Last news in Fakti

26 Юни, 2018 17:07 3 420 38

Огромна опашка пред Мавзолея на Ленин

  • ленин-
  • мавзолей-
  • русия-
  • москва-
  • опашка-
  • туристи

В Русия се провежда Световното първенство по футбол

Огромна опашка пред Мавзолея на Ленин - 1
Снимка: Facebook

Главният редактор на киностудията „Горки“ Андрей Апостолов показа във Фейсбук снимка на огромна опашка за Мавзолея на Ленин, опънала се на Червения площад по време на световния шампионат по футбол 2018, предаде „Поглед инфо“.

Световното първенство, провеждащо се на руска земя, привлича милиони туристи от целия свят, които искат да подкрепят своите любимци и да се запознаят отблизо с руската култура и бит.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Справедлив

    31 28 Отговор
    Хората искат да видят Антихриста!

    Коментиран от #5

  • 2 Снайпериста

    17 16 Отговор
    ПАМЕТНИК ЗА ВЕЛИКИЯ ФЮРЕР !

    Коментиран от #8

  • 3 ПЕШЕВ

    20 49 Отговор
    КАКВА КУЛТУРА БЕ,КАКЪВ БИТ,ТА ТОВА СИ Е ЕДНА ОАКАНА ДО УШИТЕ КОЧИНА.

    Коментиран от #11, #18

  • 4 Ристе

    21 21 Отговор
    Така беше 80-те години, цирка е пълен и днес.
  • 5 Бай хой

    22 8 Отговор

    До коментар #1 от "Справедлив":

    Безродника и справедлив да се пише пак си остава безродник.

    Коментиран от #9

  • 6 nikolov

    17 25 Отговор
    КАКВО ДА МУ ГЛЕДАШ НА МОРДОР,ТЕЗИ СА ГОЛЕМИ МАЗОХИСТИ. ИЛИ НЕКА ГЛЕДАТ,ЧЕ НИКОГА ДА НЕ ДОПУСНАТ ПОДОБНО НЕЩО В СОБСТВЕНИТЕ СИ ДЪРЖАВИ
  • 7 Кики

    31 12 Отговор
    Плюят по него, ама като идат в Москва всеки иска да го види...
  • 8 Хаххаааааааа

    35 15 Отговор

    До коментар #2 от "Снайпериста":

    Соросите пяна пръскат...Страх ги е от една мумия-хаахаахахааа....Страх ги е,че милионите туристи разрушиха мита че в Русия всичко е кофти-а сега даже са отишли и Ленин да видят.Соросоидииии-вашите НПО партенки хептен се изтъркаха-вече ставате за резил.
  • 9 Справедлив

    16 22 Отговор

    До коментар #5 от "Бай хой":

    Безродникът лежи в мавзолея, защото комунистите нямат родина.Те са интернационалисти. Това е шизофренията- хем да имаш мумия( като фараон), хем да жалиш за комунизма, хем да правиш капитализъм( включително и Мондиал 2018). Веселба!

    Коментиран от #20

  • 10 Везнев

    22 9 Отговор
    Ленитн безспорно е много противоречива личност в човешката история. Това,че е бил талантлив оратор и голям комбинатор е факт. Той е един от малкото хора които е успял
    да направи такъв голям завой в човешката социална политика-а именно властите да слушат народа. За добро или лошо-той не е успял да стигне до край в своите идеи. Това,че тогавашните хора са имали нужда от някаква коренна промяна в общественият строй няма спор-просто осъществяването на тези мечти и илюзии-именно илюзии са били изпреварили времето поне с 200 години.И е хубаво,че руснаците го държът още там-за да помнят поколенията им, и да не вярват вече в илюзии и неосъществими неща.Даже Бърнард Балек казва така-"Ленин е надскочил времето си и идеалите му са неосъществими-не че са лоши...обществото не е дорасло за тях"

    Коментиран от #13, #14

  • 11 ГосТ

    8 5 Отговор

    До коментар #3 от "ПЕШЕВ":

    Ама вие сте изключителен невежа. Да не сте живели в прерията досега ?
  • 12 Светла

    12 11 Отговор
    Да -чакат Путин там
  • 13 Орлов поглед

    9 10 Отговор

    До коментар #10 от "Везнев":

    Ленин и неговите утопични идеи са безспорен феномен! Да ликвидираш цяла класа, да имаш верни ученици като Мусолини, Хитлер, Мао, Пол Пот...Това е забележително! Идеите на Ленин са реализирани от Сталин. Преди 80 г. е имало лозунг:" Сталин- това е Ленин днес!" На най- високо научно ниво тази тема е разработена в творчеството на ген.полк.Дмитрий Волкогонов и най- вече в " Ленин- руският демон"( изд." Прозорец"). Още се продава по книжарниците.

