Last news in Fakti

11 Октомври, 2018 23:31 2 518 6

Арестуват футболиста бияч

  • беркай-
  • арда туран-
  • истанбул

Арда Туран наби поп звездата Беркай в нощен клуб в Истанбул

Арестуват футболиста бияч - 1

Прокуратурата в Истанбул е издала заповед за арест на известния турски футболист Арда Туран по обвинения в причиняване на нараняване и заплашване с оръжие по време на разпра с поп изпълнител в нощен клуб в Истанбул, съобщава "Дейли сабах".

Както съобщава новинарският сайт "Хабертюрк", по-рано тази седмица Туран се нахвърлил срещу певеца Беркай и му счупил носа. Според публикацията Беркай е бил със съпругата си Йозлем Ада Шахин, когато се е случило нападението.

Шахин е разказал пред "Хабертюрк", че във въпросната нощ футболистът й казал, че ако не бил женен, щял "да се пробва с нея". Преди Беркай да успее да отговори, Туран го нападнал и се наложило певецът да бъде откаран в болница.

Туран се опита да изясни случката, заявявайки, че става дума за недоразумение и че двете страни са изяснили проблема помежду си.

През май футболистът бе глобен с 9200 долара и му бе наложена забрана да участва в 16 мача, след като нападна рефер по време на среща от турското футболно първенство.

31-годишният Туран играе за Башакшехир от януари, след като Барселона го преотстъпи за 2,5 години.

Бившият турски национал премина от Атлетико Мадрид в каталунския клуб за 34 милиона евро през 2015 година, след което спечели шест трофея и изигра 55 мача, вкарвайки 15 гола за "синьо-червените".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 фесове и шалвари

    6 2 Отговор
    Аналдолски ценности !
  • 3 Хасан

    0 4 Отговор
    Различни турци, различни ценности! Малко го е бил! Мършата трябва да се трепе! Само силните турци трябва да правят деца и да имат по 4 жени!

    Коментиран от #4, #5

  • 4 ХАСАН

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "Хасан":

    Иначе ГОЛЕМИ усти отваряте , Големи Мюсюлмани сте с много ценности с много качества .... бля бля бля
  • 5 ХасаН

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Хасан":

    Това означава че трябва да изтрепят Циганите !!
  • 6 Guci

    0 1 Отговор
    Hasane da te trepyat teb bokluk
Новини по държави: