Last news in Fakti

28 Юни, 2018 16:48 2 122 6

В Скопие: Обещахте преговори, а донесохте само гръцка салата

  • македония-
  • гърция-
  • зоран заев-
  • домати-
  • вмро-дпмне-
  • северна македония

"Доматената дипломация" вреди на Република Македония, обяви представител на ВМРО-ДПМНЕ

В Скопие: Обещахте преговори, а донесохте само гръцка салата - 1
Снимки: БТА/АР

"Доматената дипломация" вреди на Република Македония, неспособността в дипломацията не се компенсира с домати, заяви представителят на опозиционната партия ВМРО-ДПМНЕ Филип Георгиев, цитиран от агенция МИА.

Това беше неговият коментар на пост на македонския външен министър Никола Димитров в Туитър преди срещата на външните министри от ЕС, в който Димитров обеща да изпрати пакет домати на всеки, който подкрепи започването на преговори на Република Македония с ЕС.

"Доматената дипломация претърпя провал. Доматите, които трябваше пътуват за ЕС, ще останат за Димитров и премиера Зоран Заев. Ще се скапват още най-малко година и половина, а с неспособното и разсипническо управление са застрашени и следващите реколти", написа Георгиев в съобщението.
Опозиционният представител изтъкна, че Европейският съюз иска резултати, а не "прекупвачи на имена и домати".

В Скопие: Обещахте преговори, а донесохте само гръцка салата

"Обещахте започване на преговорите, а ни донесохте само гръцка салата, платена с името Република Македония", заявява Георгиев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иванов

    12 5 Отговор
    Дългата ръка на Москал ще запали огън в тази страна, където македонци просто няма, а само едни хора дето не знаят на кой свят са.
  • 2 цъфнал гербер

    7 4 Отговор
    Ни НАТО ни ЕС ви требват, вижте ние до къде сме я докарали за 10 години членство.
  • 3 123

    13 2 Отговор
    Те забравиха, че дедите им са се определяли като българи и са се борили за България. Предадоха ги! Ще се срещнат с последиците.
  • 4 ТОЧКАТА

    5 1 Отговор
    На нас даже и гръцка салата не ни дадоха!Имаше само ПРОДАЙТЕ!!!ПРОДАЙТЕ И ДРУГОТО,ОТВОРЕТЕ ПАЗАРА СИ ,ДАЙТЕ СПЕЦ УСЛОВИЯ ЗА АМЕРИЧКИТЕ ТЕЦ.... Та тоя пукал ,Заяц даже се бъзика с Ципрас като му подари вратовръзка....сякаш вратовръзката те нарежда сред ЕЛИТА на ЕС.... Та даже и прецака Бойко ,който ВДИГНА СВАТБАТА за западните балкани пък младоженците НЕ СИ ПОКАНИХА КУМА НА ГОДЕЖА!!!!!!!...И салатата ви е много ,рупайте си доматите там....
  • 5 Наблюдател

    4 4 Отговор
    Проруската измет в Македония върви против народните интереси. За тях руския имперски интерес е над всичко.
  • 6 Болдрик

    6 2 Отговор
    САЩ е империя на ЗЛОТО!
Новини по държави: