Last news in Fakti

14 Октомври, 2018 21:23 13 297 21

Скандал с мъртвопиян български шофьор в Лондон

  • шофьор-
  • лондон-
  • транспорт-
  • автобус-
  • пиян

Мъртвопиян български шофьор предизвика скандал на автогара „Виктория” в Лондон. Пътниците са се усъмнили, че единият от шофьорите е пиян и извикали полиция. От автобусната фирма обаче обяснили, че той е пътувал като пътник.

Заради силната миризма на алкохол в автобуса, пътниците отказали да тръгнат на път, разказва Вела Ченкова, цитирана от bTV: „Нямахме намерение да си рискуваме живота. Слязохме, извикахме полиция”.

На автогарата полицаите проверяват и двамата. След пробите с дрегера все пак автобусът потегля, но само с един шофьор зад волана – въпреки дългия предстоящ път.

Според Ченкова водачът е имал възможност да преспи само 2 часа.

Пътниците твърдят, че от фирмата им е било казано „да се оправят”. Пред нас обаче заявиха, че въпросния шофьор изобщо не е сядал зад волана. „Той е наш шофьор, но се прибира като пътник за България. Той е служител в нашата фирма, но не е шофирал”, подчерта Кристина Попова от фирмата. Според нея е лично решение на мъжа да пътува с униформа.

Автобусът е тръгнал от Лондон вчера и все още пътува за София.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пиандур

    46 2 Отговор
    Щом е на крака и не пов.... нищо му няма!! Мъртво пиан е да лежи в нечовешка поза!
  • 2 no name no face no number

    25 2 Отговор
    Вие въобще не сте в час, Човека го мъчи ишиаса а вие пиян та пиян. Преди и дедо Юнкер го засегнахте професионално така. А пък и виж колко прилежен служител, дори и в извън работно време гордо носи фирмената униформа. Това е служител мечта, а вие го обвиняватв в алкохолизъм. Той по скоро е работохолик дори в почивките не се откъсва от любимият му автобус. Дори жена му най- накрая го разбра и вече не го ревнува от този автобус евро 6, трудно и било, но комшията и помогнал да разбере по добре житейската ситуация в която е изпаднала и кавалерски и повдигнал краката опс грешка нараненото самочувсъвие

    Коментиран от #3

  • 3 Пиандур

    13 2 Отговор

    До коментар #2 от "no name no face no number":

    Тоя като го гледам на снимката може да оди по въже!
  • 4 за пореден път

    25 7 Отговор
    Да бе, мъртво пиян шофьор с униформа, личен избор как да се облече, накратко - наглостта българска! Покровителстван алкохолик, което е недопустимо. Поредният възмутителен случай. В една нормална държава, в която властва здравият разум, никой не наема шофьори алкохолици, нахалници, вонящи простаци! У нас това едва ли не е в реда на нещата, после пътищата виновни, че скачат в пропасти и убиват хората! Случката е повече от възмутителна, направо гнусна!
  • 5 Гост

    20 0 Отговор
    Да си бяха взели билет за самолет, не че там е ясно колко е трезвен пилота.
  • 6 hahaha

    15 3 Отговор
    Според Ченкова водачът е имал възможност да преспи само 2 часа.

    ХА ХА ХА а е имал време да се напие
  • 7 Кажете ми ,моля ви?!

    19 1 Отговор
    Името на фирмата , да знаем , с коя да не пътуваме!

    Коментиран от #15, #16

  • 8 Ivo

    5 0 Отговор
    Това е нешто нормално за нас българите да пием караме
  • 9 Куку

    16 1 Отговор
    И как ще кара само един шофьор до България?! Как са ги пуснали?! Тоя шофьор Супермен ли е, или очакват другият да изтрезнее ,че да помага?! Пишете наистина коя е тая фирма и дали хората са пристигнали благополучно!!!
  • 10 Ivo

    16 1 Отговор
    Шофьорите трябва да са наи малко трима души за да им стигнат часовете за каране до България. Но много от вас него знаят
  • 11 Гост

    21 1 Отговор
    Единственната фирма която тръгва от Виктория стейшън това е Юнион Ивкони,а шофьорите направо живи да ги оплачеш на два пъти съм пътувал с тях и двата пъти все се е случвало по нещо ,и то сериозно нещо.....!!!
  • 12 Дрън дрън че пляс

    6 2 Отговор
    Само се чудя за тъС кака Криси, дали не беше оная от ВМРО Гоце Делчев?!? Инак фирмата е Ивкони... Бая нависоко хвърчат, ама ей го на...
  • 13 Гурбетчията

    10 0 Отговор
    Преди десет години пътувах от Виктория стейшън за София с автобус на Балкан Хорн, никога няма да забравя това ,,уникално" пътуване!! Още на гарата дойдоха със 2 часа закъснение, час по късно спукахме въздушна възглавница, а цяла Германия минахме с 70 км в магистралите в аварийната лента, Абе кошмар пълен!! За културата и поведението на шофьорите по-късно добре да не казвам нищо, защото не съм сигурен дали няма да използвам нещо цинично!! След 4 дни лъкатушене из прекрасните европейски магистрали, стигнахме живи!! И се зарекох, докато съм жив, да не ползвам български фирми за чужбина,!!
    А пък за Юнион Ивкони....това е друга тема, с безброй ,,невероятни " приключения, една фирма с голямо самочувствие но без капка покритие!!! Затова просто понякога се замислете, защото икономия на билета при избора на автобусна фирма може да ви излезе на носа!!Хубав ден на всички,!!
  • 14 Митко

    1 0 Отговор
    Единия шофьор е трябвало да кара осем часа, и през това време другия да изтрезнее. Ама...
    Цените на ивкони не са никак евтини, ама няма европейски превозвачи за тия дестинации. Преди десетина години пътувах от Виена до Брюксел, и евролайн бяха с 15 евро по-евтини.
  • 15 Emperorex

    3 0 Отговор

    До коментар #7 от "Кажете ми ,моля ви?!":

    Почва с Ивко...
  • 16 Emperorex

    3 0 Отговор

    До коментар #7 от "Кажете ми ,моля ви?!":

    Почва с Ивко...
  • 17 Шаран БГ

    5 1 Отговор
    Скандалът го е предизвикала г-жата Ченкова. Шоферът не е бил още изтрезнял-не е имал време - голяма работа . Той няма да управлява автобуса Като преминат през Дългата дупка и човекът цапне две - три френски кафета, вече до Нюрнберг ще е е "кукуряк". И като хване геврека - че чак в Будапеща отново ще се сменят. Сега по-безопасно ли е един водач да кара 2500 км . Освен някъде по трасето да му се качи сменен. Добре е, че автобусът " все още пътува за София".......
  • 18 Някой

    0 0 Отговор
    И що криете името на фирмата-педали проостиии
  • 19 брег

    1 0 Отговор
    те са двама шофьора докато единия кара другия ще отаврези какъв им е проблема.
  • 20 брег

    1 0 Отговор
    юниьон-ивкони
  • 21 път

    0 0 Отговор
    На И-ни нито шоферите нито бусовете стават за работа(и другите фирми са същата отврат).Веднъж съм пътувал с тях из Европа и от тогава като видя международен автобус ми се повръща.
Новини по държави: