11 Февруари, 2018 19:47 1 502 2

Тръмп иска да влезе в бункера на Чърчил (ВИДЕО)

  • тръмп-
  • мей-
  • лондон-
  • посещение-
  • програма-
  • чърчил
Тръмп иска да влезе в бункера на Чърчил (ВИДЕО) - 1
Снимка: АР/БТА

По време на планираната визита на президента на САЩ Доналд Тръмп във Великобритания, която е предвидена за 5-8 октомври, той е изявил желание да посети бункера на британското военно командване от времето на Втората Световна война. Това ще бъде част от неофициалната програма на президента.

Желанието му е продиктувано от филма „Най-мрачният час” (Darkest Hour). В него ролята на Уинстън Чърчил е великолепно изпълнена от Гари Олдман. Разказва се за това как първият лорд на британското адмиралтейство (Чърчил) в началото на Втората световна война е изправен пред критичен момент в усилията си срещу хитлеристката армия. Няколко дни преди да поеме поста на премиер той трябва да реши дали да има преговори с цел постигането на мирен договор с нацистка Германия или да отстоява твърдо борбата за националните идеали.

Тръмп дори е посъветвал премиера на Великобритания Тереза Мей да гледа филма. Музеят-бункер се намира в съседство на „Даунинг стрйт” 10.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петър

    12 2 Отговор
    Дано да го заключат там и да хвърлят ключа. Клоун безподобен.

    Коментиран от #2

  • 2 Диди

    2 4 Отговор

    До коментар #1 от "Петър":

    Ха ха ,ами ако натисне бутончето и изпепели ЗЕМЯТА,само той ще уцелее.Не не,дръжте го навън и далеч от бункера.