Last news in Fakti

6 Май, 2018 21:21 2 998 1

Хеликоптер едва не уби булка (ВИДЕО)

  • бразилия-
  • сватба-
  • хеликоптер-
  • булка

На сватба в бразилския град Сао Пауло хеликоптер се опита да кацне на тържеството. Машината е паднала, а булката, която е била в нея, е останала невредима. Трима души са ранени. Независимо от инцидента сватбата не е била отменена, а булката е била закарана до олтара с друго превозно средство.

Гост на тържеството и свидетел на инцидента казва, че малко преди да кацне хеликоптерът се е завъртял и е паднал. Булката и пилотът са успели да излязат и да се отдалечат от машината преди тя да се запали. Пристигналите пожарникари са извадили от хеликоптера трима души, преди той да се взриви.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДДД

    4 1 Отговор
    като са правят на голямата работа да го духат