    Коментиран от #30

  • 14 Иван

    17 6 Отговор

    До коментар #10 от "Везнев":

    Последователите на Маркс, както и самият Маркс, са едни терористи. Мнозина от тях са евреи. Другаде в Европа еврейските революции не успяват да се наложат, но в Москва е друго, благодарение на немско-еврейските милиони, излети за каузата да се извади императорска Русия от войната и съответно да се овладеят новоосвободените над 1 млн. кв. км. площ и милиони население с помощта на насилие, терор и произвол. Всичко това под маската на "грижа за човека". Като прочетеш няколко големи книги и започнеш да си записваш имената и националността на лицата, участвали в Октомврийската революция, изведнъж разбираш, че мнозинството са всъщност от еврейски произход, но това никъде не се коментира...

    Те били интернационалисти. Да отпаднели границите... Да нямало армия и гранична охрана. В България с евреи е било пълно в първите години на комунизма, когато почти всеки от тях е бил намесен в разни полицейски и следователски схеми, та колко български граждани са си заминали покрай тях е трудно изчислимо...Ама, сравнявайте - Ленин, Троцки, Ягода, Сталин, Дзержински, Меншиков, ..., - до един евреи... Сигурно е съвпадение участието на евреите във всички революции по света...

    Коментиран от #23

  • 15 гостувам само

    14 5 Отговор
    Трябва да си луд, за да чакаш с часове на тази опашка само да видиш една мумия, вместо през това време да се разхождам из Москва.
  • 16 Спиро

    6 3 Отговор
    Браво Иване!
    Тук рядко да прочетеш смислен коментар.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 А ти си един

    5 2 Отговор

    До коментар #3 от "ПЕШЕВ":

    А ти си един голям гей
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Доктор Охболи

    5 3 Отговор

    До коментар #9 от "Справедлив":

    Значи ЕС са комуняги? Коя от териториите е родина някому?

    Коментиран от #22

  • 21 Баба Ванга

    3 16 Отговор
    Русия ке се оправи когато Владимир Владимирович легне до Владимир Илич в мавзолея.
  • 22 Справедлив

    6 1 Отговор

    До коментар #20 от "Доктор Охболи":

    Не не са комуняги. Никой не ликвидира частната собственост и многопартийната система...

    Коментиран от #24, #29

  • 23 Везнев

    10 1 Отговор

    До коментар #14 от "Иван":

    Това че са били терористи-както вие казвате ние( обществото) го осъзнаваме чак сега-след сто години...макар че и тук зависи от гледната точка на всеки един индивид. По вашата логика същото може да се каже и за Френската Революция-избити са три поколения аристократи тогава. А целите и средствата на всяка една революция са едни и същи-насилие и налагане на нов политически строй. Пак ще се повторя-не казвам че Ленин е действал правилно-просто като личност е уникален. Ако е бил"запален"по налагането на капитализма(макар че по това време капитализъм почти не е имало никаде в чист вид) сигурно пак би направил същият сценарии. Да разбуниш народ на такава огромна територия-а и не само него -а и още много държави се изискват умения. Що се отнася до споменатия от вас интернационализъм-еми той практически сега съществува в пълна сила-наречен и утвръждаван от САЩ под името глобализъм...-нали така? А за фигурите действащи в тези събития които вие споменавате-евреите..ми да го кажа с две думи-сега не е ли същото-кои фамилии държът капитала и реализират амбициите си по целият свят с войни и агресия..-отговора със сигурност го знаете. Разминаването при нашите герои е само едно-едните са го правили заради идеите в които са вярвали-а другите и до ден днешен го правят само заради парите-средствата и резултатите са едни и същи.Лека вечер и успех на всички Българи и на вас.

    Коментиран от #31

  • 24 Да си знаеш

    13 2 Отговор

    До коментар #22 от "Справедлив":

    Как никой не е ликвидирал многопартийната система-ами Великобритания...Имат само две партии във властта от векове. Останалите партийки никой не ги пуска даже до долната камера на лордовете. А в САЩ как е-пак само две парии-останалите къде са? Всичките тези глупости за многопартийни системи и правото на глас са прах в очите на балъците ...
  • 25 Путин и Мадуро

    2 8 Отговор
    Руската централна банка е отпечатала партида пари на стойност 100 милиарда рубли за банка Траст и даже не е сигурно дали ще стигнат.

