промито съзнание от медии, пропаганда и простотии с които си пълните главите, като написаната статия отгоре например. Който не е с затворени очи и малоумник ще повярва защото фактите са на цели, който не иска да вярва да се оправя.


    Проектът на НАСА "Синият Лъч"

    /Предупреждение: Тази статия е взета от Международната свободна преса в Канада./
    Забележка: Мрежата на Международната свободна преса в Канада не е религиозно сдружение, нито е политическа организация, а световно известна изследователска агенция по печата, в полето на политиката, икономиката, медицината и отбраната.
    Агенцията е специализирана в изследванията и публикуването на специалните доклади, както и аудиорепортажи, показващи скритата действителност на Обединените нации, конспирацията свързана с налагането на Новия Световен Ред.
    Нашата задача е, да предложим на хората информация, за да разберат, че списъкът на събитията довеждащи новия Световен Ред не е просто една илюзия, сън или просто параноидна теория, а всъщност този списък е част от един невероятен Сатанински проект.

    Проект за какво! Какво цели този проект?
    Да премахне традиционната християнска религия, като подмени всички религии с една универсална религия, изградена върху култа за човека.
    Да премахне националните идентичности и национална гордост като на тяхно място се изгради една световна идентичност и новопридобита гордост за “гражданство на света”.
    Да премахне семейството познато в досегашния му вид и го замести с индивидуалности, всички до един работещи за процъфтяването на Новия Световен Ред.
    Да разруши индивидуално артистичната и научна творчески способности, за да приложи едностранното виждане на Новия Световен Ред.
    А това обявяване на война от страна на Обединените Нации, е за изпълнение на всеобщото, задължително членство в Обединените Нации, засилването им като съюз чрез мултивоенни, мултиполицейски сили, Световна организация за правосъдие в Обединените нации с Международен трибунал, Световно търговско споразумение касаещо всички нации, край на “Студената война” и локалните войни каквито все още има, и задължение за мир, подкрепено от страна на държавните конституции.
    И така…. после идва ред на Новата световна религия и Нова култура за всички по света.
    Ако ние всъщност искаме да проумеем какво представлява Проекта на НАСА – “Синият Лъч”, ние трябва да се върнем една страница назад към “зората на Ерата на Водолея”.
    Спомнете си тази песен, която казва: “И когато луната навлезе в седмия дом и Юпитер се изравни с Марс, тогава мирът ще се установи върху нашата планета и любовта ще направлява звездите.”
    Това е свързано с 1982 година и е трябвало да се случи тогава, отварянето навън на конспирацията за Водолея, точно преди изпълнението на Новия Световен Ред, което е трябвало да започне през 1983 година.
    Трябва да се поясни, че Синият Лъч като проект е бил предназначен за 1983 година. Бил е отложен, не се знае защо. Но от този момент на 1983 година, /11 години преди публикацията на този доклад/, авторите на проекта реално са усъвършенствали своите нови технологии и нововъведения в областта на хардуера и софтуера, с които тяхната Система, т.е. Проекта, част от друг по-глобален Проект, може да стане възможна за осъществяване.
    И така, целите на Ню-Ейдж движението чрез които Обединените нации осъществяват своя план, са на позицията: Изнамиране на нов световен “месия”.
    Средствата на Новия Световен Ред са: 1. Международна армия 2. Международна полиция 3. Световна инвестиционна банка 4. Световно правителство под флага на Обединените Нации 5. Световна банка за опазване и съхранение на планетата, което значи всички “зелени” движения ще бъдат обединени под покрива на тази институция или иначе ще бъдат принудени да изчезнат. 6. Световна религия при която доктрините на досегашните църкви ще бъдат разрушени из корени и заменени с една Нова световна религия на “Ерата на Водолея”. 7. Световна класификация за седемте раси, включваща определяне положението на човеците роби, предназначени да изпълняват определени задачи, независимо дали искат или не. 8. Концентрационни лагери – квартири на Обединените Нации за тези, които не възприемат Новата система. 9. Световна земеделска система и Система за осъществяване на контрол върху храните и витамините.
    Новият Световен Ред ще бъде междуправителствена организация, включваща Русия, Великобритания, Съединените Щати и пр.
    Това трябва да бъде нов политически и духовен свят, който да измести стария, под чийто флаг живеем сега.
    Какви са плановете на Новия Световен Ред?
