Last news in Fakti

1 Октомври, 2018 09:52 6 281 37

Певица получи смъртни заплахи заради гърдите си

  • киргизстан-
  • певица-
  • сутиен-
  • гърци-
  • заплахи-
  • смъртни-
  • песен-
  • зере

Скандал заради разголен музикален клип

Певица получи смъртни заплахи заради гърдите си - 1
Стопкадър: YouTube

19-годишна певица от Киргизстан получи смъртни заплахи заради клип, в който се вижда сутиена й, предаде Би Би Си. Младата изпълнителна Зере (Zere) си навлече гняв в консервативната азиатска държава. Изпълнителката е показала деколтето си, целейки да промени консервативното традиционно отношение към жените. Киргизстан, намиращ се в Централна Азия, е независима от 1991 година след разпадането на Съветския съюз.

По-голямата част от 6-милионното население са мюсюлмани. Заради провокативното си поведение Зере е получила смъртни заплахи. В песента тя пее, че „се надява да настъпи ера, в която никой няма да те учи как да живееш“. Клипът се превърна в хит в социалните мрежи. Певицата получи много критики от местните граждани заради „западното“ си аморално поведение.

„Много хора казват, че нашето общество не е готово за това. А кога ще е готово?“, попита феминистката Зере, цитирана от радио „Свободна Европа“. „Какво трябва да се случи? Зелена светлина? Не – някой трябва да започне това“, каза още тя. Певицата, наред със смъртните заплахи и негативни коментари, получи и много подкрепа заради желанието си да промени Киргизстан.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хасан

    40 36 Отговор
    Вместо да си показваш гърдите ,да беше си напълнила мозъка с нещо ...”показвам си цицка ,ауууу колко съм съвременна”

    Коментиран от #3, #9, #11, #17, #19

  • 2 no name no face no number

    24 7 Отговор
    Само така браво това е пътят за връщане а реда. Да си живее как иска в на м...а и п....та
  • 3 Мъка,мъка....

    51 10 Отговор

    До коментар #1 от "Хасан":

    А се натискате за Европа!Каква Европа за мюсюлманите примати от Азия???И козите са ви много голям бонус....
  • 4 123

    41 10 Отговор
    Е, това цици ли са, приличат на понички. Верно не трябва да ги показва.

    Коментиран от #5

  • 5 5ко

    31 9 Отговор

    До коментар #4 от "123":

    Приличат на уши на кокер шпаньол - плодки и висящи.

    Коментиран от #8

  • 6 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    19 11 Отговор
    Таз ако ми посегне ше я съдя за изнасилване
  • 7 Оле,нищо да не беше показвала

    16 5 Отговор
    Горката..
  • 8 Цанко

    14 5 Отговор

    До коментар #5 от "5ко":

    Поне са истински!
  • 9 ХахахахаХа

    17 5 Отговор

    До коментар #1 от "Хасан":

    На теб Мозъка с Кво ти го пълнят Я кажи че си много умен

    Коментиран от #12

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 доброто бие злото

    16 0 Отговор

    До коментар #1 от "Хасан":

    Както казва Коранът(Сура Ал-Мунафикун, Аят 9), да се страхуваш от "моралните", които въвеждат морала в света.

    Коментиран от #13

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Гост

    12 6 Отговор

    До коментар #11 от "доброто бие злото":

    Абе ти като си голям мюсулманин и толкова държиш на корана,защо не отидеш да живееш в саудитска арабия бе.Какво правиш в тав кяфирска държава.Нали е грях да си сред християни.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 xост

    5 3 Отговор
    Отчаяние. Всичките. Ето защо турците са избягали далеч оттам и са дошли в Европа. Какво щяха да направят там, освен да отрежат вените им.. Разбирам ги. И за съжаление за нас, нито с подкуп, не виждам връщане.
  • 16 гост

    7 2 Отговор
    Виснали бозки ...
  • 17 да се знае

    10 3 Отговор

    До коментар #1 от "Хасан":

    Ами има момичето гърди, надарил я господ и решава да покаже част от тях и да получи внимание, нещо лошо има ли в това? Нейно лично право е това, дори не ги е показала съвсем леко е загатнала за това. Или искаш да кажеш, че хората видиш ли ти като я видят облечена и няма да разберат има ли гърди или няма гърди? Айде моля те тея на някой друг. Точно мюсюлманите, където уж за пред хората са свръх морални, се оказна че това е само за пред хората а реално не е така, понеже и те са хора като нас от плът и кръв, религията и нормата която ти налага няма нищо общо с нагона и хормоните, всички са еднакви. Скоро имаше скандали в Мароко как учителка и известен политик бяха хванати в кола на плажа да се шибат като животни и цялото общество беше в потрес...., това е истината едните го показват а другите се опитват да го крият но го правят същото, че и по-извратено даже! Иначе, прекалената показност разбира се не е ок за подрастващите ...но това е положението такъв стана света, без значение дали ти харесва или не. Световната политика съвсем умишлено насочва нещата в тази посока.

