Last news in Fakti

17 Май, 2018 16:10 1 899 9

Американската демокрация е заплашена

  • рекс тилърсън-
  • сащ-
  • демокрация-
  • заплашена-
  • доналд тръмп

Бившата дясна ръка на Тръмп с убийствена критика

Американската демокрация е заплашена - 1
Снимка: БТА/ AP

Бившият държавен секретар на САЩ Рекс Тилърсън разкритикува американския президент Доналд Тръмп и предупреди за разрастваща се криза на етичността и почтеността на американската демокрация.

Според него демокрацията в страната е под риск, предаде „Чикаго трибюн“. „Основният принцип на свободното общество и свободния народ е достъп до истината", каза той на церемония във Военния институт в Лексингтън, Вирджиния.

Само след страстна защита на истината и фактите ние ще създадем условия за демократично и свободно общество, подчерта той пред кадетите в училището в Лексингтън. Рекс Тилърсън беше уволнен от президента Тръмп, който го замени с шефа на разузнаването.

„Ако нашите лидери се опитват да скрият истината или ние като народ започнем да допускаме алтернативни реалности, които повече не се основават на факти, ние като американски граждани сме на път да се откажем от свободата си", заяви бившият външен министър.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 El comandante

    19 3 Отговор
    ваште лодери са еврейски мароонетки каква истина очаквате от юдейски слуги????
  • 2 българче

    20 2 Отговор
    Рекс да си хваща куфарчето и да отива в някоя бяла държава, а не да критикува фалиралата си държава от третия свят, в която отиват само мексиканци и българи. Даже българските цигани не щат да ходят там и предпочитат която и да е европейска държава.
  • 3 Kcaniba

    19 2 Отговор
    АЕРИКАНСКА демокрация е
    ЗАПЛАХА!!!!
  • 4 Айдееее

    11 2 Отговор
    Абе сривайте тази кочина и да се свършва със съществуването най-големите убийци на всички времена. Че ни писна само вас да гледаме и да слушаме лицемерните ви простотии. Веднъж за винаги да се затриете,та светът да мирне вече...
  • 5 Българина

    9 0 Отговор
    Ти хубаво правиш признание ама така го мънкаш че латиносите и негрите, които са половината население нищо не разбраха. Кажи го мъжки в прав текст, ЮДЕИТЕ ПРЕВЗЕХА ТАЗИ ДЪРЖАВА ПРЕДИ 100 Г и разказаха играта на белите хора от сащ през европа и русия, без китай индия и япония защото там не ги пускат. Или те или ние! А да забравих че америка е наполовина бяла и др половина не ги интересува че сащ са пътници....
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Ахаха

    7 0 Отговор
    Дано да спре Хамерикънската демокрация и цяла Хамерика, че човечеството да види бял ден. Всичкото зло идва от Ънглия и Хамерика. Те са създатели и разпространители на изкуствените болести, които мъчат 90% от населението. Те измислиха мафията, борсовите игрички и спекулации на пазарите. Те измислиха биткойните , с които забогатяват престъпните групировки. И още много зло са измислили и разпространили
  • 8 Агент 008

    0 0 Отговор
    Сами си го избрахте , или наистина Кутин ви пробутал някой с психо проблеми?????????
    Перчема разбута всичко което е съградени до сега, или е гениййй, или е само перко .
  • 9 Цар Вул

    0 0 Отговор
    Тя пък една демокрация?С х.й да я сочиш!!!Убийци в училища,градове и села!!Откачалки и всякакви дегенерирали типове!!!Ненормалници с по 300 и кусур кила отгоре!Всеки с психиатър!!До това води тяхната
    така наречена "демокрация"/означава управление на народа/!Такова животно при КРАВАРИТЕ НЕ Е ИМАЛО ,НЯМА И НЯМА ДА ИМА!!!