    Планира се унищожаване на всички хора, които вярват в Библията или прекланящи се пред Исус Христос, както и пълно отстраняване на Християнството. За да се постигне този план, Новият Световен Ред постепенно променя националните закони, имащи връзка с християнските вярвания и символи. Така например кръстът /вече в някои страни/ бива поставен извън закона, както и религиозните християнски празници и церемонии се подменят с Ню-Ейдж фестивали из целия свят. Провежда се елиминирането и пълното унищожаване на всички тайни общества и братства, храмове и светилища, намиращи се извън контрола на служителите на Новия Ред, считани от тях за сериозна заплаха, особено след като бъде приложена единната световна религия и единното световно управление.
    Новият Световен Ред планира също премахване на националните валути, както и въвеждане трансфер по електронен път в сферата на търговията с помощта на т.нар. високо технологични магистрали.
    Стълбовете и базова доктрина на Ню-Ейдж служителите, това са книгите на Елена Петровна Блаватска -“Разбулената Изида” и “Тайната доктрина”. Както и Алис Бейли, написала “Расата, посвещението и екстернализация на йерархията”, “Новата поява на Христос” /техния Христос, това е новия месия/ , също така “Съдбата на нацията”, в която са изложени плановете за разположението на националните държави, “Езотерична психология”. Всички тези книги са много важни за Ню-Ейдж движението и спомагат за прилагането на Новия Световен Ред.
    Също така за това допринася и написаното от Николай Рьорих, който е автор на “Майтрея” /това е техния нов месия/, “Шамбала-изгряваща” и дългата многотомна поредица “Агни йога”. В това направление може да се причисли и Дейвид Шпенглър, който е написал “Откровението: Раждането на Новата епоха”, считана за основополагащ труд-библия за цялото Ню Ейдж движение. Други книги на Шпенглър “Размишления върху Христос”, свързана с Луциферианските посвещения, както и “Към един планетарен светоглед”, заглавие с директна насоченост към възгледите на Новия Световен Ред.
    Какво планират всички тези хора, стоящи зад изброените книги? - Аз повтарям, това не е сън, както и не е параноично мислене. Това е реалност. Те планират всичко това, за да установят Новия Световен Ред. Всички хора трябва първо да приемат Ню-Ейдж религията, за да влязат в Новия ред.
    Християните трябва да се откажат от своите вярвания за да бъдат приети в този Нов ред, следователно така както те заявяват, посвещението ще бъде върху тази основа, вътре в рамките на новата християнска църква, която ще бъде реорганизиран и стриктно контролиран масонски храм, окултна организация, изградена върху Луциферианското просвещение. Това което трябва да бъде разбрано е, че никой няма да остане свободен да поддържа своето старо вярване и в същото време да влезе в Ню-Ейдж религията. Това ще бъде невъзможно. За тези които не приемат Новия Световен Ред, които го отхвърлят, неговите служители са подготвили преобразователни концентрационни лагери, влизащи в общата класификация, дъгообразна по форма, относно символичния цвят, към който е причислен затворника. Дъгата се счита като мост, водещ към Сатанинската империя на Новия Световен Ред. Ние вече знаем, че всеки трябва да направи поклон пред Луцифер, за да може да премине по моста към Новата епоха. Всички, които отхвърлят това посвещение ще бъдат изпратени в местата за задържане, където ще бъдат разделени на различни категории, познати като “ тип затворници от съответния цвят на дъгата”.
    Планира се класификация на децата според жертвоприношенията, осъществявани по време на масовите черни церемонии, в които даже някои деца биват използвани като сексуални роби.
    Планира се класификация на затворниците според медицинските експерименти, където наркотици и нови технологии ще бъдат тествани за сметка на хора.
    Планира се класификация на здравите затворници в името на международен център на донорите, предоставящи витални органи от своето тяло, след като в тях самите механични устройства ще заместват липсата.
    Планира се здравна система за всичките подземни работници. Новият Световен Ред е изграден върху диктатура, основана на Луциферианска религия, диктатура която дава илюзия за демокрация. И за да се поддържа тази илюзия за демокрация лагерите и робския труд ще бъдат прикрити под земята под формата на масивни колонии, които се изграждат в момента,докато четете този доклад.
    Планира се класификация на т.нар.”несигурни затворници”. В международния “преквалификационен” център, политическите и религиозни затворници ще бъдат пре-обучавани със съответните мерки според случая, така че да станат способни да възприемат международната телевизионна програма, възхваляващи добродетелите на световното правителство в името на благото на цялото човечество.
    Планира се класификация на международните екзекуторски центрове. За поясняване!