    Коментиран от #20

  • 18 Мършата

    6 5 Отговор
    Авторите на статията, имате някаква грешка! На снимката горе и на видеото виждам Годзила, а не някаква певица!?
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Обаче

    2 0 Отговор

    До коментар #20 от "Хасан ибн ал Чалма":

    Харемите на Изтока не винаги са били наводнени от лъскави тела и ефирни, екзотични жени. Косматият харем на Шахът на Иран Насер ад-Дин Шах Каджар, управлявал страната от 1848 г. до 1895 г. https://offnews.bg/kultura/snimki-ot-19-vek-pokazvat-litceto-na-zhenite-na-iranskia-shah-649521.html
  • 22 Ела

    5 3 Отговор
    Разбираемо! Дебела и отпусната като свиня, мазни, провиснали ненки, с ярко лилав цигански сутиен. В лицето - избухана - да се чуди човек на какво се е надявало това девойче. Да си седи зачулено там, че то не е за показване, та камоли за разголване. Гадост!

    Коментиран от #27

  • 23 Townboy

    6 5 Отговор
    Соросоидният либерализъм и псевдо свободия пълзят по целия свят, като злокачествен тумор.
  • 24 да се знае

    10 0 Отговор

    До коментар #20 от "Хасан ибн ал Чалма":

    Именно, факт е че много хора от това общество интерпретират религията си, както им е угодно на тях самите! Дефакто четат кората както дявола евангелието! Всъщност силно се съмнявам, че изобщо някога са чели корана, по скоро са заучили 10-тина основни догми и си мислят че са съвестни богомолци, нищо подобно :) нито разбират кво пее ходжата нито нищо. Тези които наистина следват религията са малко хора и предимно от по старото поколение, това се отнася и за нас християните, и именно заради това нещо обществото е в тотален упадък! Защото младите са далече от ВЯРАТА! Казвам ВЯРАТА, защото за религията има друго определение......религията е администрацията на вярата....там се предледват вече и други цели, най-вече политически! А в конкретния случай, когато уж мюсюлманин ми пише за едни гърди в сутиен нещо такова се чуда верно да се смея ли да плача ли хахахаха, ми нека да отиде първо в Долма бахче в Истанбул да види в какви хареми са живели някогашните султани, не ми се мисли какви извращения и оргии е имало там, да не говорим, за това че голяма част от тях, пият алкохол, който е забранен в исляма, да не говорим, как всеки един от тях.....напусне ли дома, било тираджии и т.н е закон божи да отиде на проститутка и т.н.....за каква вяра, за какви 5 лева говорим...., но не е само при тях това, това е масово явление, тук пък при нас всеки втори носи кръст на врата а не са прочели една страница от библията, не знаят основната идея каква е и т.н и ходят два пъти в го
  • 25 Mорук

    3 4 Отговор
    За либерални мислещите,що не си показвате и как си бършете насраните и опикати задници,и колко л,,,а остават след 5 мин

    Коментиран от #26

  • 26 Гост

    6 2 Отговор

    До коментар #25 от "Mорук":

    За консервативно мислещия-защо не разкажеш как твоя пророк взел за жена 9 годишно дете.И когато станала на 12 ,я потрошил от е****е.

    Коментиран от #31

  • 27 Селим Суджук

    5 0 Отговор

    До коментар #22 от "Ела":

    Дааа...кат'я видях таз мома,разбирам откъде и защо са побягнали на Хасан дедите....ама са се изнесли със скоростта на диви прасета....
  • 28 Димитър

    6 0 Отговор
    Съжалявам, но това да си показваш интимните части си е безсрамие и разврат и винаги е било такова нещо, независимо от удобните обяснения и разяснения за свобода и независими възгледи. СВОБОДАТА не гарантира безнаказаност и не отменя отговорността пред останалите членове на обществото.Трябва наистина да се научим как да живеем. Иначе Ислямът ще го наложи по-най жесток начин.
  • 29 Гост

    5 1 Отговор
    Айде бе.Каде са тия мюслумани.Един ли няма да обясни как така пророкат взима за жена 9 годишно дете
  • 30 прогноза

    4 2 Отговор
    Никой не сети досега каква е историята. Според мен, този мома иска да пробие на Запад и да я поканят там да живее. Досега всички жени преди нея, направили някаква разголване в разрез с религията си, са получавали смъртни заплахи, а после са заминавали да живеят в Запада. Не уважавам подобно поведение.
  • 31 Морук

    0 5 Отговор

    До коментар #26 от "Гост":

    Син да имаш зет да ти доведе за снаха като си толкова либерален,и трябва доста да прочетеш за нашия пророк преди да пишеш с болния си мозък

    Коментиран от #33

  • 32 Morgoth

    5 0 Отговор
    Какви са приликите и разликите между феминистките в различните страни? Видима разлика е, че тези на изток се борят за права, а тези на запад (което в случая включва и Източна Европа и Русия) се борят за власт и привилегии. Видима прилика е, че и едните и другите използват показването на голи гърди като основен метод, което пък изглежда доста несериозно.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Валя

    6 0 Отговор
    Мюсюлманите наистина прекаляват с абсурдите си , нали в Корана пише ,,не убивай,, защо заплашват момичето , моралът си е лично неин , никой няма права над него , кога ще им стане ясно ?
  • 35 Валя

    5 3 Отговор
    Ей за това ненавиждам богове и религии , докарали са човечеството да безумие , заради халюцинациите на слабоумни и откачени ,,пророци,, страдат невинни хора
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Маичице

    0 0 Отговор
    тя пааа една певица да си я отбия у микрофона