Last news in Fakti

4 Март, 2018 10:16 2 378 7

Студент застреля родителите си

  • студент-
  • родители-
  • убийство-
  • сащ

Студент застреля родителите си на територията на Мичиганския университет в град Маунт Плезънт. Престъплението е извършено с оръжието на бащата, който е полицай, съобщи шефът на университетската полиция Бил Йигъл, цитиран от телевизионния канал CBS.

Огънят е открит от 19-годишния тъмнокож студент Джеймс Ерик Дейвис. Той вече е задържан.

Инцидентът е станал в общежитието към университета в петък. Родителите му дошли, за да го приберат вкъщи, тъй като училищните власти ги предупредили, че синът им се държи странно и го подозират в използване на наркотици. Между студента и родителите му възникнал скандал, след което Дейвис открива огън по тях. „Това е битов конфликт, в който са били въвлечени Дейвис, майка му и баща му”, казва Йигъл.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 несведущ

    18 4 Отговор
    "Мичиганският университет", да не е някаква махла, като нашата "Факултето", като го гледам тоя "студент"?
  • 2 Eee

    10 1 Отговор
    То в USata е пълно с такива махали.
  • 3 Коко

    19 1 Отговор
    В САЩ 65% от подрастващите не са бели, а бялото население е вече малцинство.
  • 4 БОБИ КОЧА

    6 1 Отговор
    Ах този" мръсник "Путин, само той ще да е виновен.
  • 5 Шерифа

    5 0 Отговор
    Циганска работа!
  • 6 Барчо

    5 1 Отговор
    Това не е битов проблем. Това е голям проблем, който не е изолиран. Това е проблем на политиката. Свободен достъп до огнестрелно оръжие и вързан с наркотици, секта или нещо подобно. Резултата винаги е един и същ. А смешника иска да раздава още оръжия. Огнестрелното оръжие дава самочуствие на олигофрена, че вече той коли и беси. Олигофрена много по-лесно натиска спусъка от нормалните. Прилагателното го ползвам като нарицателно на слабоумните, тъпънарите, слаббите, слабохарактерните, смачканите и т.н.
  • 7 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    Така или иначе това е трагедия. Случая се нарича "отцеубийство" !
    Жалко за родителите - язък за сина !
    От една страна имате право / Барчо/, от друга страна това са 320 милиона човеци на огромна територия.Гъстотата на населението в Щатите е два пъти по малка от нашата в България. И ако в един Ню Йорк / както и в София/ се диша трудно, има огромни пространства , където действа "закона на Дивия Запад".
    Нека "хамериканците " да си се оправят сами - ние ли ще ги оправяме ? Те като са много, за това ли техните политици ги изпращат по целия свят като войници, да ги избиват? Че да намаляват??
    Ние ако можем нашата колиба да вкараме в ред, пак добре !!!