    Класификация №7. Ние все още очакваме подробности върху тази класификация и очакваме да бъдат потвърдени цветовете по скалата на дъгата, класифициращи затворниците, но това се явява като план според тези, които планират реда на бъдещето. Вие трябва да разберете, че когато аз реших да напусна 6 месеца преди това, имайки в предвид всички тези планове и информации относно този значителен проект, какъвто е NASA – “BLUЕ BЕAM” /НАСА - Синият лъч/, бях сигурен, че няма да оцелея, за да видя приложението на всичко това за световната култура и религия. Но сега следвайки моята дълбока убеденост в Христовото учение, както и дълбоката ми любов към всички мои непознати братя и сестри в Америка, аз просто съм готов да отдам своя живот ако се наложи за истината в името на Исус Христос, само и само да бъде спрян този проект - т.нар. Четири основни стъпки в осъществяването на сатанинския Син лъч. Аз питам всеки, който чете следващите описания дали не ще се парализира от страх. Но за да се разпространи до всеки съдържанието на този доклад, както и за да се организира начина за оцеляване от това зловещо шоу, подготвено от новия Световен Ред, ние трябва да разберем, че Новото Световно Правителство, Новия ред не е нещо безсмъртно, нито постоянно. Това е просто един краткотраен период. Онова което трябва да направим е, да помислим как да се организираме за да оцелеем пред тези Сатанински планове.

    Забележка на издателя: Автора на този доклад и неговия колега бяха намерени убити само преди около седмица единият в Канада, а другият докато е бил на посещение в Ирландия. А сега ние трябва да се погрижим тяхната информация да се разпространи сред хората.

    ПРОЕКТ “СИНИЯТ ЛЪЧ”
    Настоящия проект на НАСА “Синият лъч” има Четири различни стъпки за постигането на Ню Ейдж религията, включващ идването на т.нар.Антихрист. Трябва да запомним, че Ню Ейдж религията се явява самата основа за Новото световно управление и без тази религия – “Ню Ейдж” - осъществяването на диктатура от страна на новия Световен Ред се явява невъзможно. Ще повторя, че: без универсалната вяра в Ню-Ейдж религията, успехът на Новия Световен Ред е невъзможен. Ето защо проектът “Син лъч” е толкова значителен и важен за тях. Затова и е бил добре прикриван до сега.

    Първата стъпка или стъпка № 1 на Проекта, включва разрушаване на археологическото познание. Тя включва изкуствено предизвиквани земетресения в райони от планетата, където могат да произтекат нови разкрития, окончателно разкриващи на хората измамата на фундаменталните религиозни доктрини. Фалшификацията на тази информация ще бъде използвана, за да се накарат нациите да повярват, че техните религиозни доктрини са били недоразбрани от векове и дезинтерпретирани. Психологическата подготовка за тази първа стъпка вече беше приложена с филма “Една одисея през 2001 година”, сериите на “Стар Трек”, както и “Междузвездни войни”, всеки един от тези филми се занимава с нашествия от пространството, подбуждащ противодействия срещу завоевателя. Последният филм ”Джурасик парк” се занимава с теорията на еволюцията, открито заявявайки, че Божието слово било лъжа. Това което е важно да се разбере в тази първа стъпка е, че тези земетресения ще се случат в различни части на света, където научни и археологични пластове на познанието трябва да бъдат изгорени или унищожени.
    Това е първоначалната подготовка за плана, тъй като в същност крайната цел се явява унищожаването на вярванията /верите/ – съответно само християнска и мюсюлманска върху планетата. За да стане това възможно е нужен някакъв фалшив аргумент от далечното минало, твърдящ че нациите и техните религии, всичките били неправилно разбрани и дезинтерпретирани.