    Венецуела , Венецуела здравей ,здравей

    А Китай отказа да търгува с Русия в национални валути - да не са балъци .
  • 26 Гост и то просъ

    10 1 Отговор
    Ще направят няколко милиарда а вие филососвайте на гладно.
  • 27 Барчо

    13 2 Отговор
    Подобни опашки пред мавзолея на Ленин са всеки пък когато е отворено и то целогодишно. 90% от желаещите да го видят са чужденци. Хубаво или лошо, това е история и се е случило. Всички са отворили големите усти за Ленин, а за египетските вафли нищо не казват. Ако не бяха ги мумифицирали тогава, сега нямаше да ги има. По същия начин е и положението с Ленин. Ако сега го погребат, няма да го има след еН брой столетия. Както направихме с Георги Димитров. България ако не с друго, можеше да остане с това, че има мумия, сега и това няма. Такива неща не трябва да се унищожават с лека ръка, защото няма връщане назад. Представете си сега да имахме черепа на Никифор!!! И си представете да имаше Георги Димитров след 1000 години. Това е история и нищо друго.
  • 28 Да да

    1 10 Отговор
    Кога ще видят толкова запазена мумия :ддддд! После и мавзолей на Путя и на всеки следващ фараон!
  • 29 Доктор Охболи

    3 2 Отговор

    До коментар #22 от "Справедлив":

    Публикувано във факти.бг: Безродникът лежи в мавзолея, защото комунистите нямат родина.Те са интернационалисти.
    Къде тук става дума за ликвидиране на частната собственост?
    Плюс това Ленин въвежда НЕП, а това е узаконяване на частната собственост. Образовай се малко.
  • 30 Барчо

    10 2 Отговор

    До коментар #13 от "Орлов поглед":

    За твое сведение както "комунистическата идея", така и "капитализма" са една недостижима утопия за момента. И двете идеи са едни математически изчисления примесени с прословути фрази като "плановост", "квоти", "конкуренция" и да не продължавам нататък. Всички тези думи са прекрасни, само да не ги прилагат хора. Точно човека е този, който не са имали в предвид нито капитала, нито комунизма. Човека, който да прилага на практика теориите. Човека, който е обединил в себе си всички отрицателни качества да отговаря за прилагането и. Ниц бе!!! Е нема да стане нито комунизъм като комунизъм, нито капитализъм като капитализъм. Или някой ще каже, че имаме конкуренция в България, качество на обслужване, качествена храна, пълно с нови коли??? Да не продължавам.
  • 31 Иван

    5 4 Отговор

    До коментар #23 от "Везнев":

    Цялата работа е другаде! Никой не говори за това, че болшинството участници на водеща позиция в тази трета поред революция тогава в Русия са евреи. Тези евреи не правят преврати заради идеи (както Ви се струва на Вас), а за да овладеят едни огромни територии и човешки и други ресурси. Затова го казвам: сравнете имената и националността на водещите участници в Октомврийската революция и ще видите, че това е чисто еврейски преврат. В това е огромната манипулация на масите, защото превратът се представя като революция на работниците и селяните, както и като руско дело, защото всичките носят руски и полски имена за прикритие. Мумията на Улянов на площада е тържество на култът към личността и обожествяване на болшевишката/комунистическата диктатура. Разбирате ли, именно диктатура от самото начало. Сегашната глобализация е нещо друго. Сегашната глобализация е мек процес, без такова насилие и социални сътресения. Само сравнявайте - според Солженицин само политическите затворници по времето на Сталин в СССР са около 25-30 млн. души от близо 300 млн. население. Може ли сега толкова хора да бъдат въдворени в лагери, без цял свят да изригне?! Евреите не просто взеха властта в Русия тогава, а накараха половината свят да ги боготвори. Пак казвам: Сигурно е случайно! И не съм расист или антисемит, просто мислещ човек!

    Коментиран от #32

  • 32 Иванов

    0 4 Отговор

    До коментар #31 от "Иван":

    Абе, не са баш евреи, това са бат баяновите черни българи леко смесени с тюрки. Преди да се нарекат евреи са се наричали хазари( водач на стадо= хазар). От същата сплав са и селджуките на Осман. Разбира се те са искали да възстановят Хазария и го постигнаха през 1917 г. та до днес. Само, че от Горбачов( тоже хазар с еврейско име) те започват и сливане с Турция, което днес вече е факт. РФ и Турция са една държава на хазарите юдеи, низависимо, че ходят на църква или джамия( крипто стандарт за пред животните неевреи). Българските политици и олигарси също не са случайни хора. След внимателно вглеждане в родовити им линии, се виждат удивителни хазарски препратки.
  • 33 СЛАВА РОССИИ ! СЛАВА СССР !

    3 2 Отговор
    ВЕЛИКА ДЪРЖАВА. НАПРАВИ БЪЛГАРИТЕ ХОРА. А ДНЕС ТЕ СА СКОТ.

    Коментиран от #34

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 да да

    1 0 Отговор
    Ленин- Жил, Ленин- Жив, Ленин-Жить. С пълна сила и сега стой неговия въпрос - Что надо делать?.
  • 37 123;)

    0 1 Отговор
    Има опашки,защото балсамиран сифилистик не се вижда всеки ден...
  • 38 Патето Яки

    0 0 Отговор
    Ленин - жил, Ленин - жив, Ленин - будет жить!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания