Last news in Fakti

25 Май, 2018 19:59 2 088 4

„Развълнуван” купувач предизвика паника в мол

  • мол-
  • лондон-
  • посетител
„Развълнуван” купувач предизвика паника в мол - 1
Снимка: Shutterstock

Истерия около развълнуван посетител на търговския център Bluewater в град Грийнхит, графство Кент, югоизточно от Лондон, вдигна полицията на крак. Първоначално се смяташе, че мъжът е взел за заложници посетители на заведението за бързо хранене McDonald's. Свидетели заявяваха пред медиите, че не са чули изстрели. Периметърът около заведението е бил отцепен, а посетителите, които са се намирали вътре, са били евакуирани.

След разследване на полицията се оказва, че става дума за мъж, който се е държал подозрително и е бил „развълнуван”, по думите на органите на реда. „Лицето е отведено в болница с цел превенция”, допълват от полицията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да само истината казвам

    20 0 Отговор
    Каква е тая тъпа безсмислена статия.
  • 2 Как каква

    3 0 Отговор
    Почват да истерясват. А това означава, че терористите постигат целите си.
  • 3 БОГАТ И КРАСИВ

    0 1 Отговор
    Те и нашите русофили изпадат в истерия като пуснат в Лидъл инструментите Parkside и powerfix. Чакат в 6 сутринта и грабят по 5-6 бройки като зомбита,другите зомбита ги препродават по 200 лв и така...

    Коментиран от #4

  • 4 Lolo

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "БОГАТ И КРАСИВ":

    Защо не обясниш какво искаш да кажеш?