    Стъпка № 2 на Проекта “Син лъч” включва гигантско шоу в пространството с тримерни изображения, оптически холограми и звуци, лазерно прожектиране на множество холографски образи в различни части на света, всяка част получаваща съответния образ съобразно националната и религиозна структура на населението. Гласът на новите божества ще говори на много езици, за да се разбере това, ние трябваше да изследваме различни тайни програми през последните 25 години. В СССР беше усъвършенстван компютър даже беше експортиран и захранен с физико-психологически частици, изградени върху основата на анатомията и електромеханичното строителство на човешкото тяло, както и изследвания върху електричните химични и биологични свойства на човешкия мозък. Тези компютри бяха захранени също така с езиците на всичко човешки култури. Диалектите на всички култури бяха вкарани в компютрите чрез сателитни трансмисии. Има два различни аспекта на тази втора стъпка. Първият се явява пространственото шоу. В пространственото шоу, холографските изображения се използват като симулират някакъв край, апокалипсис, който всички народи очакват от векове като вид осъществяване на онова, което било казано от пророците.
    Резултатът на тези режисирани събития ще бъде, да се покаже пред света новия Спасител – Майтрейя, необходим при прилагането на Новата религия. “Даже и най-учените не ще могат да се спасят от гриживо подготвената измама.”

    Стъпка № 3 в проекта на НАСА “Син лъч” се нарича “телепатично електронни двупосочни комуникации”.
    В своята статия лейтенант полковник Александър заявява: “Ако е възможно да се захранват изкуствени мисли в мултигенетично поле чрез сателит, тогава мисловният контрол /майнд контрол/ върху цялата планета би станал възможен”. Още веднъж би било мъдро да поразсъждаваме как телевизията, рекламата, модерното образование и различните видове за оказване на социално въздействие се използват в името на манипулацията. В статията на Александър се казва също, че информирането за този вид технологии ще бъде считано от мнозина за комедия докато не бъде доказано реално че съществува. Някои хора все още мислят, че светът е плосък. Сега всичко това би изглеждало фантастично, ако хората не знаят, че има такава технология. Тогава поради нощта в която става събитието, хиляди звезди ще се появят в пространството и новият Месия ще се представи на света. Хората не ще бъдат подготвени за това и няма да имат време да се подготвят, за да се спасят от този вид манипулативна технология. Сега те не вярват, а и няма време да се подготвят.

    Стъпка № 4 на НАСА проекта “Син лъч”
    Тя включва универсално свръхестествено прилагане на електронните средства. Тази стъпка съдържа три различни насоки. Първата трябва да накара човечеството да повярва, че има извънземно нашествие и то може да се случи над всеки един град на земята и така ще бъдат накарани големите нации да използват своите ядрени оръжия. По този начин законодателството на ОН ще изисква всички нации, които премахнат ядреното въоръжение да се разоръжат когато се покаже, че нападението е било фалшиво. А как ще стане ясно за ОН, че нападението е било фалшиво? Разбира се, те ще са го инсценирали всичко това. Второто е, да се накарат християните да повярват, че идва време на горест с евентуалната очаквана интервенция на извънземни. Третата насока в тази четвърта стъпка е, да се осъществи връзка между електроните средства и свръхестествените сили. Вълните, които се използват, ще позволят доказване на свръхестествени сили като пътуване по оптични влакна, коаксиален кабел, електрически и звукови линии, всичко това, за да се проникне до всеки чрез основните приемателни устройства. Предварително монтирани чипове ще са вече в действие. Целта на всичко това е да се създаде страх от извънземни духове, разпространяващи се навсякъде по планетата и довеждащи населението до истерия и лудост, самоубийства и психологически безпокойства. След Нощта на хилядите звезди населението ще се подготви за новия Месия, който ще установи ред и мир на всяка цена, даже и с цената на пълното отстраняване на свободата. Техниките, които се използват в тази четвърта стъпка са същите, които се използват в СССР да приеме комунизма. Същите техники ще бъдат използвани за да се приложи Новия Световен Ред и новата религия по пътя за него. Хората задават въпрос кога това ще се случи и кога ще могат да видят нощта на хилядите звезди, кога събитията ще започнат да текат, как ще се разбере началото. Според множество доклади ние смятаме че всичко това ще започне със световен икономически срив не тотален срив, но достатъчно голям, за да позволи на уредниците на Новия Световен Ред да въведат някакъв вид над национална валута /евро/ преди в последствие да приложат електронното разплащане заместващо всякакъв вид книжа и банкноти. Този вид валута /евро/ ще бъде използван за да се принудят хората с техните спестявания да изразходват или вкарат в обръщение част от своите натрупани в парична форма средства. Хората които имат спестявания и се явяват независими, са единствените, които могат да въстанат срещу тях . Ако всичко рухне не може да стане и война, банкнотите няма да съществуват. Това е един от първите признаци, но за да се приложи световната електрона парична система. Всеки един, който би могъл да има пари за в бъдеще, ще има начин да трансферира парите си по електронен път. Преди това време обаче всеки ще трябва да изразходва своите спестявания и така всеки се оказва 100 % зависим от съвета. За да се предотврати всякаква форма на независимост, Новия Световен ред вече е подготвил имплантиране на микрочипове за някои животни, птици, защо. Те искат да подсигурят факта, че хората които не приемат Новия Световен ред, ще се окажат неспособни да се скрият където и да е. Ако те опитат някъде да се скрият, те ще бъдат открити от сателита, след което заловени и затворени. Новият Световен Ред вече е променил законите на всички нации за да направи всеки зависим от храната която използва и витаминозната необходимост. Те променят законите касаещи религията и психическото здраве, за да могат да контролират и следят всеки един, който е потенциално опасен на Новия Световен ред. Тези които се окажат непоправими, ще бъдат изпратени в поправителни лагери, където техните органи на тялото могат да бъдат използвани или продавани. Тези, които не бъдат избити, могат да бъдат превърнати в работна ръка или роби използвани за медицински експерименти. Целта на тази диктатура е да се контролира всеки навсякъде върху планетата без изключения. Ето защо новите технологии бяха въведени навсякъде и като такива, те са Технологии в името на контрола над хората. Технологиите на 1940-1950-те години, бяха използвани за да се помогне на хората да имат по-производителен начин на живот. Новите технологии сега са изградени главно върху фокуса за тотален контрол над населението. Тази нова технология е изобретена за специфични цели и тези специфични цели се изразяват в поробването на цялото население на планетата също и за да се отрече скорошната поява на Антихриста както и установяването на Новия Световен ред - религия и правителство. Ако вие не можете да видите това, ако не можете да го научите от някъде, ако не можете да го разберете вие и вашето семейство както и вашите приятели, тогава вие ще попаднете в мрежата на тоталитарната полицейска държава.
    /Превод от англ. със съкращения/

  • 7 апокалипсис сега

    1 1 Отговор
    "Добрата новина е, че по-надолу няма да има накъде да се пада. И това ще е началото на изкачването и изправянето" Ние от 20 год все не можем да го стигнем тва дъно. 20 год ни повтарят -стискайте зъби -още малко остана . Та през това време такива като ББ да грабят.
  • 8 кик

    1 1 Отговор
    нибиру идва ....кризата бе създадена за да се намали покупателната способност на хората за да не могат да се запасят с храни и нешта от необходимост...кризата спомага и за отклоняване на погледа от проблема с катаклизмите...до сегашните дати за край на света са създадени за да създатат объркване и да се гледа с насмешка на това..машината демек обществото ще работи до последно преди края
  • 9 гост

    1 0 Отговор
    Та ние винаги сме били с ограничени бюджети и живеем АДСКИ , на гъба на оцеляването - НА КЪДЕ ОЩЕ???????????????????????????????

  • 10 Лалугера

    1 0 Отговор
    Глад и мизерия........за кой ли път?!!!!!!!!!
  • 11 луфтвафе

    1 0 Отговор
    няма страшно бойко ще ви оправи само че от...
  • 12 киллър

    1 0 Отговор
    вий кучета с кокъл ли плашите бе или п--ка с х-й
  • 13 муспи

    0 0 Отговор
    №61 - Това което пишеш за "Синият Лъч" лоялно си го изпял без да споменаваш даже за евреите. А това е тяхна програма, на 100% а не на 99. Тази лоялнос се поущтрява от евреите дотам, че теорията Син Лъч е спусната от тях за тест на лоялност. Общо взето, за да се владее света е нужна теория колкото за да се цица Германия е нужен холокост, - така и така всичките пари в света са в еврейски ръце. Но холокоста е измислен за тест на вернопаданичество на раята, Синия Лъч е от същата партида. Жидът се плаши само от едно - да не му забиеш нож в гърба, както се е навел да си ближе детето. Ние не сме способни на такъв подвит - да си консумираме робството.